Beyazlaşma olan kumaşlar için öneri

xawia

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
kayseri
Herkese öncelikle selamlar güzel insanlar. Honda civic 2019 sahibiyim. Acemiliğimden dolayı ben aracımın iç temizliğinde 2 senedir 3D All purpose cleaner kullandım. 1e7 yada 1e10 sulandırarak. Fakat forumda gezip bir çok şeyi okuduğumda apclerin kumaşta veya iç aksamda beyazlatma yapacağını gördüm. Gerçektende tecrübeli arkadaşların ağızlarına sağlık aynen öyle oldu şuan aracımın kumaş koltuklarımın bazı bölümleri ve özellikle net belirgin şekilde kapıdaki kumaş kaplama kısım beyazlaşma yaşıyor. Sizlerden isteğim bu noktada şudur bu beyazlanma yaşayan bölgeleri iyileştirebilecek ürünler var mıdır? Ve bundan sonrası için iç temizliğimde apc yerine ne kullanmalıyım. Herkese iyi forumlar teşekkürler şimdiden.

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
İnterior cleanerlar daha guvenli olur hocam.
Sonax , good stuff , k2 nin bu kategoride bulunan ürünlerini kullandım 3 üde gayet iyi.plastik aksamlar için yazdım yorumu bu arada.

Beyazlasma düzelmesini sağlamazlar ama güvenli temizlik için iyiler.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese öncelikle selamlar güzel insanlar. Honda civic 2019 sahibiyim. Acemiliğimden dolayı ben aracımın iç temizliğinde 2 senedir 3D All purpose cleaner kullandım. 1e7 yada 1e10 sulandırarak. Fakat forumda gezip bir çok şeyi okuduğumda apclerin kumaşta veya iç aksamda beyazlatma yapacağını gördüm. Gerçektende tecrübeli arkadaşların ağızlarına sağlık aynen öyle oldu şuan aracımın kumaş koltuklarımın bazı bölümleri ve özellikle net belirgin şekilde kapıdaki kumaş kaplama kısım beyazlaşma yaşıyor. Sizlerden isteğim bu noktada şudur bu beyazlanma yaşayan bölgeleri iyileştirebilecek ürünler var mıdır? Ve bundan sonrası için iç temizliğimde apc yerine ne kullanmalıyım. Herkese iyi forumlar teşekkürler şimdiden.
Kumaş,tavan,taban kesinlikle valet pro interior kulanmanızı tavsiye ederim göğüs ve her türlü hassas trimlerde ise interior detailer kullanmalısınız.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
İyice durulamayı deneyin belki kimyasal kalıntısı kalmış olabilir. Düzelmezse geçmiş olsun yapacak bir şey yok bu saatten sonra.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Trimler için beyazlaşmaları belirli süreli iyileştirebilirsiniz trim restorer veya trimler için üretilen seramikler kullanarak fakat kumaşlar için bu mümkün olmuyor. İç trimlerde ise sık sık temizleyici içeren ürünler kullanmanız tavsiye edilmez.:)

xawia

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
kayseri
Herkese tekrar teşekkür ederim önerdiğiniz valetpro interior ürününü sipariş geçtim. Bundan sonra çok daha fazla dikkatli olacağım en azından elimizdeki şeklini korumak için.