AutoBrite Direct BriteGel Jant Temizleyicisi (Yeni Versiyon) İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Daha önce eski versiyonun videosunu ve konusu paylaşmıştım. Her iki ürünün pH değeri aynı çıkmıştı. Motip kadar olmasa da kuvvetli bazik bir ürün var karşımızda. Dolayısıyla, düzenli olarak temizlenen jantlardaki kiri temassız çıkarabilecek kadar kuvvetli bir ürün.
Bu sefer karşınızda yeni versiyon ve 1 aydır belki de biraz daha fazla süredir temizlenmeyen ve dolayısıyla güneşte de sürekli pişen kirler var.
(Arka plandaki seslere yapabileceğim hiçbir şey yok, hatta her geçen gün yenisi ekleniyor :( , imkanlar da sınırlı. )
(Kameraya su sıçramasın diye bazı yerlere suyu eşit şekilde tutamadım ki bunu da belirttim. Ayrıca, sıcaktan ve kafamdan aşağı süzülen ter damlacıkları da cabası. Fırça, sünger ile jantın üst kısmını tam temizleyemedim, ki onu da belirttim. Özetle, topa tutmayın yani :) )

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Başkan eline sağlık
O kirlilikte ürün onu temizlese zaten güvenli olmaz bence
Zaten fırçasız olmuyor sürekli temizler irse oluyor yoksa çok zor
Bu ürün f/p değil ama sanırım şuan bana prk mantıklı gelmedi baktımda fiyatlara 100tl - 500ml yani benim elimde bol bu fiyata demir tozu var başkan yaw yazık

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam elinize sağlık, güzel bir uygulama olmuş.. Benim elim bol bu jant temizleyici konusunda, ürün jel formunda olunca atımı da çok homojen olmuyor. R1 ve Cg signature series wheel cleaner in kıymetini bilmek lazım :) sulandirilmalarıyla tam bir f/p ürünleri..

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
İnceleme için teşekkürler Hakan abi, eline sağlık. :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hakan Abi Eline Saglik Autobrite markasina ısınamadim ben bir türlü sadece 2/3 Sampuan i hosuma gitti onun haricindeki ürünleri pek ilgimi cekmedi cekseydi simdiye set yapmistim Jant Temisleyici ürün rutin temizlik icin ideal ancak 500 ML icin insanlar artik 100₺ vermek istemiyor :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinize sağlık inceleme için teşekkürler.
Başkan eline sağlık
O kirlilikte ürün onu temizlese zaten güvenli olmaz bence
Zaten fırçasız olmuyor sürekli temizler irse oluyor yoksa çok zor
Bu ürün f/p değil ama sanırım şuan bana prk mantıklı gelmedi baktımda fiyatlara 100tl - 500ml yani benim elimde bol bu fiyata demir tozu var başkan yaw yazık
Hocam elinize sağlık, güzel bir uygulama olmuş.. Benim elim bol bu jant temizleyici konusunda, ürün jel formunda olunca atımı da çok homojen olmuyor. R1 ve Cg signature series wheel cleaner in kıymetini bilmek lazım :) sulandirilmalarıyla tam bir f/p ürünleri..
Eline emeğine sağlık abi
İnceleme için teşekkürler Hakan abi, eline sağlık. :)
Beyler, cümleten çok teşekkür ederim. Kirler hem çok hem de janta adeta yapışmıştı. Hele jantın iç kısmını görseniz, herhalde anca scotch brite'ın yeşil tarafı ile çıkar. (bulaşık süngerinin adı da scotch brite kaldı iyi mi :D , marketing genius diyolaaa buna :) )
Bu devirde ithal hem de İngiltere'den ithal edilen bir ürünün fiyatının bu seviyede kalması da mucize. Yakındır, zam yaparlar. Açıkçası, ürünü beğendim, baskın bir kokusu da yok. Jant çok kirlendiğinde kullanılabilir. Kullanım alanı da geniş, lastikte ve davlumbazda da kullanabilirsiniz.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan Abi Eline Saglik Autobrite markasina ısınamadim ben bir türlü sadece 2/3 Sampuan i hosuma gitti onun haricindeki ürünleri pek ilgimi cekmedi cekseydi simdiye set yapmistim Jant Temisleyici ürün rutin temizlik icin ideal ancak 500 ML icin insanlar artik 100₺ vermek istemiyor :)
Teşekkür ederim :) Henüz 2 ürünü kullandım. Aldıklarımı sırayla kullanıp konularını açarım, hep birlikte alınır ya da alınmaz kararını veririz :)
Elimde birde üretimi biten ürünleri de var. Onlara da yol vereceğim :)