Merhaba değerli detailing tutkunları gözüm gibi baktığım 106 Gti'mı satınca inanılmaz bir soğuma oldu epey uzak kaldım en çok sevdiğim detailing hobim'den.Yıllar önce sahip olduğumuz mondeo'nun bu sefer 2008 model döneminin hatrı sayılır dolulukta bir araca sahip oldum. Yine bela bir siyah
neyse araç uzun yıllar kasaplar tarafından ele alınmış içler acısı bir halde ve bu beni inanılmaz üzüyor ama pes etmeyi hiç düşünmüyorum.Ellerinizden öper 10 gün sonra Baba oluyorum.Bu süreçte araç ile hiç ilgilenemedim zaman zaman @CNR Detailing can dostum ile görüşmeler fikir alışverişleri yapsakta araç lazım olduğu için bir türlü Ankara'ya gidemedim ve bu süreçte dün gerçekleştirdiğim içime sinmesede yeter artık diyerek üstün körü bir yıkama gerçekleştirdim.İnşallah yakın zamanda aracı ankaraya bırakıp kaderini değiştirmek üzere emin adımlar ile projemizi tamamlamıyı düşünüyoruz.Şimdi huzurlarınızda öncesi sonrası olmaksızın 2-3 fotoğraf ile sizleri baş başa bırakıyorum.
Kullandığım ürünler: K5 AD Foam Lance Stjarnagloss SNÖ Foam Pre-Wash detay fırçası WS Albino siyah 30 mm Çift kova şampuanı olarak Leraton Strawberry kullandım.
İnanın aracı görseniz hiçbir ürünü kullanmak istemezsiniz saygılarımı sunuyorum hepinize kucak dolusu sevgiler..
Kullandığım ürünler: K5 AD Foam Lance Stjarnagloss SNÖ Foam Pre-Wash detay fırçası WS Albino siyah 30 mm Çift kova şampuanı olarak Leraton Strawberry kullandım.
İnanın aracı görseniz hiçbir ürünü kullanmak istemezsiniz saygılarımı sunuyorum hepinize kucak dolusu sevgiler..