Autobrite Şampuan Ürünleri İnceleme

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Selam arkadaşlar gene ben boş boş oturunca insan karcaşıyor. Auto brite şampuanları araştırayim dedim oturum madem araştırdım foruma faydam olsun dedim

SNOW FOAMLAR
1.Magifoam Blue (pre wash) ön temizlik için kullanıyormuşuz.
Autobrite Magifoam Blue, son derece uzun ve istikrarlı köpük üreten ve aracın dış yüzeylerini güvenle temizleyen, ultra yüksek köpük konsantredir.
Üstün, Güvenli Temizleme Eylemi Çok Yüksek Köpükleme Bluberry Kokulu Mavi Köpük Kullanımı ekonomiktir. Araçta bir köpük örtüsü üretir . güvenli Harika bir finsh bırakır.
LSP Güvenli

2.Magifoam Ultimate pre wash

Magifoam, Heavy Duty mürekkep püskürtme ucu vasıtasıyla kullanıldığında son derece istikrarlı yoğun köpük üreten yoğun ultra yüksek köpük katkısı olarak formüle edilmiştir.

Üstün, Güvenli Temizleme Eylemi Çok Yüksek Köpükleme Muz Kokulu Kullanımı ekonomiktir. Araçta bir köpük örtüsü üretir .Harika bir finsh bırakır!LSP Güvenli
Magifoam öncelikle bir foamlance kullanılacak şekilde formüle edilmiş olup seyreltme oranı 100: 1 dür

3.SuperFoam
Yepyeni Süper konsantre kar köpüğü, 200-1'e kadar seyreltme hızıyla mükemmel temizleme kabiliyetine sahiptir. Autobrite SuperFoam, Autobrite Direct tarafından özel olarak formüle edilmiştir.
Üstün Temizleme Eylemi PH Nötr formülü Çok Yüksek Köpüren Aksiyon Mükemmel, güvenli temizlik eylemi. Sert kimyasal içermez. Kullanımı ekonomiktir. Taşıtta köpük battaniyesi üretir. Biyolojik olarak parçalanabilir yüzey aktif maddeler içerir. LSP Güvenli .Büyük Bir Bitiş bırakır Bubblegum kokusu

4.Banana Gloss hyper konsantre

Banana Parlaklık Şampuanı, aracınızda koruyucu mum katmanlarının tutulmasına aktif bir şekilde yardımcı olur. Lüks bir köpürme etkisi, yıkama işleminde hassas çizgi sürmek riskini en aza indirgeyen yıkama çözeltisinin kayganlığını da büyük oranda artırır; formülün nazik yapısı mevcut mum korumasını bozmayacağı anlamına gelir. Hatta hassas clearcote yüzeylerde kullanıma uygundur.

Koruyucu mum katmanlarının korunmasında aktif olarak yardımcı olur. Lüks bir köpürme eylemi Yağlanmayı(kayganlığı) Arttırır yıkama işlemi sırasında ince çizikler sürme riskini en aza indirir

Var olan mum tabakası korumasını bozmayın Tüm boya yüzeyleri için uygundur 500-1 Konsantrasyon seyreltme Harika Banana Parfüm
Bunun videosu yok

Wash And WAX Şampuanları

1. Luxury suds konstre

Tüm araçlardaki yol filmi, gres, böcekler ve kirleri uzaklaştırmak için kostiksiz, konsantre, yüksek kaliteli bir araba şampuanı ve mum içeren yüzey aktif deterjanlar. Sürfaktan, ıslatma maddeleri ve mum karışımı ile formüle edilmiştir. Parlak mum ile koruyucu ve parlak bir araç bırakacaktır. Kullanmak güvenlidir ve varolan cilaları çıkarmaz. Durulamadan sonra toz halindeki kalıntıları veya çizgileri bırakmaz.

Mükemmel temizlik etkisi. Solvent veya kostik içermez. Kullanımı ekonomiktir. Yüksek köpüklenme
Biyolojik olarak parçalanabilir yüzey aktif maddeler içerir. En iyi sonuçları elde etmek için araç yüzeyini ıslatın ve alçak basınçlı sprey, fırça veya sünger ile 1: 100 ila 1: 200 oranında bir araba şampuanı çözeltisi uygulayın. İstenilen köpürme için seyreltiyi ayarlayın

2.Citrus pearl shampoo

En Son Temiz Şampuan - Narenciye İncisi

Mükemmel temizlik, köpükler, köpük, koku, renk ve yağlanma!

Autobrite Citrus Pearl Autowash Şampuanı, boya yüzeyinizdeki kir, kiri ve yol filmini temizlemek ve parlak bir görünüm bırakmak için formüle edilmiştir. Kullanımı çok kolay olan bu konsantrasyon 400-1'e kadar olan bu ürün, tüm yıkama ihtiyaçlarınız için çok ekonomik bir üründür. Otomobilinizi çarpıcı görünen hızlı, kolay ve hiper yoğunlaşmış Autowash şampuanı!

Büyük etkili temizleme olanakları Mükemmel Yağlanma(kayganlı) 400-1'e kadar Süper / Hiper Konsantrasyon Kullanması çok ekonomik Autobrite Foam Lance'de gerçekten iyi çalışıyor Muhteşem Narenciye Kokular

3.Purple velvet high gloss shampoo FAVORİ ÜRÜNÜM YAPTIĞIM İNCELEMEDE
HEM KONSANTRE HEM NÖTR HEMDE ANCAK EN PAHALI ŞAMPUANI

Müşterilerimize şampuanda istedikleri her şeyi vermek için Mor Kadife Şampuanı tasarladık! 1500-1'e kadar yüksek konsantrasyon, lüks köpükler, yüksek parlaklıktaki kaplama, arabanızı yıkarken kaygan bir his, PH Tüm boya yüzeyleri ve tabii ki parfüm için nötr emniyetli - Juicy Fruit kokusu! Otomobiliniz için hoş bir lüks şampuan oluşturur ve yalnızca bir fincan kadar bir adet 15 litrelik kovaya ihtiyaç duyarak maliyet etkin olur! Oh ve tabii ki kovanızda daha büyük köpükler ve daha yoğun bir meyveli yıkama için daha Mor Vana da ekleyebilirsiniz!

Bu büyülü ürüne bakarken, şampuanınıza ürüne daha fazla göz atmak için bir inci efekti yarattığımızı göreceksiniz! Oldukça şaşırtıcı! Öyleyse aracınızda güzel bir yüzey bırakacak kaliteli bir şampuanla tek ihtiyacınız var! Mor Kadife denemelisin!

üyülü ve lüks şampuan Yüksek parlaklıkta bir bitiş bırakır. 1500-1 konsantrasyona kadar (tek bir kapuçiçi ila bir adet 15 litrelik kova) Lüks köpükler Aracında kayganlık hissediyorum PH Nötr formülü - tüm mum yüzeylerinde güvenlidir Muhteşem Juicy Meyve kokusu İnci etkisi ve şaşırtıcı görünüyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
RE: AUTOBRİTE ŞAMPUAN ÜRÜNLERİ İNCELEME

Kimyasal abi, senin şampuanı getirmediydi. Yeni partide getiriyor mu başkan

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş

Valla bilmiyorum zaten almıyorum ya :):) @Ozgur_gs_91

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
AUTOBRİTE ŞAMPUAN ÜRÜNLERİ İNCELEME

İnceleme için teşekkürler. Benimde Autobrite kimyasal olarak çok begendigim bi marka.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

İnceleme için teşekkürler. Şuan foamlance ile ön yıkama yapamıyorum ancak yapabilecek olsaydım tercihimi kesinlikle AD ürünlerinden yana kullanırdım.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
@technologyst  güzel konu, elinize sağlık .. Bi indirimde yakalarsam blue olanından almayı düşünüyorum bakalım..

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@technologyst Baskan velvet nasil daha once kullanmissin sanirim sulandirmasi olsun kova sampuanlar arasinda
Başkan kullanmadım ama ilk türkiyeye autobritr ürünlerni gelirken aman dedim bunu getirin aradım görüştüm bana mısın demedilrr getirmediler. Almanyadan geçen sene getirtiyordum oda kaldı. Ama bir çok forumda ve dünyada kullanılan en konsantre ve en beğenilen şampuanlardan biri çok kullanmayı isteyipte kullanamadığım bir şampuan. Bu sefer alıp kuşlanacağım inşallah

Son düzenleme:

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Autobrite Purple VELVET sonunda kavuştum valla uzun yıllar bekledik malzeme tedarik edildi @MoonDance sağolsun üşenmemiş getirmiş bizede almak düştü ilk yıkamayı bekliyorum hava bir açsında bir arabayı velvetliyelim. Şiddetle tavsiye edilir.