Balikesir Akçay’dan Selamlar.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Herkese merhaba. Balikesir Akçay’dan katildim grubumuza. Bahçesi musait bir evim var ve araba temizlemeyi seviyorum. Zaten oncenden de arac yikamaya arabasini veren bir adam degildim çok guvenemedigimden fakat son zamanlarda bu artan fiyatlar da gelince artik bu hobimi bir ust seviyeye tasiyip kendime bir karcher k4 basincli yikama makinesi ve kopuk yapici alip isleri iyice ele aldim. Bu foruma da tecrubeli kullanicilardan, fiyat performansli temizlik urunleri hakkinda bilgi ve oneri almak icin katildim. Araclarimi resim kisminda paylasiyorum. Herkese iyi forumlar
Oralar nasıl sakindir şimdi değil mi? Aramıza hoşgeldiniz:)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hosbulduk buyuk sehire gore elbette ki sakin ve huzurlu :) fakat pandemiden sonra nüfus neredeyse 2 kat artti. Ama sorarsaniz baska yere yine degismem :)
Oradan Edremit'e gitmek herhalde 10dk sürer sürmez. Trafik mi ne trafiği. Biz şuradan hepi topu 18km yolu yeri geliyor 1 saatte gidiyoruz. Sürekli alternatif yol peşindeyiz.

cengizengin

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balikesir
Oradan Edremit'e gitmek herhalde 10dk sürer sürmez. Trafik mi ne trafiği. Biz şuradan hepi topu 18km yolu yeri geliyor 1 saatte gidiyoruz. Sürekli alternatif yol peşindeyiz.
Ne yazık ki büyük şehir sorunları öyle, şehre göre yaşamak zorunda kalıyor insan :) o yüzden çok düşünüp taşınıp büyük şehir sevdamdan vazgeçtim ben de yıllar önce :) evime 1km uzaklıkda da bir iş buldum. Bildiğiniz tembel hayvan gibi çok hareket etmeden yaşıyorum :) Araba temizleme dışında :terlisırıtan: