Bmw 3.20 detailing

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Abi ellerine sağlık. Yorgun ama çok üzülmemiş araçların finali daha bir güzel oluyor. Sana forum olarak bir nazar boncuğu gönderelim biz :nazar:

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Detaling dersi temalı çalışma için kutlarım . Bizim gibi insanlara hem yol gösterici hemde cok güzel örnek oluşturuyor. Bana göre çıkan sonuç hangi işte olursa olsun işini seven insana iş yaptırılmalı başarı zaten geliyor .

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Maşallah bu ara akıyor... içerisi şampiyonlar ligi gibi oldu forumun.. :) Elleirne sağlık master Onur

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
elinize saglık sayın @onurçiko üstad. siyahın beyazla buluşması gönül verdiginiz renklerin bir detail uygulamasına aktarımı gibi .
araç parlamaktan siyahlıgını unutmuş, beyaza sıgınmış hakirce . sahibi heyacandan camı aralayıp bir yere sürtmeyeyim edasında teslim almış aracı.
sözün bittgi yer bmw olmuş lakabı da zenci konmuş . alkışlar üstada vurulmuş.

size yaşlı diyenler şimidi yana yakıla fırın arıyorlardır. bulabilselerse ne ala .
Güzel yorumlarımıza mazhar olmak ayru bşr zevk, teşekkür ediyorum sayın üstadım.
Bu nedir yaa
Yani anlatmaya kelime bulamıyorum
Hani aracı ayna kaplamışsın desem çok klişe olacak, sadece eline sağlık desem çok yetersiz kalacak
En iyisi ben susayım gözlerim konuşsun
:saskin::saskinn:o_O
Kim sana yaşlı diyor,ağzına biber sürerim onun :aksii:
Yaşlı benim hacı, senin yaptıklarını izlerken yoruldum resmen
Aracın içindeki mücevheri çıkarmışsın
O ne yansımalar öyle
Mest oldum :tesekkurr:
Mest ettiysem ne mutlu bana hacı. Teşekkür ederim kıymet bilen yorumların için. Ben de konuyu açarken polisaj aşamasından daha çok yoruldum.
Gerçekten verilen emek, detaylara gösterilen özen hayranlık uyandırıyor. Bu kadar uzun konu açmak 3-4 saatten aşağı bitebilecek bir iş değil biliyorum :) Söylenecek kelime yok ne denir şimdi buna ? Şapka çıkarıyorum :tesekkur2:
Teşekkür ederim hocam, 4 saati geçti, bir ara zaten telefonu kıracaktım, yüklediğim resimlerin bir kısmı silindi, hadi baştan yükledim.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık, şahane olmuş.
Forumdasların hepsi fazla fazla yazmış bana bişi kalmadı
Dodo küçük ama etkili olmuş
Teşekkür ederim kardeşim, dodo candır.
Abi hızına yetişemiyoruz valla bi o konuya yazıyoruz bi bu konuya :D maşallah abi ellerine sağlık. Arabaya nur inmiş sayende :D
Teşekkür ederim kardeşim, severim hızı bilirsin.
Öncelikle size bir :nazar: takalım. Sizin konuyu zor açtığınız kadar benim telefondanmıdır bilemedim ama bende o kadar zor takip edebildim. Yada sizin uygulamalara cihazlar da yetişemiyor:)
Elinize sağlık..
Teşekkür ederim. Yok o sizin telefondan değil, konu biraz yüklü olunca sıkıntı oluyor.
Sendeki bu enerjinin sırrını bizimle de paylaş abi maşallah maşallah maşallah :nazar: fotoğrafların bazıları açılmadı bende :dusun:
Severek yaptın mı oluyor be kardeşim, ama sağlam yoruldum. Fotolar birz bekle anca açılır kardeşim.
Abi yeniden eline saglik iki konuyu pes pese okudum cok keyif aldim. Sonunda onca beyazdan sonra siyahta gorduk. Artik geceleri gorunmez hale gelir arac. Stobun ustune spotun vurdugu resimde cizikleri oyle bir gidermissinki bir an icin photoshopla spot sonradan konmus sandim Ic kisma soylenecek soz yok keske arac sahibi aracin ici bu kondisyona gelmeden biraz da olsa onlem alsaymis artik catlamalar falan yenileme gerektirir hale gelmis gibi gorunuyor. Finaller harika, iyi bakilan siyah renk cok severim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim güzel kardeşim, güzel oldu aynen. Koltokların derilerini parça parça değiştirmeye başlamış bakalım.
Abi ellerine sağlık. Yorgun ama çok üzülmemiş araçların finali daha bir güzel oluyor. Sana forum olarak bir nazar boncuğu gönderelim biz :nazar:
Teşekkür ederim kardeşim, maşallah ı eksik etmeyelim, bu ara kırılan kırılana.
Detaling dersi temalı çalışma için kutlarım . Bizim gibi insanlara hem yol gösterici hemde cok güzel örnek oluşturuyor. Bana göre çıkan sonuç hangi işte olursa olsun işini seven insana iş yaptırılmalı başarı zaten geliyor .

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amaç zaten yardımcı olmak, oluyorsa bunca emeğe değiyor demektir. Teşekkür ederim.
@Pro sayın adminim bence @onurçiko nun açtığı konularda ilk sayfayı tamamen ona ayıralım. Yeni mesajları okuyayım diye girdiğimde gelinen vaziyet bu; :komik:

Ekli dosyayı görüntüle 9936
Kota canavarı olduğum doğrudur:of::of::taraa:
Maşallah bu ara akıyor... içerisi şampiyonlar ligi gibi oldu forumun.. :) Elleirne sağlık master Onur
Teşekkür ederim Nuri, burası detailforum, detayın şampiyonlar liği.

UğurK

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Eline emeğine sağlık yine döktürmüşsün. Bu işi senden daha iyi yapan yok antalya da. Onur benim şampuan ne oldu 3 ay oldu :mutlu::mutlu::rulet:

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
onur usta eline emegine saglık yılların yorgunlugu gitmiş bmw nin üzerinden gyeon pasta beni hayal kırıklıgı yaşattı yakında redbull sana sponsorluk teklif ederse şaşrmam :nazar:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
onur usta eline emegine saglık yılların yorgunlugu gitmiş bmw nin üzerinden gyeon pasta beni hayal kırıklıgı yaşattı yakında redbull sana sponsorluk teklif ederse şaşrmam :nazar:
Teşekkür ederim Recep usta, yııllarını geri verdik kara çocuğa.