arabama yaptığım temizlik ve detay uygulamalarını burada paylaşacağım arkadaşlar. arabam hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse, 2011 model bmw 3.16i model arabamın rengi kapı içinde tiefseeblau yani derin deniz mavisi olarak geçmekte. şuan üzerinde bolca hare ve biraz kılcal çizik mevcut. inşallah zamanla bunları giderip boyasını eski formuna kavusturmayı planlıyorum.
gelelim en son yaptığım temizliğe:
kullandığım kimyasallar:
soldan sağa: finale, spritz, verso, vp concetrated şampuan, camsil , divortex red storm jant temizleyici, a101den aldığım silikonlu temizleyici. el pompasının içinde birşey yok fotoğrafı çektiğim sırada. silikonlu temizleyiciyi tekerleklere sürmek için aldım denemek için.
işe önce jantlara divortex sıkarak başladım.elimde sonax flugrostentferner de var ama bitsin diye önce divortexi kullanıyorum.
vp şampuan köpüğü:
güzelce köpürtüp durulayıp kurulayıp af finale ile sonlandırdım:
final fotoları:
gelelim en son yaptığım temizliğe:
kullandığım kimyasallar:
soldan sağa: finale, spritz, verso, vp concetrated şampuan, camsil , divortex red storm jant temizleyici, a101den aldığım silikonlu temizleyici. el pompasının içinde birşey yok fotoğrafı çektiğim sırada. silikonlu temizleyiciyi tekerleklere sürmek için aldım denemek için.
işe önce jantlara divortex sıkarak başladım.elimde sonax flugrostentferner de var ama bitsin diye önce divortexi kullanıyorum.
vp şampuan köpüğü:
güzelce köpürtüp durulayıp kurulayıp af finale ile sonlandırdım:
final fotoları: