BlackMeggy Uygulama Paylaşımları.

BlackMegyy

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Herkese Merhaba yaptığım uygulamaları bu başlık altında paylaşacağım.

Öncelikle geçenlerde çağrı hocam dan aldığım 3D orbital makina yi denemek istedigim için bagaj kapağında hareleri almak için uğraştım.
İlk orbital makina deneyimim rotary'e göre kullanması gayet güzel ve zevkli.

Magic mikrofiber keçe ve Carpro Fixer burada benim yardimcilarim oldu.

İlk olarak yıkama faslını yaptım. Daha sonra demirtozu ve kil işlemleri ardından maskeleme işlemi.

Maskeleme işleminden sonra uygulamaya geçtim.

Yuzeydeki hareler video daki gibiydi.

Burda da işlem sonrası

Oldukça keyif aldıgim uygulama oldu.

İşlem sonucunda korumasız kalmasın diye vonix hybrid carnauba Wax ile waxladim.

BlackMegyy

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Herkese tek tek teşekkür ederim.
İlk orbital deneyimim. Biraz daha hareler mevcut ama ilkler her zaman güzeldir. :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Herkese Merhaba yaptığım uygulamaları bu başlık altında paylaşacağım.

Öncelikle geçenlerde çağrı hocam dan aldığım 3D orbital makina yi denemek istedigim için bagaj kapağında hareleri almak için uğraştım.
İlk orbital makina deneyimim rotary'e göre kullanması gayet güzel ve zevkli.

Magic mikrofiber keçe ve Carpro Fixer burada benim yardimcilarim oldu.

İlk olarak yıkama faslını yaptım. Daha sonra demirtozu ve kil işlemleri ardından maskeleme işlemi.

Maskeleme işleminden sonra uygulamaya geçtim.

Yuzeydeki hareler video daki gibiydi.

Burda da işlem sonrası

Oldukça keyif aldıgim uygulama oldu.

İşlem sonucunda korumasız kalmasın diye vonix hybrid carnauba Wax ile waxladim.
Eline saglik baslangic icin gayet guzel olmus :)

BlackMegyy

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Herkese Merhaba.
Aracımın tavan döşeme kumaşını değiştirmek istiyordum. Sarkma felan pek yoktu fakat sağ arka köşe tarafından cam silikonu dan su sizdiriyordu manayla hem döşeme kumaşını yeniledim. Hem su sizdiran yerin silikonu dayson siyah mastik çektim hemde tavanda ufak göcükler vardı onları yaptırdım.

Elimden gelebilecek şeyleri yapmaktan zevk alıyorum. Okuyanlara teşekkür ederim.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
Herkese Merhaba.
Aracımın tavan döşeme kumaşını değiştirmek istiyordum. Sarkma felan pek yoktu fakat sağ arka köşe tarafından cam silikonu dan su sizdiriyordu manayla hem döşeme kumaşını yeniledim. Hem su sizdiran yerin silikonu dayson siyah mastik çektim hemde tavanda ufak göcükler vardı onları yaptırdım.

Elimden gelebilecek şeyleri yapmaktan zevk alıyorum. Okuyanlara teşekkür ederim.
Elinize sağlık, biraz daha detaylı olarak Yarışma konusu olarak açabilirdiniz :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Herkese Merhaba.

Emeğine sağlık :) Nasıl yaptın, detaylıca anlatabilir misin ? :)

BlackMegyy

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Emeğine sağlık :) Nasıl yaptın, detaylıca anlatabilir misin ? :)
Teşekkür ederim Hakan abi.
Detaylıca anlatırım tabi ki
Öncelikle tavan dosemesini söktüm daha sonra onu eve götürerek eski döşemeyi çıkarıp altındaki yapışkan ve süngeri halı fırçası ile fırçalayarak temizledim. Daha sonra yeni döşeme kumaşını kaplama üzerine getirerek yapıştırıcı ile bölge bölge yapıştırarak yaptım. Bunu potluk kalmaması için en kolay yerden en kıvrımlı yere doğru çalıştım. Daha sonra kenarları hafif uzun kıvırma payı kalacak şekilde kesip kaplamanin arka tarafına doğru yapıştırdım.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@BlackMegyy Tavana yapistirici hangi ürün ü kullandin;sundan soruyorum sikintili bir bölge sarkma vs durumlarindan dolayi.