Auto Finesse İç Detay Spreyi - Spritz

Detail Guy

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Mat görünümü ve toz tutmaması açısından favori iç detay ürünüm

Aracınız için geliştirilmiş bir genel iç temizleyici sprey ürününden ne beklerdiniz? Spritz size anti-statik , mat görünüm sunmayı vaad eden , deri ve plastik üzerinde güvenle çalışıp oldukça hızlı sonuç veren bir temizleyicidir. Spreylediğiniz yüzeyi kirlenmeye ve güneşin zararlı ışınlarına karşı korur.

Kullanımı :
Temizlemek istediğiniz plastik yüzeye püskürtün . Temiz ve kuru bir mikrofiber bez ile silin.

https://m.youtube.com/watch?v=vrWR5itXpYo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

newest

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Detail Guy' Alıntı:

Aracınız için geliştirilmiş bir genel iç temizleyici sprey ürününden ne beklerdiniz? Spritz size anti-statik , mat görünüm sunmayı vaad eden , deri ve plastik üzerinde güvenle çalışıp oldukça hızlı sonuç veren bir temizleyicidir. Spreylediğiniz yüzeyi kirlenmeye ve güneşin zararlı ışınlarına karşı korur.

Kullanımı :
Temizlemek istediğiniz plastik yüzeye püskürtün . Temiz ve kuru bir mikrofiber bez ile silin.

Detail Guy Spritz i ne kadar sürede yenilemek lazım. ( Güneşin zararlı etkilerinden korumak için )

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
newest' Alıntı:
Detail Guy' Alıntı:

Kullanımı :

Detail Guy Spritz i ne kadar sürede yenilemek lazım. ( Güneşin zararlı etkilerinden korumak için ) 

Rutin yaptığınız her iç temizlikte kullanabilirsiniz. Tozlanma başladığı zaman zaten bir miktar temizleme özelliği de olduğundan hem temizleyip hem koruyacaktır. 

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Haftalık uygulamalar olabilir mesela.
Ben öyle yapıyorum. Hemen hemen her hafta sonu şöyle bir aracın tozunu alıyorum, hem korumuş oluyorum hemde aracın içi mis gibi hindistan cevizi kokuyor :)

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Apc ile konsol temizliği sonrası favori ürünüm. Mat finishi çok güzel

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Mat finalli ve az temizlik kabiliyetli olması güzel.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Benim de favori iç mekan ürünüm.

Bunun dışında hiç bir şeye ihtiyaç duymuyorum. Bu üründen sonra neyi denersem deneyeyim iyi sonuç alamayacağımı hissediyorum.

Bence başarılı bir ürün. Uygulama kolaylığı ve mat final tam puan. İç mekan ürünlerinde koku ekstradan önemli. Bu ürünün kokusu da gayet başarılı.