Basınçlı Köpük Sıkma

kalafatoglu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Benzinlikte mi yapıyorsunuz bu işleri. Eğer öyle ise ilposan var modifiye edilmiş onlardan temin edin forumda yapan arkadaşlar var.
@technologyst yardımcı olabilir.
Aynen benzinlikte yapıyorum ama hiç istediğim bir durum değil saniye sıkıntısı vs. muhabbeti oluyor keyif alarak evimin önünde yıkamak istiyorum

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
İlposan öneririrm dediğim gibi evin önünde su çekerek yıkıyıcaksanız mümkün olurda makina alın. Ama köpük için dediğim gibi ilposan modifiyesi daha iyi olabilir.

kalafatoglu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
ilposan dediğiniz de sanırım benim dediğim gibi bir ürün google a ilposan yazdığımda geliyor. Evim beşinci katta bende çok istiyorum makina vs ama şuan için pek mümkün görünmüyoır

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Modifiye edilmiş olanını için dedim. Sizinki sade su atıcaktır yüksek ihtimal köpük yapmayacaktır

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
İlposan almak isterseniz ben satıyorum ayrıca cevizle de kullanabilirsiniz hatta hem ceviz yapıp sonrasında normal şampuanlarla benzinlikte köpük yapıp eldivenliyebilirsiniz

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İlposan almak isterseniz ben satıyorum ayrıca cevizle de kullanabilirsiniz hatta hem ceviz yapıp sonrasında normal şampuanlarla benzinlikte köpük yapıp eldivenliyebilirsiniz
hocam şu modifiye işini ilposan yerine secho 5 lt. olanla yapsanız maliyet daha da düşer.

bir de mod. yaptığınız için soruyorum. nette satılan köpük tabancalarını alıp direkt olarak 5 lt. lik ilaç pompasına bağlayabiliyor muyuz ? güzel köpük atar mı ? ya da köpük atar mı :)

Oto Yıkama Köpük Tabancası - n11.com

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@green_spell maliyet artırmadığımız için uzun borları denemedik ama sorun şu bu boru sistemi ile ben ilposanın borusuyla filan denemiştim verimde kayıp yaşadık birde süngerleme kısmı daha zor oluyor. Foamlance metali köpük filtresini denemiştim ben ilposanda oda basınç yüksek geldi geri tepme yaptı akıttı iyice sıkıştırdım ama teflon filan la yemedi daha sağlam metal sistem lazım foamlance metalleri için.

kalafatoglu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İlposan anladığım kadarıyla köpük sıkabilecek kabiliyette bir ürün kullananlar var mı performansı nasıldır =?