Bugün arkadaşımın 320i sedefli beyaz aracına uygulama yaptık.benim aracımın parlaklığını beğenip rica etti birlikte uygulama yaptık.araçta seramik vardı biz yine af glaze ve Swissvax concorso uyguladık sonuç mutlu etti...
@Bodrum48, bey elinize saglık. seramik + glaze üstü dayanım çok az olacaktır ama carnaubanın verdigi o derin parlaklıgı görmek için bile uygulanır.
arkadaşınız güzel günlerde kirletsin.
Dışı için @ege ve @onurçiko ile aynı görüşteyim. Ama, iç kısımın temizliği beni benden aldı Ben bu hale getirdikten sonra her otomobile binip indiğimde paspasta oluşan ayak izlerini görünce devrelerim bozulmaya başlıyor.
Dışı için @ege ve @onurçiko ile aynı görüşteyim. Ama, iç kısımın temizliği beni benden aldı Ben bu hale getirdikten sonra her otomobile binip indiğimde paspasta oluşan ayak izlerini görünce devrelerim bozulmaya başlıyor.
söylediklerim hepsi üst üste konuluyor. kirlendikçe tıpkı uazya çıkan roket gibi her bir adımda kapsülden ayrılıyor. en son yıkama günü bi açıyorsun tertemiz kauçuk sana sırıtıyor. ohh misss.
paspas oldugu ayak altıoluşu çok pahalı bir ürün kullanmaya gerek olmadıgı için bu ürünü yada antistatik özelligi olan cockpit ürünüde kullandıgım oluyor.