Bir konuda yardım.

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Selamın aleyküm abilerim 

Abilerim Autoglym HD almayı düşünüyorum ama ürünün açıklamasında cilalanmış yüzeye uygulayın diyor. Şimdi ben bunun altına ne kullanayım acaba ? Mesela elimde sonaxın ucuz bi waxı var o geçerli olurmu veya meguıars polish cila mı alayım hangisi doğru olur veya ne yapmam doğru olur ?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Acıklamada cilanmış yüzey dediği, çevirideki yanlışlıktan dolayı, polisaj yapılmış yüzeydir. Altına bir şey uygularsan yanlış olur, pasta aytıktan sonra bu ürünü yada herhangi bir başka waxı kullanabilirsin. Bu arada bu ürünün yenisi geliyor.

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
mevcut ürünü almayayımmı abi ? 195tl ye buldum bence alayım yenisinide yaza vs alırım.

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Gylm hd parlaklıgı üst düzeydedir su iticiliğide iyi ama dayanımı hakkında kullanan biri sana yardımcı olacaktır zymöl titanium al uygulamasıda parlaklıgıda üst düzey senin opelin rengini costurur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Giallorosso

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Soft99 authenticle başlangıç yapabilirsin fiyat konusunda da üzmez öğrenci adamsın. Bölünmüş ürünler konusunda vardı bi bak istersen.

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Authentich Yada Fusso al fiyat performans ürünü

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
sağolun abilerim :) Aslında elimdede ürün var ama ucuz ürün olduğundan iyi bişey kullanmak istiyorum ondan dolayı zaten alayım yazın bir iki tane daha alırım pastalarım zaten 1lt bol bol yeter bana 1.5 2.5 sene onun dışında bez alıcam hızlı cila kenotek alıcam havlu alıcam sonra iç temizlik için apc alıyorum zaten bide koruma vs kumaş temizliğine bakıcam yani yavaştan topluyoruz işte :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim alabiliyorsan zymöl titanium ilk seçeneğin olsun, yok alamazsan hdyi alabilisin.Altına cila dediği polisaj yapılmış yüzey demek istiyor.Şu anda polisaj yapamayacaksan herhangi prep, ipa yada m 600 ile yüzeyi temizle ve waxı uygula.Yüzey kötü durumda ise ve polisaj yapamıyorsan en azında srp yada bir glaze uygula ve onun üstüne wax uygula.Eğer bunlarda elinde yok ise dediğim gibi yüzeyi temizle ve waxı uygula.