Alış Basınçlı Yıkama Makinesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coskusu06

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Evin önünde kullanmak için, binayi cevreyi çok rahatsız etmeden rutin yikamalari yapmak istiyorum. Bosch 110 luk aquatak vardı canta gibi tasinabilen ufak, o çok ses yapıyordu zarrrr zurrrr diye. Su sesi disinda zangir zungur ses yapmamasi binayi rahatsız etmemesi çok önemli. Aile apartmani, bi sekilde hobiden uzak kalmak istemiyorum. Makine tavsiyesi veya satılık makine varsa yazabilirsiniz

Çok teşekkür ediyorum

kaanimo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Ben Jimmy jw31 kullanıyorum şarjlı. Durgun sudan çekim yapıyor. Alırken basıncı yeter mi yetmez mi çok tereddüt ettim fakat gayet yeterli ve aküsü çok rahat 1 aracı yıkamaya yetiyor ( 1 köpük, sonrasında durulama ve son olarak çift kova sonrası son durulma) yanında da 30 lt lik bidonlardan aldım suyu ordan çekiyorum. 1 yıldır kullanıyorum, aküsünde herhangi bir performans kaybı yok. Rutin kullanım için ideal. Ben araç çok kirli iken de kullanıyorum hiç sıkıntı yaratmıyor. Sesi ise rahatsız etmiyor. En fazla akülü matkap kadar.

coskusu06

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Ben Jimmy jw31 kullanıyorum şarjlı. Durgun sudan çekim yapıyor. Alırken basıncı yeter mi yetmez mi çok tereddüt ettim fakat gayet yeterli ve aküsü çok rahat 1 aracı yıkamaya yetiyor ( 1 köpük, sonrasında durulama ve son olarak çift kova sonrası son durulma) yanında da 30 lt lik bidonlardan aldım suyu ordan çekiyorum. 1 yıldır kullanıyorum, aküsünde herhangi bir performans kaybı yok. Rutin kullanım için ideal. Ben araç çok kirli iken de kullanıyorum hiç sıkıntı yaratmıyor. Sesi ise rahatsız etmiyor. En fazla akülü matkap kadar.

Teşekkür ediyorum hocam cevap için, hem priz hem de musluk hemen balkondan zemin kattan alabilirim. Aslında tek sıkıntım ses.. Cevrenin merakli bakislari arasında bina önünde araç yıkıycam sonuçta izin alıp. Çok ses yapmamasi önceligim

kaanimo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Teşekkür ediyorum hocam cevap için, hem priz hem de musluk hemen balkondan zemin kattan alabilirim. Aslında tek sıkıntım ses.. Cevrenin merakli bakislari arasında bina önünde araç yıkıycam sonuçta izin alıp. Çok ses yapmamasi önceligim
Hocam bende de hortum ve elektrik şansı var ama o meraklı bakışlardan, sorulardan vs o kadar rahatsız oluyorum ki. Tenha bir yere gidip, rahat rahat detay temizlik yapabilmek için akülü aldım açıkcası. Yaşadığım yerde fırça ve su ile araç yıkıyorlar. Hani elimde quick detailer arabaya sıksan bile, 'hoca bu ne? Çok özeniyorsun.' Vs muhabbeti dönüyor. Kaldı ki elimde yıkama makinesini görseler nasıl muhabbetlerle uğraşırım Allah bilir. Çekiyorum tenha, gölge bir yere, karışan eden yok, sandalyemi termosumu da götürüyorum. Tek dezavantajı su taşımak. Gerçekten o 30 litreyi kaldırırken bir gün fıtık atacak ondan korkuyorum :basx:

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
online satış sitelerinde hiç stok gorunmuyor hocam nerden temin etmiştiniz

kaanimo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
online satış sitelerinde hiç stok gorunmuyor hocam nerden temin etmiştiniz
Ben Hepsiburada dan almıştım, Trendyol hatta çiçeksepetinde bile vardı. Şuan sadece geekbuying adlı online alışveriş sitesinde stokta görünüyor. Alternatif olarak ryobi, dewalt ve worx markalarının da şarjlı makineleri var. Stok durumuna göre inceleyebilirsiniz.

coskusu06

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
SATILIK olarak elinde yıkama makinesi olan varsa orta halli 130 120 bar civarı. Mümkünse durgun sudan cekebilme özelligi olan. Kısa tetik vs de takilabilen bisey arıyorum. Karcher K4 Compact düsünüyorum aklimdaki makine. O tarz bisey lazım. Sıfır almadsn önce forumdan belki satan vardır diye sormak istiyorum. Teşekkürler arkadaşlar

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Bende HD 400 var. Size büyük gelir mi bilemiyorum. 1 yıl kadar kullandım. Tahmini 365 günde 200-250 araba yıkanmıştır.

Bulduğunuz en ucuz 0 makinanın fiyatından %40 iskonto ile verebilirim.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu mevzu benim de mercek altına aldığım bir konu hocam. Benzinlik olayı insanı yoruyor bazen. Özellikle İstanbul’da sakin benzinlik bulmak falan zor iş. Daha önce forumda Bosch Fontus da tanıtılmıştı onu incelemiştim. Şimdi bu Ryobi’nin şarjlı ürününün videolarına baktım epey iş görür gibi. Zaten İstanbul’da aracım kapalı garajda ama kışın oluşacak trafik filmi çamur vs’yi temizler mi acaba diye düşünüyordum. Videonun birinde adam çamur içindeki arazi aracını temizliyordu, biraz kafama yattı :)

coskusu06

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Bu mevzu benim de mercek altına aldığım bir konu hocam. Benzinlik olayı insanı yoruyor bazen. Özellikle İstanbul’da sakin benzinlik bulmak falan zor iş. Daha önce forumda Bosch Fontus da tanıtılmıştı onu incelemiştim. Şimdi bu Ryobi’nin şarjlı ürününün videolarına baktım epey iş görür gibi. Zaten İstanbul’da aracım kapalı garajda ama kışın oluşacak trafik filmi çamur vs’yi temizler mi acaba diye düşünüyordum. Videonun birinde adam çamur içindeki arazi aracını temizliyordu, biraz kafama yattı :)

Fontus 9 bin TL, O para verilir mi, bilmiyorum. Yeri olmayan priz ve suya erisimi olmayan için çok güzel. eger pre wash ve snow foam yapılırsa düzenli olarak da haftada 1 yikama yapılırsa bence kirleri cikarabilir. Camurlu kir olmadıgi sürece ayda 1 yıkama vs yapılırsa ihmal edilirse araç basınç yetmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...