AutoBrite Direct BriteGel Jant Temizleyicisi (Eski Versiyon) İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Efem, malumunuz 2020'den beri virüsten kurtulamayınca, bende pandemi öncesinde aldıklarımı daha yeni temizlemeye başladım. Bunlardan biri de Autobrite Direct markasının Britegel adlı jant temizleyicisiydi. Geçen gün sen gel bakayım buraya seni ben bugün kullanayım dedim. :D
Adamların kendi sayfasına baktığınızda ürün için, kullanıma hazır, asidik değil, jel tipi ve pH dengeli demişler, Videoyu izlemek istemeyenler için şöyle bir özet geçeyim, ürünün fırçasız temizlik özelliği gayet iyi zira ürün pH dengeli değil :(

Bu ürünün yeni versiyonunu da birkaç ay önce satın almıştım. Onu da pek yakında kullanacağım ve onun için de ayrıca video hazırlayacağım :)

İzlemek isteyenler için şöyle uzun bir videoyu aşağıya bırakıyorum. (Video sonunda temassız davlumbaz temizliği videosu da var :) )

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık üstad:) Standart jant temizleyicilerde Ph dengeli olup temassız jant temizleme hayal zaten:utan:
Ürünü başarılı buldum özellikle yazın temiz iş görür

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hakan Abi Eline Saglik

AD nin ürünlerini pek begenmedim acik konusmak gerekirse Geneli icin diyorum Markanin Belli Basli Standart İyi Ürünleri var bu Marka Sadece Şampuan üretsin bence :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan Abi Eline Saglik

AD nin ürünlerini pek begenmedim acik konusmak gerekirse Geneli icin diyorum Markanin Belli Basli Standart İyi Ürünleri var bu Marka Sadece Şampuan üretsin bence :)
Rica ederim :)
Her markanın her ürünün beklentiyi karşılamasını beklememek lazım. Magicfoam'dan sonra bu da yüz güldürdü ama maalesef pH dengeli değil, keşke sitelerin pH dengeli yazmasalarmış.
(Dengeli dedik ama sağa doğru dengeli :D )
Zaten pH değeri yüksek olmasa bu kadar çabuk temizlik yapamazdı.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Hakan abi eline emeğine sağlık teşekkür ederiz inceleme için.

kelime oyunu yapmışlar bence “Non-Acidic” yazmışlar. Halbuki PH-Balanced yazmaları gerekirdi ancak asidik olmayan yazmışlar. Halbuki alkali bir ürün. Diğer taraftan bunların zaten bir de asidik jant temizleyicisi var. Bir de alkali yapalım demişler sanırım. :D

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hakan abi eline sağlık, güzel bir inceleme olmuş, ürün başarılı, maalesef ticari aldatma/yalan/dolan artık bir çok firmanın pazarlama felsefesi olmuş..
Abi yanlız jantı ne fırçaladın öyle :D

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan abi eline sağlık, güzel bir inceleme olmuş, ürün başarılı, maalesef ticari aldatma/yalan/dolan artık bir çok firmanın pazarlama felsefesi olmuş..
Abi yanlız jantı ne fırçaladın öyle :D
Aslında en başta su tutmak lazım ama bu kadar yoğun kirin üzerine sıkıp fırça kullanınca ne oluyor, yüzeyde kuruyor mu onu da göstermek istedim. :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan abi eline emeğine sağlık teşekkür ederiz inceleme için.

kelime oyunu yapmışlar bence “Non-Acidic” yazmışlar. Halbuki PH-Balanced yazmaları gerekirdi ancak asidik olmayan yazmışlar. Halbuki alkali bir ürün. Diğer taraftan bunların zaten bir de asidik jant temizleyicisi var. Bir de alkali yapalım demişler sanırım. :D
Non-acidic demeleri yeterliydi ama pH balanced fazla olmuş. :( pH değerini ölçmesem yazılana inanıp pH dengeli derdim. Bugün ne öğrendik, yazılan herşeye itibar etmemek lazımmış. :(