Bissell hangisi acaba?

Mali

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bissell spotclean pro halı ve koltuk yıkama makinası şu an fiyatları 12.999 tl civarında birde spotclean pro heat modeli var şu an trendyolda 6000 tl Bissell pro 750 watt pro heat 330 watt çekiş gücü var hangisi tercih edilmeli sizce?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bissell spotclean pro halı ve koltuk yıkama makinası şu an fiyatları 12.999 tl civarında birde spotclean pro heat modeli var şu an trendyolda 6000 tl Bissell pro 750 watt pro heat 330 watt çekiş gücü var hangisi tercih edilmeli sizce?
Spotclean Pro yu tercih edin hocam.daha güclüdür.

Proheat 7000₺ civari trendyoldaki.link.calismiyor.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bütçeniz el veriyorsa bence bu ürünü almalısınız bende spotclean pro mevcut ben alırken bu model yoktu ekstra buhar özelliğide mevcut bu ürünün
Bissell SpotClean HydroSteam Pro Buharlı Halı – Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Mali

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar Bissell spotclean pro modelini 12.199 tl ye world karta peşin fiyatına 3 raksitle sipariş verdim. Bissell Türkiye satıcısından 800 tl indirimli kuponla n11 den aldım. Yazan herkese teşekkür ederim.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bu aleti alıp hem evde hem araçta kullanırım diyorsanız çok beklentiniz olmasın. Sadece araç için derseniz gayet iyi bir seçenek tabii.
Koltuğa içecek döküldü, yıkamacı 5k istedi, garanti temizlerim de demedi. Bende hem evde hem araçta kullanırım diye Karcher Puzzi aldım. Her iki kullanım için de beni tatmin etti.

Saçma olan şey ise rakamların saçma sapan şekilde değişmesi.

https://www.hepsiburada.com/karcher-puzzi-8-1-c-hali-ve-koltuk-yikama-makinesi-pm-HBC00005GTMWR

15 gün önce yine hepsiburada'dan 25K ya aldım ben.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bu aleti alıp hem evde hem araçta kullanırım diyorsanız çok beklentiniz olmasın. Sadece araç için derseniz gayet iyi bir seçenek tabii.
Koltuğa içecek döküldü, yıkamacı 5k istedi, garanti temizlerim de demedi. Bende hem evde hem araçta kullanırım diye Karcher Puzzi aldım. Her iki kullanım için de beni tatmin etti.

Saçma olan şey ise rakamların saçma sapan şekilde değişmesi.

https://www.hepsiburada.com/karcher-puzzi-8-1-c-hali-ve-koltuk-yikama-makinesi-pm-HBC00005GTMWR

15 gün önce yine hepsiburada'dan 25K ya aldım ben.
Üstad Puzzi ile Bissell kiyaslanamaz bile :)

Puzzi 3 Tik Daha iyidir.

Oto Yikama işletmeleri için daha çok şu alttaki linkteki ürün ve benzerleri şahanedir.

https://app.hb.biz/N1wJywvAaGGN