Öncelikle herkese merhabalar. Yaşım 23 olup Peugeot 208 gt line sahibiyim. Önceki araçlarımdada detail ile uğraşıyordum ama bunda farklı bir özen sahibiyim haftasonlarını detail ile uğraşarak geçiren bir petrolheadim diyebiliriz,herkese iyi forumlar.
Hoş geldiniz. Bir tanıdıkta 208 GTI by Peugeot Sport vardı. Çok keyifli bir araba. Bir an o sandım ama GT Line'mış Aracın rengi mat mı? Nasıl detay yapacağınızı merakla bekliyorum.
Hoş geldiniz. Bir tanıdıkta 208 GTI by Peugeot Sport vardı. Çok keyifli bir araba. Bir an o sandım ama GT Line'mış Aracın rengi mat mı? Nasıl detay yapacağınızı merakla bekliyorum.
Aynen mat buz grisi diye geçiyor normal renklerden kat kat zor vallahi normalde yansıma için uğraşılır bunda yansıma olmasın eşit tonda olsun diye uğraşıyorum yüzeyi tırtıklı bide çok zor çıkıyor kirler
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen mat buz grisi diye geçiyor normal renklerden kat kat zor vallahi normalde yansıma için uğraşılır bunda yansıma olmasın eşit tonda olsun diye uğraşıyorum yüzeyi tırtıklı bide çok zor çıkıyor kirler
Hoşbuldum , çok teşekkür ederim elde bir dünya malzeme oldu zaten chemical guysın onlar çok yardımcı oluyor güneşte açtı zaten en ufak lekeye tahammül edemiyorum