Az kullanilmis rupes lhr 15 stn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akhisar

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Arkadaslar kiz gibi tabir edilen rupes makinami satiyorum sebebi flex orbital makina aldim rotary olarakta flex kullandigimdan tercihimi bu yonde kullandim makina salomon habib ten alinmistir faturasi kutu icerigi pastalari dahil kullanilmamistir ilave olarak bu sette olmayan mavi cut ped ile microfiber cut ped hediye olarak verecem makina icin 1450 tl talep ediyorum abartmamak kaydi ile pazarlik sünnettir

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Güzel makina,gerçekten kız gibi duruyor. hayırlı satışlar.

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Hayırlı uğurlu olsun alana da satana da. Alan icin birşey yok ama satan arkadaşa telefonda da yazdım ,burdan da bir çift sözüm olacak. Fiyatı söyledikten sonra Kaç kez yazmama rağmen zahmet edip de dönüş yapmamasını es geçiyorum, usülen başkası istediğinde insan sorar alıyor musun isteyen var diye. 1350 lirayı verecek param olmasa zaten yazıp milletin değerli zamanını alacak Değilim.meSele artık makine meselesi değil Kişilik meselesi. Aklımızda Recep bey bu şekilde yer etti problem yok.

Tekrar Hayırlı olsun alan arkadaşa

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Murat abi face den de konuştum biraz bana dert yandın. Benim için sorun değil gene söylüyorum. Ss ler de var net olarak 1350 e bana hayırlı olsun gibi kelimeler kullanılmamış konuşma da istersen ss buraya atayım arkadaşlar karar versin. Hani sen deseydin ki abi bana hayırlı olsun 1350 e iban at göndereyim fakat öyle olmamış 3 kere pazarlık teklif edip üzerine sk 1350 olur demesi üzerine cevap vermemiş sana.İkinizide tanırım severim değer verdiğim kişilersiniz kalp kırılmasın.

Teşekkür ederim benim için problem değil ama gönül veya kalp kırmaya gerek yok dünya malı.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
CNR Detailing' Alıntı:
Murat abi face den de konuştum biraz bana dert yandın. Benim için sorun değil gene söylüyorum. Ss ler de var net olarak 1350 e bana hayırlı olsun gibi kelimeler kullanılmamış konuşma da istersen ss buraya atayım arkadaşlar karar versin. Hani sen deseydin ki abi bana hayırlı olsun 1350 e iban at göndereyim fakat öyle olmamış 3 kere pazarlık teklif edip üzerine sk 1350 olur demesi üzerine cevap vermemiş sana.İkinizide tanırım severim değer verdiğim kişilersiniz kalp kırılmasın.

Teşekkür ederim benim için problem değil ama gönül veya kalp kırmaya gerek yok dünya malı.

Muammer kalp kırılsın paramparça olsun benim derdimde değil. Gene söylüyorum şu saatten sonra makine problem değil. Ama insanlık farklı birşey herkese nasip olmuyor. İstediğin ss i at onda da sıkıntı yok. Arkadaşa kaç kez yazdım. Şunu diyebilirdi ,"ben makineyi satıyorum alacaksan al." Arkadaşa yaZıyorum zahmet edip cevap vermiyor. Sabah diyorum unutmuştur yazayım bana satıldı diyor pişkin pişkin.

Ayrıca muhatabım sen değilsin Muammer. Senle işim yok çekil

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Uslubuna dikkat et karşında çocuk yok. İnsan gibi burda ifade etmeye çalıştım.
multispace' Alıntı:
CNR Detailing' Alıntı:

Muammer kalp kırılsın paramparça olsun benim derdimde değil. Gene söylüyorum şu saatten sonra makine problem değil. Ama insanlık farklı birşey herkese nasip olmuyor. İstediğin ss i at onda da sıkıntı yok. Arkadaşa kaç kez yazdım. Şunu diyebilirdi ,"ben makineyi satıyorum alacaksan al." Arkadaşa yaZıyorum zahmet edip cevap vermiyor. Sabah diyorum unutmuştur yazayım bana satıldı diyor pişkin pişkin.

Ayrıca muhatabım sen değilsin Muammer. Senle işim yok çekil

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
RecepGürışık' Alıntı:
CNR Detailing' Alıntı:
CNR Detailing'e hayırlı olsun.Makita 9227 ve Flex e arkadaş geliyor :)
Hayirli olsun benim dewaltıda al kiskanir bak :)
Recep dedim ya kardeşim makita olmasa alırdım onu Cem abi iyi yapar 7 tane cihazı var :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Var diye söylemiyorum. Yanlışlık olur, yanlış yapılır. Kişilerin karakterlerini yargılamak ya da aşağılamak bize düşmez.

Arkadaşlar lütfen üsluba dikkat edelim. Aşağılar nitelikteki tavırlar hoş olmuyor.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Alana da satana da hayirli olsun. Degerli abilerim kardeslerim ticarettir en nihayetinde olur yada olmaz kalp kirmaya gerek yok. Daha iyileri olur insallah

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Olabiliyor forum ortamında bu tarz olaylar malesef. Muratla da Receple de hukukum vardır 2si de gözümde kıymetlidir. Murat biraz fevri davranmış olabilir ama Recep keşke bi mesaj atsaydın Muammerle konuştuktan sonra nezaketen de olsa. Çok ince bir nokta 50 100 liraya kalp de kırılmaz kimse sengin fakir de olmaz. Murat da benim gibi konuşmayı pazarlığı sohbeti sever. Üzmeyin kırmayın birbirinizi niz bize lazımız her zaman

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
2 satırda ben birşey diyeyim bari. letgoda bir arkadaş 1200 e satıyordu, 3 kuruş fazla olsun tanıdıktan olsun dedim. Hayırlı olsun dedi abimiz. Pazarlık falanda yapmadım hiç. Gg veya sanalpazardan alayım taksitli olsun dedik. Komisyonlarını konuşurken TAK. Satıldı dendi. Öbür arkadaşta vermiş makineyi. Kaldıkmı kabak gibi ortada. Yani böyle bir olay görmedim hiç. 1 kişiyle görüşürsün, o olmazsa sıradakiyle görüşürsün. Makineyi bana satmadığı için değil ama forumda böyle bir olay yaşadığım için gerçekten çok koydu, hemde haftasonu bi polisaj yaparız diye sevinirken ortada kaldık. Ticarette birisine hayırlı olsun dediysen iş bitmiştir. Ne diyeyim alan arkadaş hayrını görsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...