Bmw 116d iç temizlik | Master Detailing

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline saglik kardesim güzel olmuş valla zevk meselesidir ama bu premium Hatcback te ben en cok Audi A3 ve Mercedes A180 i begeniyorum Valla BMW bana hiç güzel gelmedi önü bir acaip duruyor Arkasi yine fena degilde :terlisırıtan:

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Eline saglik kardesim güzel olmuş valla zevk meselesidir ama bu premium Hatcback te ben en cok Audi A3 ve Mercedes A180 i begeniyorum Valla BMW bana hiç güzel gelmedi önü bir acaip duruyor Arkasi yine fena degilde :terlisırıtan:
Teşekkür ederim :) Tamamen zevk meselesi :D

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Eline sağlık Berkay,hem aracı canlı görmek hemde @graphys ile tanışmak kısmet oldu..iyi günlerde kullansın inş..

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
1 serisi bile olsa kalite kendini belli ediyor, hele ki usta ellerde temizlenince,
Avrupalı vatandaşlarının 7-8 aylık maaşı ile böyle bir acaba binmesi ne kadar normalse,
bizim de 7-8yıllık maaşımız ile binemememiz o kadar normal :(
@Berkay hocam eline sağlık, harika görünüyor

Celal

Uzman Detaycı
Üye
1 serisi bile olsa kalite kendini belli ediyor, hele ki usta ellerde temizlenince,
Avrupalı vatandaşlarının 7-8 aylık maaşı ile böyle bir acaba binmesi ne kadar normalse,
Şahlanıyoruz ya bunlar hep ondan işte

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Teşekkürler :)

Elinize sağlık tertemiz olmuş araç
Teşekkür ederim :)

Ellerine sağlık Berkay. Tertemiz olmuş araç :alkıssx:

Eline sağlık berkay hocam :)
Kazasız belasız kullanması dileğiyle :)
Teşekkürler, incelemeyi ve yorum yazmayı hiç ıskalamıyorsunuz. Bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum

Teşekkür ederim :melekx: Onlarda araba araç, bizde amaç. Çünkü ömür yetmez bu paraları biriktirmeye

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul

Teşekkürler :) Kullandığım kimyasal var ve ön takımı mümkün olduğunca fiziksel müdahale ile temizliyorum.
Yok hocam onu demek istemedim., demek istediğim aracın altını yıkarken ne şekilde yıkıyorsunuz., aracı lifte kaldırıp mı yıkıyorsunuz yoksa yıkama makinasına bir aparat/nozul yardımıyla altına ulaşıp vs.. o şekilde mi yapıyorsunuz diye sormak istemiştim., aracın altına ulaşmak zor olduğu için kullandığınız yöntemi öğrenmek istedim :)