Autobrite fl vs mjcc fl

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Merhaba arkadaşlar karşılaştırmayı videolu yapmadım ancak 2 sini de kullandım 1/10 sulandırma da köpük performansı kesinlikle mjcc önde ayrıca altında mjcc de filtre olması çok güzel ad foam lance'i 2.kullanmam sonrasında tıkandı makineyi baydı resmen alacak arkadaşlar mjcc göz önünde bulundurun derim zira f/p canavarı ad ye göre

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Teşekkür ederiz Buğra hocam bilgilendirme için :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Buğra hocam selamlar, bilgilendirme için teşekkür ederiz. Bende kullanıyorum b33 de kullandım sonax turuncu da kullandım AD FL ile ama bahsettiğiniz gibi bir sıkıntı yaşamadım.

Bir görsel paylaşımı mümkün mü ?

@CemPektaş ile bugün ortak alım MP ve MD yi bölerken konuşmuştuk konunun üstüne denk gelmesi iyi oldu.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Emeklerinize sağlık, böyle bir şikayet hiç duymamıştım. İlla ki bir sebebi vardır diye düşünüyorum.

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
2017 den beri MJJC ve AB foam lance kullanıyorum, altında ayrıca sipariş edilebilen gerçek anlamda filtre de var. Ne performansı düştü ne tıkandı. sizin şanssızlığınız olmuş.

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Videosunu çekmeliyim aslında daha güzel anlatmış olurum mjcc belki 4.yılında şuan bi filtre temizliği yapayım tekrar test edeceğim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Videosunu çekmeliyim aslında daha güzel anlatmış olurum mjcc belki 4.yılında şuan bi filtre temizliği yapayım tekrar test edeceğim

mjjc de filtre temizliğini nası yapıyoruz acaba ? benim de 3 seneyi dolduruyor. hiç bakım yapmadım :(

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
2017 den beri MJJC ve AB foam lance kullanıyorum, altında ayrıca sipariş edilebilen gerçek anlamda filtre de var. Ne performansı düştü ne tıkandı. sizin şanssızlığınız olmuş.
Eski serilerde sorun yaşayan nadirdir recep abi de de eski seri var o da memnun bu yenilere sanırım sorun

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Hocam mazeme yanımda değil olduğu zaman atayım

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
bende yeni seri vede eski seri var eskisi yenisinden daha başarılı ama mjj den daha kaliteli tıkanma varsa açmadan bi porçöz gibi bi ürün ile devirdaim edersen bugra belki tıkanma olayını çözebilirsin

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Tıkanma gibi birşey varsa su girişinin oraya birşey gitmiş olabilir. Makinaya geçme yerini söküp bir kontrol et bence abi.