Başkentten Merhaba

informatiker

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkes Ankara'dan selamlar yazınca farklılık iyidir düşüncesiyle böyle bir başlık seçtim.

Tüm detay severlere selamlar.

Ben Başkentten Nuri. Yaklaşık 8-10 senedir bütçemin el verdiği ölçüsünde detay işleriyle amatör ruhu ile ilgileniyorum. Daha önce başka sitelerde çok şey öğrendiğim ve paylaşımlarım oldu.

Dragster (buradaki niki nedir bilmiyorum) hocama tekrar bu siteyi kurduğu için teşekkür ediyorum.

Saygı çerçevesinde bol paylaşımlı detaylı yıllar diliyorum.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim. Uygulamalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkes Ankara'dan selamlar yazınca farklılık iyidir düşüncesiyle böyle bir başlık seçtim.

Tüm detay severlere selamlar.

Ben Başkentten Nuri. Yaklaşık 8-10 senedir bütçemin el verdiği ölçüsünde detay işleriyle amatör ruhu ile ilgileniyorum. Daha önce başka sitelerde çok şey öğrendiğim ve paylaşımlarım oldu.

Dragster (buradaki niki nedir bilmiyorum) hocama tekrar bu siteyi kurduğu için teşekkür ediyorum.

Saygı çerçevesinde bol paylaşımlı detaylı yıllar diliyorum.
Hoşgeldiniz hocam, keyifli forumlar dilerim

informatiker

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hosgeldiniz Keyifli Forumlar :)
Aramıza hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim.
@informatiker aramıza hoş geldin. Seni burada görmek güzel.
Hoşgeldiniz aramıza,keyifli forumlar:)
Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim. Uygulamalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. :)
Hoşgeldiniz hocam, keyifli forumlar dilerim
Hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim

Hepinize teker teker teşekkür ediyorum.
Maaşallah forumu baya hareketlendirmişsiniz. Ben niye bu kadar geç gördüm buraya yahu. Deli deliyi çeker hesabı sonunda biz deliler olarak birbirimizi bulduk