Basınçlı Yıkama Makinesi Tavsiye

Mrtbsl

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Farklı fiyat bandında olan yıkama makinelerini bu başlık altında fiyat/performans,uzun süreli kullanım yorumları,servis-garanti vs. gibi ölçeklerle değerlendirerek. Kullandığınız ürün yorumlarını bu başlık altında toplayalım ve forum üyelerinin istedikleri bilgilere kolay ulaşmasını sağlayalım diyorum. Nacizane fikrimdir.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
Güzel düşünmüşsünüz , Konuyu sabitledim. Teşekkürler.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Güzel konu olmuş bende uzun zamandır bosch Aqua pro 160 kullanıyorum.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Skil 0671 modelini kullanıyorum, garajı olmayanlar ve makinayı sürekli sök tak yaparak taşımak zorunda olanlar için ideal bir makina bana göre .Metal pompa olmasından dolayı oldukça sağlam aynı zamanda ve tercih sebebi .Güç olarak 105 barlık bir makina.Bana yetiyor ha daha güçlüsünü gönül istiyor o ayrı.Kendi kutusundan köpük aparatı çıkıyor fakat çöp işe yaramaz.Mjjc nin Foam aparatıyla gayet güzel iş yapıyor.Belki biraz daha şampuan maliyetiniz artar çünkü güçlü makinalara göre istediğiniz köpüğü almak için hafif daha fazla şampuan koyuyorsunuz.Onun dışında kurması ve toplaması oldukça pratik.F/P olarak bana göre güzel makina.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Lavor express plus 120 bar olan modelini kullanıyorum. Basınç dediği gibi 120 bar değil. Hafif ve kurulumu kolay. iki adet ucu var içinde. Foam lance ile güzel çalışıyor. Arka arkaya iki araç yıkadığım oldu. Kış günüydü ve araçlar kirliydi. Hiç bir sorun yaşamadım. Yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum.

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Karcher k7 kullaniyorum pro seri dusunmuyorsaniz f/p makinasi k5 son makinam baska almam derseniz k7 tavsiye ederim

RecepGürışık

Acemi Detaycı
Üye
İl
.Antalya
hyundai hyb170c kesinlikle öneriyorum, ürünü alırken hepsiburada kırık ürün yollamıştı, alakası olmamalarına rağmen hyundai genel merkez ürünü değiştirip yolladı çok ilgilendiler..

Performansı 10 numara tavsiye ederim.

Mrtbsl

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
einhell tc-hp 2042 pc bu modeli kullanan var mi ?

Bir guncel cekelim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hazar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bosch aqt 35-12 kullanıyorum. Tek bir uçta 3 farklı nozul ile geliyor. Ayrıca cihaz arkasında detarjanı çekmek için bir hortumu var ve nozul ucu detarjan tipine çevirince sulu deterjan veriyor ama bir film lance değil. Kablosu hortumu toparlanıp üstünde kalabiliyor. Yer az tutuyor.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Konuyu hortlatayım, geçenlerde bir markette K2 Classic gördüm. Fiyatı internetten daha da ucuzdu ve biz gazla aldım, iş görüyor mu evet ama hortumu kısa ve maksimum uzayabileceği 1 metre. Kendi hortumu 3 metre, yeni bir hortum almak istersen maksimum 4 metrelik ile çalışabiliyor ve fiyatı da 260 TL civarı ki neredeyse makineyle aynı fiyat. Bu makineyi biraz da asıl ihtiyacımı görmek için aldım, ve basınçlı yıkama makineleri ile tanışmak için.

Şimdi ise doğum günüm de yaklaştığı için kendimi şımartmak istiyorum (9 ay taksitli bir şımartma), araştırmalarım sonucu K5 Compact'ta karar kılmıştım ki foruma bir göz atayım dedim.

Makinenin az yer kaplaması önemli, Bauhaus'ta 2000 TL fiyatı var ki bu fiyat yine K5 FC ile aynı. FC tabanca tek başına 500 TL'ye satılıyor. Sizce Full-Control gerekli bir özellik midir? Ben oyun amaçlı bir özellik olarak düşünüyorum, hiç bir zaman en düşük basınçta kullanmam diye düşünüyorum. Bauhaus avantajı vade farksız 9 taksit yapması, bu tabi satış ile ilgilenen kişinin söylediği, belki kasada değişir olay. Ve 5 yıl garanti vermesi.

Karcher Türkiye K5 Compact için 1699 TL diyor yanında da Karcher Foam Lance ve bahçe hortumu veriyor 10 metrelik.

Öte yandan internette K7 Compact gördüm 2200 TL civarındaydı.

Tavsiyeleriniz nelerdir? Kafam çok karıştı önerilere açığım. 2000 TL üzerine çıkamam ama K7 gibi bir makine için 2200 verilebilir diye düşünüyorum. Bu fiyatlara değmez biliyorum ama maalesef piyasa bu şekilde...

Ayrıca @RecepGürışık, Bey'in söylediği hyundai hyb170c modelini bulamadım hyundai hyb170b var sanırım. Makineniz hala duruyor mu görüşleriniz değişti mi bu konuda?

Teşekkürler şimdiden.

buraldinyo

Acemi Detaycı
Üye
Koçtaş 1400 e k5 eu satıyor, bir göz atın. FC özelliğininin kullanılacağını sanmam, zaten yüksek basınç istemiyor muyuz, neden basıncı düşereyim. K7 daha iyidir muhakkak ama k5 de pişman etmiyor

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Koçtaş 1400 e k5 eu satıyor, bir göz atın. FC özelliğininin kullanılacağını sanmam, zaten yüksek basınç istemiyor muyuz, neden basıncı düşereyim. K7 daha iyidir muhakkak ama k5 de pişman etmiyor
Acaba mağazaya özgü muydu bu fiyat? Ben vialand avm koctasta bakmıştım fiyat baya farklıydı. Internet fiyatları da farklı. 1400 uygunmuş. Siz mağazada mi gördünüz? Bir de eu ların farkı var mıdır ne demektir biliyor musunuz? Europe edition falan mi?

Adamlarda ne güzel modeller var biz yine bir kaç modelle kışıylayız. Silent modelleri varmış mis gibi tam bizim aradığımız ama nerdeee.

Teşekkürler cevap için

buraldinyo

Acemi Detaycı
Üye
İzmit mağazada gördüm, geçen bir arkadaş ta sıcak fırsatlar konusunda paylaşmıştı. Bende k5 basic var basınç ayarı ve tabanca asma aparatı yok, eu modelde var.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Konuyu hortlatayım, geçenlerde bir markette K2 Classic gördüm. Fiyatı internetten daha da ucuzdu ve biz gazla aldım, iş görüyor mu evet ama hortumu kısa ve maksimum uzayabileceği 1 metre. Kendi hortumu 3 metre, yeni bir hortum almak istersen maksimum 4 metrelik ile çalışabiliyor ve fiyatı da 260 TL civarı ki neredeyse makineyle aynı fiyat. Bu makineyi biraz da asıl ihtiyacımı görmek için aldım, ve basınçlı yıkama makineleri ile tanışmak için.

Şimdi ise doğum günüm de yaklaştığı için kendimi şımartmak istiyorum (9 ay taksitli bir şımartma), araştırmalarım sonucu K5 Compact'ta karar kılmıştım ki foruma bir göz atayım dedim.

Makinenin az yer kaplaması önemli, Bauhaus'ta 2000 TL fiyatı var ki bu fiyat yine K5 FC ile aynı. FC tabanca tek başına 500 TL'ye satılıyor. Sizce Full-Control gerekli bir özellik midir? Ben oyun amaçlı bir özellik olarak düşünüyorum, hiç bir zaman en düşük basınçta kullanmam diye düşünüyorum. Bauhaus avantajı vade farksız 9 taksit yapması, bu tabi satış ile ilgilenen kişinin söylediği, belki kasada değişir olay. Ve 5 yıl garanti vermesi.

Karcher Türkiye K5 Compact için 1699 TL diyor yanında da Karcher Foam Lance ve bahçe hortumu veriyor 10 metrelik.

Öte yandan internette K7 Compact gördüm 2200 TL civarındaydı.

Tavsiyeleriniz nelerdir? Kafam çok karıştı önerilere açığım. 2000 TL üzerine çıkamam ama K7 gibi bir makine için 2200 verilebilir diye düşünüyorum. Bu fiyatlara değmez biliyorum ama maalesef piyasa bu şekilde...

Ayrıca @RecepGürışık, Bey'in söylediği hyundai hyb170c modelini bulamadım hyundai hyb170b var sanırım. Makineniz hala duruyor mu görüşleriniz değişti mi bu konuda?

Teşekkürler şimdiden.
K7 alsanız daha iyi edersiniz, hyundai de iyi bie seçenek.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@omrslhmms k7 compact güzel makina ancak 2200 lira gibi rakamlara çıkabiliyorsanız çok rahat Pro HD serilerinden alabilirsiniz.,

k5-k7 ‘nin silindir kafası alüminyumdur., Pro HD serileri prinç silindir kafasına sahiptir.!

Pro HD serileri otomatik basınç tahliyesi, easy force tabanca gibi avantajları var.,

K serilerinin namlusu düz olduğundan aracın tavan kısmını yıkarken kolunuzu yukarı kaldırarak açı vermeniz gerekir kolunuz yorulur, yüksek araçları yıkarken eziyet olur., düz namlu ile çamurluk içini rahatça yıkama imkanı olmuyor., Pro hd serilerinde tabancanın namlu ucu tıpki oto yıkamacıların makinalarındaki gibi hafif eğik/açılı olduğundan bu sorunları yaşamazsınız.,

Karcher pro hd 5/11p 2150 tl. Karcher Soğuk Basınçlı Yıkama Makinası Hd 5/11 110 Bar Fiyatı

Karcher pro hd400 2450 tl. Karcher PRO HD 400 Basınçlı Yıkama Makinesi

Karcher pro hd 5/15c 3099 tl. Karcher Hd 5/15 C Yüksek Basınçlı Yıkama Makinesi - n11.com

Şuan ki piyasa şartlarında hd400 için 2450tl. ve hd 5/15c modeli için 3099tl. çok iyi fiyatlar., imkan varsa bu iki cihazdan birini almanızı öneririm ömürlük cihazlardır..,

Ayrıca şu satıcıda; hd400 için 2085tl. hd600 için 2200 tl. yazmakta., fiyatlar güncel ise kaçırılmayacak fırsat., satıcı ile irtibata geçip sorgulamakta yarar var.,

hd400 Kızılaslan Makina-KARCHER PRO HD 400 BASINÇLI YIKAMA MAKİNASI 170 BAR

hd600 Kızılaslan Makina-KARCHER PRO HD 600 BASINÇLI YIKAMA MAKİNASI 180 BAR

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@omrslhmms k7 compact güzel makina ancak 2200 lira gibi rakamlara çıkabiliyorsanız çok rahat Pro HD serilerinden alabilirsiniz.,

k5-k7 ‘nin silindir kafası alüminyumdur., Pro HD serileri prinç silindir kafasına sahiptir.!

Pro HD serileri otomatik basınç tahliyesi, easy force tabanca gibi avantajları var.,

K serilerinin namlusu düz olduğundan aracın tavan kısmını yıkarken kolunuzu yukarı kaldırarak açı vermeniz gerekir kolunuz yorulur, yüksek araçları yıkarken eziyet olur., düz namlu ile çamurluk içini rahatça yıkama imkanı olmuyor., Pro hd serilerinde tabancanın namlu ucu tıpki oto yıkamacıların makinalarındaki gibi hafif eğik/açılı olduğundan bu sorunları yaşamazsınız.,

Karcher pro hd 5/11p 2150 tl. Karcher Soğuk Basınçlı Yıkama Makinası Hd 5/11 110 Bar Fiyatı

Karcher pro hd400 2450 tl. Karcher PRO HD 400 Basınçlı Yıkama Makinesi

Karcher pro hd 5/15c 3099 tl. Karcher Hd 5/15 C Yüksek Basınçlı Yıkama Makinesi - n11.com

Şuan ki piyasa şartlarında hd400 için 2450tl. ve hd 5/15c modeli için 3099tl. çok iyi fiyatlar., imkan varsa bu iki cihazdan birini almanızı öneririm ömürlük cihazlardır..,

Ayrıca şu satıcıda; hd400 için 2085tl. hd600 için 2200 tl. yazmakta., fiyatlar güncel ise kaçırılmayacak fırsat., satıcı ile irtibata geçip sorgulamakta yarar var.,

hd400 Kızılaslan Makina-KARCHER PRO HD 400 BASINÇLI YIKAMA MAKİNASI 170 BAR

hd600 Kızılaslan Makina-KARCHER PRO HD 600 BASINÇLI YIKAMA MAKİNASI 180 BAR
Bu güzel anlatım icin teşekkür ederim.

Yazdıklarınızı tekrar okuyup detaylı inceleyip değerlendireceğim. Ancak söyle bir durum var, tek bir arabam var ve maksimum haftada bir kere kullanacağım makineyi. Ek olarak saklamak için de yeterli alanım yok maalesef. Ve bir de apartman dairesinde yaşadığım için mümkün olan en küçük ve sessiz makineyi bulmaya çalışıyorum.

Pro makinelerin ses develerine boyutlarına bir bakmam lazım. Yoksa fiyat olarak diğerlerine göre hem ömürlük hem avantajlı dediginiz gibi.

Tekrar tesekkurler

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
K5 fc tabancası bozulursa problem olur. O yüzden ben fc düşünmezdim

Bende k2 vardı. Satıp k5 aldım. Manuel Ayarlı namlusu var. Yanında da birkaç tane aparat. İşimi fazlası ile görüyor. Özellikle k2 den sonra. Ben k2 yi 3 sene kullandım. K5 de alsanız mutlu olursunuz. Hortum 7-8 metre bişey. Yeterli. Pro serisinin hortumu yumuşak. Dolanma kıvrılma olmuyor. Hepsi imkan meselesi tabi. Pro hd600 ün fiyatı da iyiymiş güncel ise alınır rakam

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İzmit mağazada gördüm, geçen bir arkadaş ta sıcak fırsatlar konusunda paylaşmıştı. Bende k5 basic var basınç ayarı ve tabanca asma aparatı yok, eu modelde var.
Geçen Bauhaus'da K5 FC ve K5 compact için fiyat aldım ikisi de 2000 TL'idi. Hatta K5 compact 2019 ile eskisi de aynı fiyattı. Şimdi sitesinden baktım stokta yok ama İstanbul/Kağıthane mağasında Sıcak Fırsatlarda da belirtilen K5 EU modeli 1399 tl ve 2 adet stok var görünüyor. Bir uğrayacağım bakalım var mı ellerinde. Ofisimle komşu oldukları için aramak daha zor gitmekten :) Stokta varsa f/p açısından ve amatör bir kullanıcı olduğum için bu modeli tercih edeceğim gibi. Şimdiden hatırlatma için teşekkürler.