Bir Çaylağın Yıkama Günlüğü

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerine sağlık, iftara kadar vakit geçirtecek bir yıkama olmuş anladığım kadarıyla.. Araçta koruma olarak hangi ürün var ?

safa43

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Ellerine sağlık, iftara kadar vakit geçirtecek bir yıkama olmuş anladığım kadarıyla.. Araçta koruma olarak hangi ürün var ?
aynen teşekkür ederim. Matrix seramik kaplama var galiba abi bu 3. yazışım o kadar yazdım resimleri yükledim bi hata hepsi gitti 3. yazışım resimleri koyuşum Allahtan bu sefer hata vermedi. Sonax BSD uygulayacaktim ama iftar vakti geldi misafir de gelecek olunca mecbur çıktım artık.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
aynen Matrix seramik kaplama var galiba abi bu 3. yazışım o kadar yazdım resimleri yükledim bi hata hepsi gitti 3. yazışım resimleri koyuşum Allahtan bu sefer hata vermedi. Sonax BSD uygulayacaktim ama iftar vakti geldi misafir de gelecek olunca mecbur çıktım artık.

Araç güzel görünüyor maşallah..
Tapatalk kullanıyorsun sanırım .. Tapatalk uzun fotolu mesajlarda bazen fotoları kendi serverine yüklerken hata verebiliyor. Bir dahakine mobil siteyi kullanarak dene bakalım :)

safa43

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Araç güzel görünüyor maşallah..
Tapatalk kullanıyorsun sanırım .. Tapatalk uzun fotolu mesajlarda bazen fotoları kendi serverine yüklerken hata verebiliyor. Bir dahakine mobil siteyi kullanarak dene bakalım :)
Eyvallah abi öneri için de sağol yoksa adamı deli edecek bu Tapatalk.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık çok güzel olmuş, sen çözmüşsün artık olayı.Keşke video çekebilseydin. meraklar içinde kaldım.Eminim bu yıkamandan oldukça keyf almışsındır.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık çok güzel bir yıkama operasyonu olmuş :)

Bu arada aksiyon kamerası ve kafa bandı bende de var. Aynı duyguları seninle paylaşıyorum.

Millet zaten araba yıkarken tuhaf tuhaf bakıyor bir de kafaya kamerayı takarsak ruh ve sinir hastalıklarından mavi önlüklü vatandaşlar gelebilir :D

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
ilk mesajı görünce resmen azmin zaferi olmuş dedim,çeşme bile olmayan yere onca ekipmanı suyu getirmek götürmek filan :) Level 2 daha da başarılı olmuş elinize sağlık final fotoları cok güzel görünüyor.
Alta foamer tüm araca 2-3 kez pompalamak gerekiyor dediğinize göre epocadan cok cok daha iyi.Bende zaman zaman epoca kullanıyorum ama her bir panele 1 şarj (30 pompalama) gerekiyor,arabayı köpüklemenin yanında üst göğüs omuz ve triceps kasları icinde oldukca faydalı oluyor :))

safa43

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
@multispace abi teşekkür ederim ben de rengi çok seviyorum.

@onurçiko Video çekmeyi ben de çok istedim de artık sitede tam deli olmayim dedim. :) Evet çok zevkliydi hele ki köpük kısmı bir de hava ruzgarli olmasa süper olacak galiba

@_CaN_ :) :) aynen abi beni almaya gelirler diye korkuyorum. Ama benzinlikte musait bir gün bulursam. Sadece pompacilarin gözünde deli olmayı göze alabilirim belki.

@muratyz sağolasın abi iftar öncesi iyi bi yorgunluk oldu ama zevki başka ne biliyim. Altanin performansını çok beğendim. Dediğin gibi kol kasları için iyi oluyo. :) Ne kadar bitki ilaçlasak da güzel bişey :) Dün herkese getirtebilsem diye düşündüm ama getiremezler malesef biraz fazla düşünmüşüm galiba rüyama girdi biri yazmış niye düşünüyon Murat abi sipariş verdi bile diye bian bi depodaydim galiba mavi önlük giyecem yakında kendimden korkmaya başladım :) :) Hastalık çok hızlı ilerliyor.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
[QUOTE="safa43, post: 18364,

@muratyz sağolasın abi iftar öncesi iyi bi yorgunluk oldu ama zevki başka ne biliyim. Altanin performansını çok beğendim. Dediğin gibi kol kasları için iyi oluyo. :) Ne kadar bitki ilaçlasak da güzel bişey :) Dün herkese getirtebilsem diye düşündüm ama getiremezler malesef biraz fazla düşünmüşüm galiba rüyama girdi biri yazmış niye düşünüyon Murat abi sipariş verdi bile diye bian bi depodaydim galiba mavi önlük giyecem yakında kendimden korkmaya başladım :) :) Hastalık çok hızlı ilerliyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE]

Hahaha bitkileri ilaçlama olayına koptum zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

safa43

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
@muratyz Abi sorma ilacliyon mu diyen amcanın pala bıyıkları var o şaşkın bakışı ve soruşu gözümün önünden gitmez artık ben de iyice deliliğe vurdum yok yok yağmur yağıyor ya araba yıkıyorum dedim :) Adam iyice şaştı kaldı yanında eşi vardı hanim kaç kaç tam manyak dedi galiba :))

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine saglık ön yıkama yapman çok ön yıkama çok önemli ve dogru. Kova eldiveni olarakta uzun tüylü tek taraflı koyun yünü eldiven tavsiye ederim çizilme olayının minumuma indirebilirsin.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

safa43

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Ellerine saglık ön yıkama yapman çok ön yıkama çok önemli ve dogru. Kova eldiveni olarakta uzun tüylü tek taraflı koyun yünü eldiven tavsiye ederim çizilme olayının minumuma indirebilirsin.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
sağolasın abi zamanla onu da edinirim inşallah tavsiye için sağol aklımda ama sıra gelmiyo işte daha.Önce sağlam bi havlu lazım. Bu sıra hiç bitmeyecek gibi :)