Auto Finesse Spritz Bozulur mu ?

ClydeShelton

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar yaklaşık 2.5 3 yıla yakındır kullanmadığım Spritz var elimde bozulmuş olabilir mi ? yoksa kullanmam da bir sakınca yok mudur ? Fısfısın ağzı kapalı şekilde bazanın altında duruyordu fulle yakın olduğu için pek kıyamadım bir sorayım dedim

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Tanışma bölümüne konu açtım hocam bir fikriniz var mı sizin sorduğum soruyla ilgili ?
Şu an bunun garantisini kimse veremez sıcak,soğuğa maruz kaldı mı güneş altında bekledi mi ? Bu gibi etken durumlar ürünlerin yapısını bozabilir. En kolay yolu kıvamını, yapısını, kokusunu inceleyip daha sonra küçük bir alanda test edip gözlemlemek. İyi forumlar :)

ClydeShelton

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şu an bunun garantisini kimse veremez sıcak,soğuğa maruz kaldı mı güneş altında bekledi mi ? Bu gibi etken durumlar ürünlerin yapısını bozabilir. En kolay yolu kıvamını, yapısını, kokusunu inceleyip daha sonra küçük bir alanda test edip gözlemlemek. İyi forumlar :)
İstanbulda yaşıyorum kapaklı bir dolabın içindeydi hep, sıvı şekilde olduğu için yapısından nasıl anlayabilirim ? kokusu hiç değişmemiş

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
İstanbulda yaşıyorum kapaklı bir dolabın içindeydi hep, sıvı şekilde olduğu için yapısından nasıl anlayabilirim ? kokusu hiç değişmemiş
Kimi ürün topaklanır,kimisi dibine çöker,kiminin rengi değişir,kimi ayrışır herhangi bir aksi gözlem yani bunları gözlemleyebilirsiniz. Aksi bi durum yoksa küçük bir test edip kullanabilirsiniz

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Kolay kolay bozulmaz. Güneş görmeyen bir yerde muhafaza altında kaldı diyorsunuz muhtemelen bozulmamıştır.

ClydeShelton

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yorumlar için teşekkürler, bugün kokusuna rengine falan da baktım bir sıkıntı yok gibiydi kullanmaya devam o zaman güzel oldu bu :mutlu: Son olarak Spritz ile suni deri direksiyon, vites topuzu temizleyebilir miyim ? yoksa ayrıca deri temizleyici almalı mıyım ?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Yorumlar için teşekkürler, bugün kokusuna rengine falan da baktım bir sıkıntı yok gibiydi kullanmaya devam o zaman güzel oldu bu :mutlu: Son olarak Spritz ile suni deri direksiyon, vites topuzu temizleyebilir miyim ? yoksa ayrıca deri temizleyici almalı mıyım ?
Spritz kolay bozulan bir ürün değil. Bozulduğunda da şüpheye düşmezsiniz bozuldumu acaba diye. Sizin de dediğiniz gibi kullanmaya devam.

Ben direksiyonu da siliyorum bazen ancak çok doğru bir hareket değil açıkçası. Suni deri için üretilen ürünler daha isabetli olur. Sorun yaşadım mı? 3 senedir herhangi bir sorun yaşamadım ancak bu süre referans olmak için çok erken.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bu ürün temizlik için kullanılan bir ürün değil asıl amaç olarak, tamam temizleme özelliği var ama çok az yani, bir kere yüzeye gerekli temizliği tam olarak yaparsınız sonrasında rütin haftalık temizliklerde spritz kullanabilirsiniz o zaman tek basına hem temizliği hem koruması ile kompeks bir ürün olarak kullanabilirsiniz. Toz alır anca yani.

ClydeShelton

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Spritz kolay bozulan bir ürün değil. Bozulduğunda da şüpheye düşmezsiniz bozuldumu acaba diye. Sizin de dediğiniz gibi kullanmaya devam.

Ben direksiyonu da siliyorum bazen ancak çok doğru bir hareket değil açıkçası. Suni deri için üretilen ürünler daha isabetli olur. Sorun yaşadım mı? 3 senedir herhangi bir sorun yaşamadım ancak bu süre referans olmak için çok erken.
Belirli bir son kullanma tarihi yok yani değil mi? Örnek olarak iyi sakladıysam 2 yıl sonra da çıkartıp kullanabilir miyim çünkü bana hiç bitmicekmiş gibi geliyor çok bereketli bir ürün:D Direksiyon icin Sonax deri temizleyici önerir misiniz ya da uygun fiyatlarda bir ürün, yalnızca direksiyon da kullanacağım icin cok pahalıya kaçmak istemiyorum

Son düzenleme:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Belirli bir son kullanma tarihi yok yani değil mi? Örnek olarak iyi sakladıysam 2 yıl sonra da çıkartıp kullanabilir miyim? Direksiyon icin Sonax deri temizleyici önerir misiniz ya da uygun fiyatlarda bir ürün, yalnızca direksiyon da kullanacağım icin cok pahalıya kaçmak istemiyorum
Hocam 35 kişi seferber oldu hala ısrarla aynı soru dönüyor :) biraz baksanız çok şey bulabilirsiniz forumda. her şey mevcut zaten forumda. Israrla açıklamaya çalıştım ne nasıl anlaşılır diye. Hazır cevap yerine araştırıp görmeniz daha çok şey katacaktır size

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Belirli bir son kullanma tarihi yok yani değil mi? Örnek olarak iyi sakladıysam 2 yıl sonra da çıkartıp kullanabilir miyim çünkü bana hiç bitmicekmiş gibi geliyor çok bereketli bir ürün:D Direksiyon icin Sonax deri temizleyici önerir misiniz ya da uygun fiyatlarda bir ürün, yalnızca direksiyon da kullanacağım icin cok pahalıya kaçmak istemiyorum
Son kullanma tarihi konusu biraz sıkıntılı. Ürünü siz almadan önce ne kadar süre ile satıcıda bekledi. Sizde iken uygun şartlarda muhafaza edildi mi? Bu konu görecelidir. Benim elimde yaklaşık 10 yıllık ürün var. Hala bozulmadı. Yani bozulma olayına çok takılmayın. Bozulduysa zaten anlarsınız. Ya suyu ayrışır, ya rengi değişir ya da kokusu berbat olur gibi...

Sadece direksiyon dediğiniz yer aracımızın en önemli yeri aslında. Benim şöyle bir huyum var direksiyonu kolay kolay avucum ile ellemem. Genellikle direksiyonu T bölgelerinden tutarım. Bu nedenle deri bakımı için bir ürün almadım. Ancak @Berkay ve bir çok forumdaşımızın yaptığı deri bakımlarının çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Ben de en kısa sürede tedarik edeceğim. Deriklinik sitesinde bir ara çok küçük boylar satıştaydı ancak bugün göremedim. Bir inceleyin derim.