Konuyu hortlatayım, geçenlerde bir markette K2 Classic gördüm. Fiyatı internetten daha da ucuzdu ve biz gazla aldım, iş görüyor mu evet ama hortumu kısa ve maksimum uzayabileceği 1 metre. Kendi hortumu 3 metre, yeni bir hortum almak istersen maksimum 4 metrelik ile çalışabiliyor ve fiyatı da 260 TL civarı ki neredeyse makineyle aynı fiyat. Bu makineyi biraz da asıl ihtiyacımı görmek için aldım, ve basınçlı yıkama makineleri ile tanışmak için.
Şimdi ise doğum günüm de yaklaştığı için kendimi şımartmak istiyorum (9 ay taksitli bir şımartma), araştırmalarım sonucu K5 Compact'ta karar kılmıştım ki foruma bir göz atayım dedim.
Makinenin az yer kaplaması önemli, Bauhaus'ta 2000 TL fiyatı var ki bu fiyat yine K5 FC ile aynı. FC tabanca tek başına 500 TL'ye satılıyor. Sizce Full-Control gerekli bir özellik midir? Ben oyun amaçlı bir özellik olarak düşünüyorum, hiç bir zaman en düşük basınçta kullanmam diye düşünüyorum. Bauhaus avantajı vade farksız 9 taksit yapması, bu tabi satış ile ilgilenen kişinin söylediği, belki kasada değişir olay. Ve 5 yıl garanti vermesi.
Karcher Türkiye K5 Compact için 1699 TL diyor yanında da Karcher Foam Lance ve bahçe hortumu veriyor 10 metrelik.
Öte yandan internette K7 Compact gördüm 2200 TL civarındaydı.
Tavsiyeleriniz nelerdir? Kafam çok karıştı önerilere açığım. 2000 TL üzerine çıkamam ama K7 gibi bir makine için 2200 verilebilir diye düşünüyorum. Bu fiyatlara değmez biliyorum ama maalesef piyasa bu şekilde...
Ayrıca
@RecepGürışık, Bey'in söylediği hyundai hyb170c modelini bulamadım hyundai hyb170b var sanırım. Makineniz hala duruyor mu görüşleriniz değişti mi bu konuda?
Teşekkürler şimdiden.