Bu gün biraz detay yapıp wax ı yenileyim dedim.Bol resimli olacak ama umarım beğenirsiniz.
Öncelikle hafta sonu yağmur yiyen aracımızın kir durumu.
Bismillah deyip davlumbazlardan başlıyorum.Davlumbazlarda vazgeçilmezim kesinlikle fulcron.Davlumbaza bir çok ürün denedim fakat beni en tatmin edeni bu ürün oldu.Bu heralde 6. bitirdiğim şişe.
hiç vakit kaybetmeden jantlara geçiyorum.Sonax frobilmemne den kullanıyorum bu hafta ve sanırım uzun sürede bu ürünü kullanacağım. Eray ile 5 er litre amazondan aldık ki iyiki almışız.Elde ki nigrinler ve af ıron outlar rafa kalktı.
Jantlar kızarırken bende hemen vp citrus pro sıkıyorum ki ön yıkamaya geçeyim.
Ön yıkamayı combo 2 ile yapıyorum fakat hayret resim çekmeyi atlamışım nasıl olduysa.Tazzikli su geçip diablo döküp köpürttüğüm kova ile jant ve lastiklere detay çalışması yaptım.Bununda resimleri yok demek bu sıralar kimyasal beyni etkiledi herhalde.
Clean state ile kova faslına geçiyorum.
Koyun yünleri işbaşında
Ben çift kova yerine 6 eldiven yöntemi ile yıkıyorum aracımı
Detaya geçiyoruz
Marflo kil eldiven ile devam ediyoruz, iyi ki almışım dediğim icatlardan biridir.
Bir kaç noktaya temizlik polisajı uygulaması
Şimdi parlatma kısmına geçelim yavaştan.White diamont u tercih ediyorum bu sefer.Bakalım Galasür ün altına nasıl olacak diyerekten.
Kuruduktan sonra bezimizin köşelerini katlayaraktan silme işlemine geçiyorum.
Geldik Zymöl Glasür uygulamaya.Ayuçları ısıtalım.
Silme işlemini chunky monkey ile yapıyorum hiç bekleme yapmadan.
Sıra geldi diğer kısımlara.Jant parlatma görevini bu sefer Zymöl amcaya teslim ediyorum.
Plastiklerde koch Chemie
Endurance ve bu kısmın finali
Ahanda hepsi bu
Öncelikle hafta sonu yağmur yiyen aracımızın kir durumu.

Bismillah deyip davlumbazlardan başlıyorum.Davlumbazlarda vazgeçilmezim kesinlikle fulcron.Davlumbaza bir çok ürün denedim fakat beni en tatmin edeni bu ürün oldu.Bu heralde 6. bitirdiğim şişe.

hiç vakit kaybetmeden jantlara geçiyorum.Sonax frobilmemne den kullanıyorum bu hafta ve sanırım uzun sürede bu ürünü kullanacağım. Eray ile 5 er litre amazondan aldık ki iyiki almışız.Elde ki nigrinler ve af ıron outlar rafa kalktı.

Jantlar kızarırken bende hemen vp citrus pro sıkıyorum ki ön yıkamaya geçeyim.

Ön yıkamayı combo 2 ile yapıyorum fakat hayret resim çekmeyi atlamışım nasıl olduysa.Tazzikli su geçip diablo döküp köpürttüğüm kova ile jant ve lastiklere detay çalışması yaptım.Bununda resimleri yok demek bu sıralar kimyasal beyni etkiledi herhalde.
Clean state ile kova faslına geçiyorum.

Koyun yünleri işbaşında

Ben çift kova yerine 6 eldiven yöntemi ile yıkıyorum aracımı

Detaya geçiyoruz

Marflo kil eldiven ile devam ediyoruz, iyi ki almışım dediğim icatlardan biridir.

Bir kaç noktaya temizlik polisajı uygulaması

Şimdi parlatma kısmına geçelim yavaştan.White diamont u tercih ediyorum bu sefer.Bakalım Galasür ün altına nasıl olacak diyerekten.

Kuruduktan sonra bezimizin köşelerini katlayaraktan silme işlemine geçiyorum.

Geldik Zymöl Glasür uygulamaya.Ayuçları ısıtalım.

Silme işlemini chunky monkey ile yapıyorum hiç bekleme yapmadan.
Sıra geldi diğer kısımlara.Jant parlatma görevini bu sefer Zymöl amcaya teslim ediyorum.

Plastiklerde koch Chemie

Endurance ve bu kısmın finali

Ahanda hepsi bu

Moderatör tarafında düzenlendi: