Autofinesse Citrus Power & Gtechniq W4 Citrus & Purestar Dublex Kurulama Havlusu inlemesi

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
İyi pazarlar forumdaşlar. Uzun bir yağmur ve kar yağmasının ardından hafifte olsa güneşli bir güne uyandık Mardin ilimizde. Benzinlik tavfası olarak sabahın ilk saatlerinde benzinliğimize giderek 3 ürün inceleme fırsatı buldum. Çekimlerimiz tabiki de amatör çekimler elimizden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyorum. Herhangi aksaklıklar oldu sechonun ağzından akıtma var onu tamir edicem. birde sechoya 30 ml ütün koymustum biraz sulu olmuş. :D

Ön yıkamada Gtecniq W4 Citrus bana göre bir tık geride kaldı, Autofinesse Citrus Power göre.
Havlumuz zaten fiyatının hakkını veren bir ürün.
iyi seyirler.
video biraz uzun ama sabırla izleyeceğinizi tahmin ediyorum.

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Elimden geldiği kadar. Ben teşekkür ederim.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, güzel bir test olmuş, af çok bereketsiz bir ürün. Maliyet ve yaptığı iş birbirini karşılamıyor bence.

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Doğru ama ürün güzel ben beğendim yani su şekilde olabilir örnek il dışına çıkacaksınız ve yanınıza hazır yıkama için malzemeler lazım olucak o şekilde yanımızda bulundurabiliriz. Fiyatı pahalı bncede.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Eline sağlık güzel test olmuş. Elimde vardı hiç açmayıp attım bir kenara nerde onu bile bilmiyorum Af nin.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
İyi pazarlar forumdaşlar. Uzun bir yağmur ve kar yağmasının ardından hafifte olsa güneşli bir güne uyandık Mardin ilimizde. Benzinlik tavfası olarak sabahın ilk saatlerinde benzinliğimize giderek 3 ürün inceleme fırsatı buldum. Çekimlerimiz tabiki de amatör çekimler elimizden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyorum. Herhangi aksaklıklar oldu sechonun ağzından akıtma var onu tamir edicem. birde sechoya 30 ml ütün koymustum biraz sulu olmuş. :D

Ön yıkamada Gtecniq W4 Citrus bana göre bir tık geride kaldı, Autofinesse Citrus Power göre.
Havlumuz zaten fiyatının hakkını veren bir ürün.
iyi seyirler.
video biraz uzun ama sabırla izleyeceğinizi tahmin ediyorum.

Hacım ellerine sağlık şahane uygulama olmuş:alkis:
Modifiye işlerinde zaten illa sahaya çıkınca bir aksaklık olmazsa olmaz bende sık sık yaşıyorum:komik:
Citrus kendince iş yapmış o değilde sen cevize yetişebilseydin tam aradığın ve tarif ettiğin üründü
Keşke bir daha üretilse alsak litre litre:cay::of:
Duplex günün kahramanı olmuş bence:D
Maşallah:nazar:

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Sechoyu çözdüm tamamen. Ağız kısmına biraz fazla yeşil sünger koymuşum tam kapanmasına engel oluyordu. eve gelince yeşil süngeri çıkarttım ve küçük olarak ağzı tikamayacak şekilde yaptım ve cuk oturdu denemesinide yaptım tam oldu. Değerli yorumların için @Mentalfeed teşekkürler. Dublex almak istediğim ama bu zamana kadar maddi imkanimin el vermediği bir üründü almak bu aralara nasip mis gerçekten tek kelimeyle muhteşem. Velvet ide deneme fırsatım oldu ama konusundan bahsetmedim.