autoglym super resin polish Kullananlar

Eksen

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
autoglym super resin polish kullanan forumdaşlar bilgilendirebilir mi?
gerçekten autoglym in idda ettiği gibi kılcal çiziği makine gerekmeden elle uygulamayla kapatıyor mu yoksa sadece sıvı wax cila mı?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
autoglym super resin polish kullanan forumdaşlar bilgilendirebilir mi?
gerçekten autoglym in idda ettiği gibi kılcal çiziği makine gerekmeden elle uygulamayla kapatıyor mu yoksa sadece sıvı wax cila mı?
Çok Solmuş bir aracin özelikle Renkli ve Siyah Araçlarda Renk tonunu açiyor parlatiyor Hafif kilcal Yani Havlu çiziğini kapatir 1 Ay güzel dayanimi var Aslinda Autoglym Markasinin HD Wax indan sonra encok begendigim ürünü :)

Sergen38

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ordu
Daha önce bir kutu kullandım uygulama pedi ile birlikte almıştım bitince yakın zamanda yenisini aldım. Okulda öğrenciler aracımın üzerine beni yıka yazmışlar ama nasıl baskı uygulanmışsa ''ben'' yazısı 3-4 yıkamaya rağmen çıkmadı çizilmiş yani. Kaputta sürtme izleri de var yanından geçerken elleriyle veya başka bir nesneyle sürtüp kılcal çizikler oluşturmuşlar sağolsunlar hoşgeldin hediyesi oldu bana. Autogylm SRP uyguladım şuan yazı ve çizikler görünmüyor tabi 3-4 yıkama sonrası yine ortaya çıkar. Ayrıca aracın boyasını tazeleyip temizliyor kireç lekelerini alıyor araç daha parlak görünüyor. Her zaman bagajımda bulunduracağım bir üründür ben çok memnunum

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Konu sahibine teşekkürler. Kulllanmasam da çok ön yargılı yaklaştığım bir üründü. Arkadaşlar ın mesajları sayesinde bilgilendik. :)