AutoBrite Metal Worx

Celal

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
Tiguandaki kromlar çok fazla ve bir haftadır bir çok ürün denedim ama malesef istediğim gibi olmamıştı,bugün ürünü aldım ve sadece 1 dk uğraştım ne leke kaldı ne sarartı hiç bir şey tertemiz oldu,enteresan bir ürün arkadaşlar aracın bütün krom yerlerini yapıcam o zaman tekrar burdan paylaşırım bugün @Berkay ile de konuştuk bu konuyu bir kaç gün önce menzerna metal polish te denedik ama nafile idi..sadece en problemli yeri yaptım az önce ..ilk önce resimde bize göre solu yaptım,sağ tarafı bıraktımki belli olsun diye sonra parçanın tamamını yaptım buyrun sonuç

Celal

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
@onurçiko, keşke 10 gündür uğraşacağım kadar sana danışsaydım abi,bir sürü şey denedim olmadı olmadı,takii bu akşama kadar,gerçekten güzel ürünmüş.peki abi,sorum şu oldun o vakit,ben mf beze alıp sürdüm hafif baskı yaparak sonra sildim,başka bi uygulama önerin varmı abi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tiguandaki kromlar çok fazla ve bir haftadır bir çok ürün denedim ama malesef istediğim gibi olmamıştı,bugün ürünü aldım ve sadece 1 dk uğraştım ne leke kaldı ne sarartı hiç bir şey tertemiz oldu,enteresan bir ürün arkadaşlar aracın bütün krom yerlerini yapıcam o zaman tekrar burdan paylaşırım bugün @Berkay ile de konuştuk bu konuyu bir kaç gün önce menzerna metal polish te denedik ama nafile idi..sadece en problemli yeri yaptım az önce ..ilk önce resimde bize göre solu yaptım,sağ tarafı bıraktımki belli olsun diye sonra parçanın tamamını yaptım buyrun sonuç

Bilgi paylaşımı için teşekkürler, krom parçalara müdahale için listeye eklendi :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
fiyatı da yaptığı işi göre makul sayılır,
AutoBrite ürünleri iyi çıktıkça markaya olan sempatimde artıyor :)
Güzel paylaşım için teşekkürler @Celal

Celal

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Celal, bey çok güzel sonuçlar almışsınız.
ürün benimde yıllardır çeşitli alanlarda severek kullandıgım bir ürün. yeniden tr pazarına girmesi erişim adına güzel bir gelişme.

vakti zamannda bende ürünü test etmiştim. daha ayrıntılı görseller konusunda mevcut. biraz daha veri isterseniz bakabilirsiniz.
Ege's Garage ( Ege'nin Garajı)

bunu söylüyorum yanlış anlamayım lütfen. size ve ürünü begenip alabilecek arkadaşlar açısından bu tarz ürünlerde geribildirim çok az oluyor. belki açıgı sizin konunuza ek olarak degerlendirilebilir.

uygulama sonrası testede göreceginiz gibi bir çizik sorunu oluşuyor ince bir polish (elle) geçmekte fayda oldugunu da belirtmek isterim. yine saglam dayanıklı bir korumada işinizi dahada kolaylaştırır ki tekrarlama gecikecektir.

güzel günlerde kullanın. yeni aracınızda hayırlı olsun saglıkla agız tadıyla binin. allah içinize sindirsin.

test için ayrıca teşekkürler.

iyi detaylar.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler ürün çok çabuk sonuca gidiyor ama üründe benim bir tecrübem oldu çok hassas çok parlak krom aksamda harelenme yapabiliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Celal

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
@Celal, bey çok güzel sonuçlar almışsınız.
ürün benimde yıllardır çeşitli alanlarda severek kullandıgım bir ürün. yeniden tr pazarına girmesi erişim adına güzel bir gelişme.

vakti zamannda bende ürünü test etmiştim. daha ayrıntılı görseller konusunda mevcut. biraz daha veri isterseniz bakabilirsiniz.
Ege's Garage ( Ege'nin Garajı)

bunu söylüyorum yanlış anlamayım lütfen. size ve ürünü begenip alabilecek arkadaşlar açısından bu tarz ürünlerde geribildirim çok az oluyor. belki açıgı sizin konunuza ek olarak degerlendirilebilir.

uygulama sonrası testede göreceginiz gibi bir çizik sorunu oluşuyor ince bir polish (elle) geçmekte fayda oldugunu da belirtmek isterim. yine saglam dayanıklı bir korumada işinizi dahada kolaylaştırır ki tekrarlama gecikecektir.

güzel günlerde kullanın. yeni aracınızda hayırlı olsun saglıkla agız tadıyla binin. allah içinize sindirsin.

test için ayrıca teşekkürler.

iyi detaylar.
Tesekkürler üstad,valla ben bilerek almadım ürünü ,bir çok şey deneyip istediğimi alamayınca dedim bir de bunu deneyim,ama iyiki almışım,dediğinizide yapıcam elimde ince pasta var bugün onuda inceden bir geçeyim.peki bu kromlara koruma olarak ne önerirsin,elimde moonliht var,shinewax var,igl premier var.bunlar olurmu yoksa kroma özel bir şeymi kullanmam gerek üstadım

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Celal bey inceleme için teşekkürler.

Geçen kış evde eşim krom lavabo muslukları için dert yanıyordu matlaştı değiştirelim diye.
Metal Worx denemek için kullandım ve sonuç muazzamdı. Aynı sonucu çaydanlık ve bir adet tencere dış yüzeyinde de aldım. Arabada kullanmak nasip olmadı ama evde daha çok iş gördüğü kesin :D