Autobrite Purple Velvet

Atsiz

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
İyi forumlar,
Forum tarafından bilinen,sevilen bir şampuan velvet. 15lt suya 15ml koyuyorum. Temizliği gayet iyi kayganlık güzel. Seramikli araç için uygun fiyatlı kova şampuanı arayışım bu ürünle son buldu. Perdeleme yaptığını düşünmüyorum.

500 ml orijinal şişe 120tl. Ortalama 30-35 yıkama gidiyor bence gayret fp bir ürün.

İyi seyirler

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sağolun hocam, diğer 4ü hangisi :)
Kaliteli Üst Seri Şampuan

Carpro Reset
Nanolex Pure
Adams Car Shampoo
Zymöl Wash
AD Velvet

Bir Alt Seviye Kaliteli Şampuan

Shinny Garage Sleek Premium
Sam s Detailing Shampoo
Tac System Mystic Bubble
Gyeon Bathe
Vonixx V Floc

Tabi bunlari benim tecrübeme istinaden yazdim :)

Eaglemre

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
İyi forumlar,
Forum tarafından bilinen,sevilen bir şampuan velvet. 15lt suya 15ml koyuyorum. Temizliği gayet iyi kayganlık güzel. Seramikli araç için uygun fiyatlı kova şampuanı arayışım bu ürünle son buldu. Perdeleme yaptığını düşünmüyorum.

500 ml orijinal şişe 120tl. Ortalama 30-35 yıkama gidiyor bence gayret fp bir ürün.

İyi seyirler
Purple velvet guzel sampuan, kokusu da harika. Yalniz kullanim oraniniz biraz fazla gbi, normalde onerilen 18lt suya 10ml.

Bu sekilde yarim litre ile cok daha fazla yikama yapilacaktir

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Purple velvet guzel sampuan, kokusu da harika. Yalniz kullanim oraniniz biraz fazla gbi, normalde onerilen 18lt suya 10ml.

Üstünde yazan 10ml cok az kalıyor bence, denedim ama köpürmedi hiç 25 30 ml dökünce ancak köpürüyor gibi geldi

Atsiz

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon

Doğrudur hocam öylede denedim de bana yeterli gelmedi kullanım oranını artırınca daha güzel etki aldım.

Eaglemre

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
tecrubeli arkadaslar daha iyi yanitlayacaklardir fakat pure sampuaninda cok kopurmedigi ama cok iyi is cikardigi soylenmisti. Birde bazen yuksek oranli kullanimlarda beyaz arac uzerinde sampuanlarin iz birakabildigi yazilmisti. O nedenle ben mumkun oldugu kadar kullanma talimati uzerindeki oranlari cok gecmemeye calisiyorum

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Carpro Reset
Nanolex Pure
Adams Car Shampoo
Zymöl Wash
AD Velvet

Sam s Detailing Shampoo
Tac System Mystic Bubble
Gyeon Bathe
Vonixx V Floc

Sefa Hocam Adams Car Shampoo nun temizliği biraz zayıf gibi bir de beyaz araçta bu ürünü uzun süre kullananlar; herhangi bir kalıntı problemi yaşadı mı merak ediyorum. Çünkü Kendisi cam su bardağından bile çok zor çıkıyor. Çok ultra konsantre bir ürün. Bu yüzden çok çok sevemedim hiç bir zaman. Bu arada ben hiç bir zaman durulama ve kalıntı problemi yaşamadım, yanlış anlaşılmasın. Ama çok yoğun oluşu sebebiyle güneş altında uygulamada veya çok yoğun kullan birilerinde böyle bir problem olabilir sadece bunu belirtmek istedim. (Bu arada dünyada genel olarak çok bilinen bir ürün ben sadece merakımı gidermek için bu soruyu sordum. Yoksa bir iki yıllık bir ürün değil Adam's ın ilk ürünü ve en güvendiği ürünü eleştirmek de bana düşmez ben sadece görüşümü yazdım umarım yanlış anlaşılmaz.)

@Atsiz hocam suyun kayganlığı nasıl 15 ml'mde. Daha önce kullandığınız şampuanlara kıyasen.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa Hocam Adams Car Shampoo nun temizliği biraz zayıf gibi bir de beyaz araçta bu ürünü uzun süre kullanan herhangi bir kalıntı problemi yaşadı mı merak ediyorum. Çünkü Kendisi cam su bardağından bile çok zor çıkıyor. Çok ultra konsantre bir ürün. Bu yüzden çok çok sevemedim hiç bir zaman. Bu arada ben hiç bir zaman durulama ve kalıntı problemi yaşamadım, yanlış anlaşılmasın. Ama çok yoğun oluşu sebebiyle güneş altında uygulamada veya çok yoğun kullan birilerinde böyle bir problem olabilir sadece bunu belirtmek istedim.

@Atsiz hocam suyun kayganlığı nasıl 15 ml'mde. Daha önce kullandığınız şampuanlara kıyasen.
Hocam simdi bende de olmadi ama bu olmayacagi anlamina gelmiyor kivami tutmazsa araç üzerinde kurursa leke yapmaya müsait,her ürünü her zaman dikkatli kullanmak gerekiyor mutlaka talimatlara uyulmali.

Atsiz

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Sefa Hocam Adams Car Shampoo nun temizliği biraz zayıf gibi bir de beyaz araçta bu ürünü uzun süre kullananlar; herhangi bir kalıntı problemi yaşadı mı merak ediyorum. Çünkü Kendisi cam su bardağından bile çok zor çıkıyor. Çok ultra konsantre bir ürün. Bu yüzden çok çok sevemedim hiç bir zaman. Bu arada ben hiç bir zaman durulama ve kalıntı problemi yaşamadım, yanlış anlaşılmasın. Ama çok yoğun oluşu sebebiyle güneş altında uygulamada veya çok yoğun kullan birilerinde böyle bir problem olabilir sadece bunu belirtmek istedim. (Bu arada dünyada genel olarak çok bilinen bir ürün ben sadece merakımı gidermek için bu soruyu sordum. Yoksa bir iki yıllık bir ürün değil Adam's ın ilk ürünü ve en güvendiği ürünü eleştirmek de bana düşmez ben sadece görüşümü yazdım umarım yanlış anlaşılmaz.)

daha önce sonax tutuncu ve turtle wax kullandım onlara göre daha iyi , diğer bahsi geçen şampuanlarla kıyaslayamıyorum hocam.
Ama o zamanlar araçta seramik yoktu o yüzden yine tam kıyaslamak yanlış olur sonuçta ekstra kaygan tabaka üzerine uygulanıyor şimdi

Eaglemre

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Carpro Reset
Nanolex Pure
Adams Car Shampoo
Zymöl Wash
AD Velvet

Sam s Detailing Shampoo
Tac System Mystic Bubble
Gyeon Bathe
Vonixx V Floc

Bnlari kaydetmeyen varsa not alsin :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İyi forumlar,

İyi seyirler
Elinize sağlık velvet kullandığım ve fp olarak harika bir şampuan 10 lt kovaya 5 ml koyuyorum tazyikle güzel köpürüyor genelde gece geç saatlerde aracımı yıkadığım için yüzeyde kurutmadan bekletebilme şansımda oluyor güzel temizliyor ve parlatıyor 1 adet daha aldım kenarda dursun diye

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
tecrubeli arkadaslar daha iyi yanitlayacaklardir fakat pure sampuaninda cok kopurmedigi ama cok iyi is cikardigi soylenmisti. Birde bazen yuksek oranli kullanimlarda beyaz arac uzerinde sampuanlarin iz birakabildigi yazilmisti. O nedenle ben mumkun oldugu kadar kullanma talimati uzerindeki oranlari cok gecmemeye calisiyorum
Pure de harika bir şampuan aracıma bazen kıyak geçip kullanıyorum :kalplix: seyreltme oranlarında kesinlikle üretici tavsiyesine uyuyorum aldığım sonuçtan memnun kalıyorum şuan pure 750 ml hepsiburadada piyasadan daha uygun fiyata satışta 1 tane daha alasım var

Eaglemre

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Pure de harika bir şampuan aracıma bazen kıyak geçip kullanıyorum :kalplix: seyreltme oranlarında kesinlikle üretici tavsiyesine uyuyorum aldığım sonuçtan memnun kalıyorum şuan pure 750 ml hepsiburadada piyasadan daha uygun fiyata satışta 1 tane daha alasım var
Hocam harbiden insanin hepsini alasi geliyor da, sonra bir bakmissin 150-200 yikama gidecek birsuru urun var elinde :) bazen kendimi frenlemekte zorlaniyorum :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam harbiden insanin hepsini alasi geliyor da, sonra bir bakmissin 150-200 yikama gidecek birsuru urun var elinde :) bazen kendimi frenlemekte zorlaniyorum :)
Sonu yok insanın hepsini alıp kullanası geliyor sonra hepsinden stok yapası falan derken gördüğümü alıyorum kiler tarzı ufak bir odam var içer girilmiyor malzemelerden napalım hobi işte :sırıtan1: