AutoBrite Direct Top Gloss Shine

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ürünü Kimyasaladamlar.com indirimden 500 ml olarak almıştım.
1:6 oranında sulandırdım. Bence çok güzel iş görüyor.
Eklediğim video da ıslak araca sıktım ve su tuttum.. Göreceğiniz üzere bu sulandırma oranında kullanıldığında bile ıslak araçta iş yaptı.
Altta koruma varmı? Evet var ancak ömrü artık bitti sayılır. Videoda da görülüyor zaten su perde halinde kalıyor. Çok uzun beklerseniz suyun birazı akıyor sadece.
Aracın diğer kısımlarını ise hızlı cila atıyormuş gibi ıslakken sıktım ve kuruladım.
Bakalım diğer yıkama da kendini gösterebilecek mi?
İşte test videomuz. Görüntü çok iyi değil. Telefondan kaynaklı sanırım. Kusur abakmayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Can eline sağlık. Güzel inceleme. Altta koruma olmadığını düşünürsek iyi iş yapmış gibi. Kuruladıktan sonra parlaklık nasıldı peki?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Güzel inceleme Can, bende snow foam ile 1/5 deneyeceğim bakalım.

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
aLmera41' Alıntı:
Elinize sağlık.
Sağolun

Can' Alıntı:
Can eline sağlık. Güzel inceleme. Altta koruma olmadığını düşünürsek iyi iş yapmış gibi. Kuruladıktan sonra parlaklık nasıldı peki?

Parlaklık ilk andan itibaren artmış gibi göründü gözüme ancak yorum yapmak için biraz erken.
Ancak şunu açıkça söyleyebilirim ki, ıslak araca sıkıp ardından kurulama işlemi yapıldığında arkasında iz bırakmadı. Bu da parlaklığı bir tık artıracaktır.
Bir sonraki yıkamada parlaklık ve toz toplama durumunu gözlemleyip tekrar paylaşacağım.

onurçiko' Alıntı:
Güzel inceleme Can, bende snow foam ile 1/5 deneyeceğim bakalım.
Snow Foam ile de güzel iş yapacaktır. Ayrıca bereketli bir ürün.

Ozgur_gs_91' Alıntı:
Güzel inceleme ve video olmul eline sağlık
Sağol Özgür :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine saglık can güzel inceleme olmuş videoda net belli oluyor ürün koruma olmayan araçta su iticilik ve parlaklık eklemiş. Bende 1/6 olarak ilaçlama pompası ile deneyeyim.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Dragstar' Alıntı:
Ellerine saglık can güzel inceleme olmuş videoda net belli oluyor ürün koruma olmayan araçta su iticilik ve parlaklık eklemiş. Bende 1/6 olarak ilaçlama pompası ile deneyeyim.

Gerçekten fark oldu abi. Bu kadar olacağını düşünmemiştim ben. Daha doğrusu beklentim azdı.
İlaçlama pompası ile daha başarılı olacaktır.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
Güzel ürün valla bi tanede ben kapayim bundan, sulandirmadan saf sıksak sonuç daha iyi olur mu acaba?

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Pro' Alıntı:
Güzel ürün valla bi tanede ben kapayim bundan, sulandirmadan saf sıksak sonuç daha iyi olur mu acaba?
Denemek lazım :D
Ancak Süleyman abi (@Dragstar ) ıslak araca sık sil şeklinde saf uygulamıştı ve çok yoğun olduğundan kurulamada sorun yarattığını söylemişti.

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
_CaN_' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:

Gerçekten fark oldu abi. Bu kadar olacağını düşünmemiştim ben. Daha doğrusu beklentim azdı.

Bu ürünü ilposan maxi ve magifoamla aracı bi kez temizledikten sonra kalan magifoam içerisine gerekli miktarda ekleyip 2. yıkamada kullanabilir miyim? Yıkama sırasında kullanıma uygun olur mu yani? Bide pH değeri nedir hikari seramiğe zararı olur mu?

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
emredkmn' Alıntı:
_CaN_' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:

Bu ürünü ilposan maxi ve magifoamla aracı bi kez temizledikten sonra kalan magifoam içerisine gerekli miktarda ekleyip 2. yıkamada kullanabilir miyim? Yıkama sırasında kullanıma uygun olur mu yani? Bide pH değeri nedir hikari seramiğe zararı olur mu?

Yıkama sırasında kullanıma uygun. Hatta sadece bu ürünle araç yıkayanlar bile var. Ancak aracın temiz olması şart. Yoksa yüzeydeki kirler lekeye neden olabilir.

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
_CaN_' Alıntı:
emredkmn' Alıntı:
_CaN_' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:

Yıkama sırasında kullanıma uygun. Hatta sadece bu ürünle araç yıkayanlar bile var. Ancak aracın temiz olması şart. Yoksa yüzeydeki kirler lekeye neden olabilir.

Ben ön yıkamayı ilposanla magifoam kullanarak yapıp sonrasında ikinci yıkamaya hazırda bulunan köpüğe bu ürünü de ekleyip mikrofiber eldiven gezdirip durulamayı düşünüyorum da ne derece doğru bi karar emin değilim

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Benim tavsiyem her zaman temiz araca kullanılması yönünde.
Sizin dediğiniz yöntem ile nasıl olur tam kestiremedim açıkçası.
İsterseniz deneyin sonucu paylaşın.
Bizde tecrübe etmiş oluruz.

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
sensei111' Alıntı:
temiz araca foam harici nasıl kullanabiliriz?
@onurçiko abimiz cevap yazmış ancak ek olarak 1/6 sulandırma oranı sadece araç ıslakken sıkıp durulama yöntemi ya da yine araç ıslakken az miktarda sıkıp kurulama yönteminde geçerlidir.
1/6 oranında sulandırıp, bu karışımı foama koyarak üstüne tekrar su eklerseniz etkisi azalacaktır.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Merak ettiğim bir üründü güzel bir inceleme olmuş. Ancak ürünün kendi sitesinde veya başka bir yerde sulandırılabileceğine ilişkin bir açıklama göremedim. Oranı siz mi belirlediniz yoksa bir aralığı var mı?

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Paian' Alıntı:
Merak ettiğim bir üründü güzel bir inceleme olmuş. Ancak ürünün kendi sitesinde veya başka bir yerde sulandırılabileceğine ilişkin bir açıklama göremedim. Oranı siz mi belirlediniz yoksa bir aralığı var mı?
Youtube üzerinden yurt dışında bu ürünü kullananların yayınladığı videolardan gördüm. Ayrıca Süleyman abi (Dragstar) sulandırmadan kullanıldığında ürünün çok yoğun olduğunu söylemişti.

Hatta videoyu da buraya ekliyorum

Hazar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benim merak ettiğim bu sık sil ürünler kurulama havlularını performansını düşürmeyecek mi?