Ortak Alım BLO AIR S ALIMI

kizmazfatih

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Herkese merhabalar

Çoğumuz araba kurularken en iyi bezi kullanmaya calısıyoruz fakat ne kadar kaliteli bez kullansakta bi süre sonra eski performansını kaybediyor.

Kaporta için büyük trimler küçük bezler aynalardan depo kapağından ister istemez su damlıyor.Dünya'da kabul görmüş çok fazla detailerin kullandığı

muadillerinden çok kaliteli olan blo air uzun zamandır aklımdaydı olan fakat artan gümrük ,kargo maliyetleri,dolar/euro kurundan bir türlü nasip olmayan blo air s ile değerli forumumuza ortak alıma açmak istiyorum.

Bahçe işleri için satılan hava üfleyicilerde filtre olmadığı için ister istemez dışardaki havayı arabanın üzerine üfleyerek zarar verebiliyor.

Aşağıda detaylı fotoğraflarını ekleyeceğim blo air s hava üfleyiciyi tüm masraflar dahil ülkemize getireceğim.

Siparişler ay sonuna kadar toplanacak olup haziran ortasında türkiyeden alıcılara kargoya verilecektir.

Fiyat: 3000 tl (detaylı bilgi için öm gönderebilirsiniz.)

Keyifli forumlar...

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Herkese merhabalar

Çoğumuz araba kurularken en iyi bezi kullanmaya calısıyoruz fakat ne kadar kaliteli bez kullansakta bi süre sonra eski performansını kaybediyor. Kaporta için büyük trimler küçük

bezler aynalardan depo kapağından ister istemez su damlıyor.Dünya'da kabul görmüş çok fazla detailerin kullandığı muadillerinden çok kaliteli olan blo air uzun zamandır

aklımdaydı olan fakat artan gümrük ,kargo maliyetleri,dolar/euro kurundan bir türlü nasip olmayan blo air s ile değerli forumumuza ortak alıma açmak istiyorum.

Bahçe işleri için satılan hava üfleyicilerde filtre olmadığı için ister istemez dışardaki havayı arabanın üzerine üfleyerek zarar verebiliyor.

Aşağıda detaylı fotoğraflarını ekleyeceğim blo air s hava üfleyiciyi tüm masraflar dahil ülkemize getireceğim.

Siparişler ay sonuna kadar toplanacak olup haziran ortasında türkiyeden alıcılara kargoya verilecektir.

Fiyat: 3000 tl (detaylı bilgi için öm gönderebilirsiniz.)

Keyifli forumlar...

Çok güzel düşünmüşsün. Bende hali hazırda sutas kullanıyorum çok memnunum. Bu ürünün kibar olması cabası. Bunun şarjlısı olacak varya üff:partix:Benzinlik tayfa yaşar :cool:

kizmazfatih

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Çok güzel düşünmüşsün. Bende hali hazırda sutas kullanıyorum çok memnunum. Bu ürünün kibar olması cabası. Bunun şarjlısı olacak varya üff:partix:Benzinlik tayfa yaşar :cool:
detayları fazla olan araçlarda kurulamak biraz can sıkabiliyor kuruladıktan sonra aynalara water magnet yapmak sart hava üfleyici olduktan sonra problem kalmıyor.

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
baya iyi ürün ya. şu kurlar olmasa direkt alınacak ürün de işte... Bu aralar da yaz lastiği ve cam filmi falan girdi araya yoksa bi ihtimali olurdu benim için..

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Normal Hava Makinalarinin (Yaprak Üfleyici) Toz Çekip Filtresiz Soguk Hava İle Boyayi Mahvetme Riski Varken Blo En Guvenli Profesyonel 25 Derece Isı İle Özel Filtreli Detaydaki Demir Baş Havlu Nedir Diyorum Blo Varken :utan: Son Olarak Hava Gücü Kıyaslaması Yapılırsa Einhell Bos Gbl 18 Vs 2 Ye Katlar Blo 21.800 FPM Akış Gücü İle Bigboidende Kuvvetlidir Transportera Kadar Rahatlıkla @kizmazfatih Teşekkürler Tedarikci Kime Sorduysam Başka Marka Bile Getirmiyorlar Masraf 3 e Katlaniyor Dediler Gelmeyecek Dediler (yamaclar,ka style sgcb markası Gyeon & Sgcb Distribitorü detailbox,parlatanadamlar)

Son düzenleme:

kizmazfatih

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Normal Hava Makinalarinin (Yaprak Üfleyici) Toz Çekip Filtresiz Soguk Hava İle Boyayi Mahvetme Riski Varken Blo En Guvenli Profesyonel 25 Derece Isı İle Özel Filtreli Detaydaki Demir Baş Havlu Nedir Diyorum Blo Varken :utan: Son Olarak Hava Gücü Kıyaslaması Yapılırsa Einhell Bos Gbl 18 Vs 2 Ye Katlar Blo 21.800 FPM Akış Gücü İle Bigboidende Kuvvetlidir Transportera Kadar Rahatlıkla @kizmazfatih Teşekkürler Tedarikci Kime Sorduysam Başka Marka Bile Getirmiyorlar Masraf 3 e Katlaniyor Dediler Gelmeyecek Dediler (yamaclar,ka style sgcb markası Gyeon & Sgcb Distribitorü detailbox,parlatanadamlar)
bilgilendirme için teşekkürler :alkıssx:üzülerek söylüyorum kurdaki oynaklık sebebiyle ne yazıkki 6 ay gecmeden bu fiyatlara alışacağız.
1 adet reverve edilmiştir. :begenixx:
Talepler için son 2 hafta :damalıx:

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bu cihazla yıkama sonra havluyu hiç kullanmadan kurulama yapılabiliyor mu?
Sanırım Yazımı Okumadınız 21.800 FPM İle Kamyonda Kurulanır 25 Derece Isı Zaten Yaprak Üfleyici ler Gibi Kurutmama Sorunu Yapmaz Temassız Kurutmanın Prof Yönü Diyebiliriz.

kizmazfatih

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
izmir

ben makinaya hayran kaldım. ama neden bu kadar tuzlu:argox:
makine fiyatı türk lirası cinsinden olmaması ülkemizdeki gümrük bedellerinin yüksek ve elektronik ürün olmasından dolayı ne yazıkki ortalama bu fiyatlar civarına geliyor bunu ben değilde kurumsal bir x firması getirse 5 bin tlden asagıya olacağını zannetmiyorum.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öncelikle ortak alım güzel bir fikir gerçekten. Ben hava ile kurulamanın bir dezavantajını yazmak isterim. Kireçli su ile aracını yıkamak zorunda olanlar hava ile kurutmaya biraz temkinli yaklaşmalıdır. Çünkü kireçli suyu hava ile kuruttuğunuzda leke bırakıyor.