Beratt_hero güzel haberle döndü ?

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Selamın Aleyküm abilerim

Yeni gelişmemiz kastyle bünyesindeki shop&wash ta çalışmaya başlıyorum. İş görüşmesini dün yaptık. Ve alındım zaten önceden konuşmuştuk detayını konuştuk. Allah utandırmasın hayırlı olsun inşallah. Bunu yazabileceğim bir yer burası vardı forumda bende buraya yazdım inşallah yanlış yere yazmamışımdır. Sizleri abim yerine koyarak yazıyorum bu yazıyı tanıdığım tanımadığım herkese selamın aleyküm :)
Arabanında ikinci kat menzerna 2500 ü attım yarına bitecek yarın mezuniyetim var o yüzden aracı yetiştirdim sayılır.
Durumlar böyle abilerim :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Hayırlı olsun işin. Merak ettiğim ne yapıcaksın orda oto yıkama yapıp kendini köreltmezsin inşallah.

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Teşekkür ederim abilerim. Özgür Abi körelme söz konusu değil menzerna türkiye disbirütörü kastyle bunun dışında eğitimler vs olacak o yüzden sorun yok. Ama önce yıkama ile başlayıp en üste geleceğim. Plan bu :) yaptığım denemeleri gösterdim zaten en sonki 2500 'ün parlaklığı müthişti. Bugün wax yaptım ancak çizik var. Bazı yerlere 400 atmam gerek iyice hatta zımpara gerekiyor mesela bagaj kapağı zımparalık zaten fotoğrafları ekleyince göreceksiniz :) yanlız bir hata yaptım galiba 2500 atmıştım komple ama bügün waxtan önce sulandırdığımız ipa ile lekeleri aldım o yüzden biraz çizik geldi sanırım.

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Aleykumselam berat hayirli olsun yeni isin hayirli olsun modesta bilgileri sende bundan sonra

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hayırlı olsun

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi: