Benzinli aracımın enjektörlerini test edecek bir yer arıyorum.

leche

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar herkese selamlar.

-2003 model 1.6 benzinli bir Golf aracım var.Aracın enjektörlerinde damlatma tarzında bir sorun olduğundan şüpheleniyorum.Bu sebeple ilk etapta enjektör değiştirmeyi düşündüm fakat piyasada bilinen güvenilir markaların ürünleri yok.Diğerleri için de hem ustalar hem parçacılarla görüştüğümde özellikle piyasada bulunan uygun fiyatlı ürünlerin sorun yarattığını bu sebeple parçacıların satmaya yanaşmadığını öğrendim.

-Çıkma orjinal enjektör alsam çıkmalcılara çok güvenemiyorum.Onlardan alınan ürünler de sorunlu olabilir diye düşünüyorum.Bu sebeple enjektörleri söküp test edip arızalı olduklarından emin olmak ve buna göre hareket etmek istiyorum.Belki de enjektörlerde sorun çıkmaz.

-Fakat görüştüğüm birkaç pompa/enjektör servisi benzinli enjektörlere bakmadıklarını ve arayıp benzin enjektörlerini test eden bir yer bulmam gerektiğini söylediler.İstanbul'da yaşıyorum.Forumda size danışmak istedim.İstanbul'da bildiğiniz işi temiz olan benzinli enjektör tamir ya da testi yapan bir yer var mıdır?Eğer bir yer bulursam ilk önceliğim enjektörleri test ettirmek olacak.İlginize teşekkürler, iyi akşamlar.