Bir yerden başlamak lazım

GirayGirgin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Merhaba değerli detailing tutkunları gözüm gibi baktığım 106 Gti'mı satınca inanılmaz bir soğuma oldu epey uzak kaldım en çok sevdiğim detailing hobim'den.Yıllar önce sahip olduğumuz mondeo'nun bu sefer 2008 model döneminin hatrı sayılır dolulukta bir araca sahip oldum. Yine bela bir siyah :) neyse araç uzun yıllar kasaplar tarafından ele alınmış içler acısı bir halde ve bu beni inanılmaz üzüyor ama pes etmeyi hiç düşünmüyorum.Ellerinizden öper 10 gün sonra Baba oluyorum.Bu süreçte araç ile hiç ilgilenemedim zaman zaman @CNR Detailing can dostum ile görüşmeler fikir alışverişleri yapsakta araç lazım olduğu için bir türlü Ankara'ya gidemedim ve bu süreçte dün gerçekleştirdiğim içime sinmesede yeter artık diyerek üstün körü bir yıkama gerçekleştirdim.İnşallah yakın zamanda aracı ankaraya bırakıp kaderini değiştirmek üzere emin adımlar ile projemizi tamamlamıyı düşünüyoruz.Şimdi huzurlarınızda öncesi sonrası olmaksızın 2-3 fotoğraf ile sizleri baş başa bırakıyorum.

Kullandığım ürünler: K5 AD Foam Lance Stjarnagloss SNÖ Foam Pre-Wash detay fırçası WS Albino siyah 30 mm Çift kova şampuanı olarak Leraton Strawberry kullandım.

İnanın aracı görseniz hiçbir ürünü kullanmak istemezsiniz saygılarımı sunuyorum hepinize kucak dolusu sevgiler..

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Abi olsun bütün detay ürünlerini gösterseydin, emeklerine sağlık. :D Nerde o yurt dışından zahmetlerle gelen güzel ve pahalı ürünler. :D

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık, bu araç tren rayında gider gibi virajı var diyorlar ya ondan mı:mutlu:
Güle güle kullanın, hayırlısıyla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah. Hayat öpücüğüne biraz daha zamanı var sanırım mondeonun:cicek:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün, sonrasında Allah kaza bela vermesin.
Ha söyle ya, şu ürünler çıksın bir piyasaya:)

GirayGirgin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Ellerine sağlık, bu araç tren rayında gider gibi virajı var diyorlar ya ondan mı:mutlu:
Güle güle kullanın, hayırlısıyla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah. Hayat öpücüğüne biraz daha zamanı var sanırım mondeonun:cicek:
Aynen öyle inanılmaz rahat anlatmak ile olmaz yaşamanız gerek teşekkürler.

GirayGirgin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar. Allah analı babalı büyütsün. Elinize sağlık, hayırlı olsun aracınız da. :)

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Giray,sevgili hemşerim, Allah sağlıkla güzellikle kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı,bahtı açık olsun

Boy boy resimlerini gördüğüm stoklardaki nadideleri çıkarmaya başlamışsın.Onlar o mondeoyu yakar söyleyim :)

Şu dükkanda yatan efsane pejo motosikletide çıkar arada detaylandırırken paylaşta gözümüz gönlümüz şenlensin

GirayGirgin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Giray,sevgili hemşerim, Allah sağlıkla güzellikle kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı,bahtı açık olsun

Boy boy resimlerini gördüğüm stoklardaki nadideleri çıkarmaya başlamışsın.Onlar o mondeoyu yakar söyleyim :)

Şu dükkanda yatan efsane pejo motosikletide çıkar arada detaylandırırken paylaşta gözümüz gönlümüz şenlensin
Abi iyi dileklerin için teşekkürler kendini ayarla çık gel dibine vuralım detailing'in :) mobyletteyide canlı görmelisin :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öncelikle Allah yavrunuzu sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. <3

Aracın da hayırlı olsun. Tekrardan detaya dönmene sevindim. :alkis:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Allah analı babalı,sağlıkla büyütsün,yeni araçta hayırlı olsun :)

GirayGirgin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Tekrar merhaba dükkanda otururken kuzenim ile ne yapalım diye düşünürken hadi dedi çeyizleri çıkar temizlik yapalım.Neyse müsait bir alanımız olduğu için ananemin mahalleye doğru yola koyulduk.
İlk olarak ekipmanları çıkardık.

Sonrasında güneşin batmasını bekliyemiyeceğimiz için jantlardan kuru kuru başladık.(Normalde pek yaptığım birşey değil.) Jantlarda sırası ile Sam's iron reactor Sam's Wheel Brush Sam's Apc ve şampuan olarak stjarnagloss bublor kullandık.

Sıra en sevdiğim bölüm olan pasta krema merasimine geldi bu bölümde yanımda kim olursa birkere bende sıkayım demeden geçemiyor :) Fotoğraflar ile başbaşa bırakıyorum sizi. Bu bölümde AD foam şampuan olarak tabi ki stjarnagloss SNÖ kullandık.

Köpük çalışmaya başlayınca WS albino yeni versiyon fırça ile fitilleri gereken tüm çıtalarda difüzörlerde çalıştık.Ardından aracımızı duruladıktan sonra çift kovaya geçtik.

Kurulama olarak Sam's drying towel kullandık.(bu arada kuzen telefon ile konuşmaya başlayınca bir çok uygulamamız fotoğrafsız kaldı :) lastiklerde Stjarnagloss Gummi kullandık.

Sonuç final fotoğrafları ile başbaşayız.

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Adını dahi zor telaffuz edeceğimiz ürünleri çeyizde bulundurmak çok şahane bir duygu. Araba güzel, mekan güzel, resimler güzel daha ne olsun.:nazar::alkis: