Autobrite citrus wash multi purpose cleaner inceleme

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba
En son siparişimde satın aldıgım Autobrite citrus Mpc cleaner test ettim. Ürün adından da anlaşıldıgı gibi ön yıkama ürünü. Ön yıkama ürünlerini araç çamurlu oldugu zamanlarda özellikle alt kısımlarda boyayı çizmemek için kesinlikle kullanıyorum. Geçelim yıkama işlemimize.

Bu geceki yıkama menümüz sonradan ilavelerde oldu kaputa temizlik polisajı ve zymöl titanyum uyguladım.

ürünümüzü kuru yüzeye uyguluyoruz sulandırma oranını kirin durumuna göre ayarlama yapılabilir.
Ben ilk başta test için sprey şişeye 1/10 gibi denedim.

Basınçlı suyumuzu geçiyoruz normal şartlarda basınçlı suyu 2-3 dk bekledikten sonra tüm araca foam lance ile snow foam attıktan sonra geçiyorum test için bu seferlik böyle oldu.

Basınçlı su sonrası yüzey

Tüm etekler ve çamurluk içleri için bundan sonra uygulamalarımda kullanacagım gibi 250-270 ml ürünü 5 lt lik ilaçlama pompasına karıştırdım.bu oranda güzel iş yaptı.

Şerefe

Basınçlı su geçtikten sonra yüzey.

Tüm araca foam attıktan çift kova ile yıkandık etekler ve alt taraflar için kullandıgım eldivende çift kova da kirlenme neredeyse yok denecek kadar az.

Ürünün korumaya aman aman bi zararı olmadı gibi 1-2 ay önce uyguladıgım dodo hybrit üzerindeki etkisi. Carnabua waxda zararı olup olmayacagını deneyip görecegiz.

Sıfıra sıfır temizlik beklemek zaten dogru olmaz Bence en önemli olan aracı çizmemek konusunda ürün %90-95 e yakın gayet güzel iş yapıyor.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Eline sağlık Süleyman abi. Autobrite Direct'in ön yıkama ürünleri valet pro'ya göre daha başarılı gibi. Senin yorumun nedir bu konu ile ilgili ?

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
_CaN_' Alıntı:
Eline sağlık Süleyman abi. Autobrite Direct'in ön yıkama ürünleri valet pro'ya göre daha başarılı gibi. Senin yorumun nedir bu konu ile ilgili ?

Evet genel anlamda daha başarılı.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Valet pro waxa belli oranda zarar veriyor pH nötr bile olsa test ettim onayladım maalesef durum bu.

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Yakında alacağım ürün, aldığımda Ahmet yanlış göndermeseydi şuan denemiştim :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
technologyst' Alıntı:
Valet pro waxa belli oranda zarar veriyor pH nötr bile olsa test ettim onayladım maalesef durum bu.
Ön yıkama şampuanları mı zarar veriyor?