Bmw 420d Detaylı iç temizlik

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese Merhaba,

Videomuzun konusu başlıktaki gibi, uygulama bana ait değil Master Detailing tarafından uygulama yapıldı, @Berkay ziyaretimde kayıt altına aldım keyifli video oldu, buhar makinesi işi baya keyif verici, vakum işinin hayranıyım :D
Yapılan işin mantığını anlatmak amaçlı bir video olduğu için, birden fazla aynı olan şeyleri, tek olarak gösterdim. ( tüm koltukların temizlenmesi değilde sadece sürücü tarafını montajadım gibi)

İyi seyirler.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Elinize emeğinize sağlık:) Berkaydan özet bilgi istiyoruz yapılan işlemler hakkında;)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
@Berkay @mirafiori İkinizin de emeklerine sağlık :) İzledim ve beğendim :)
Cansın abi

Teşekkür ederiz :)

Elinize emeğinize sağlık:) Berkaydan özet bilgi istiyoruz yapılan işlemler hakkında;)
Teşekkür ederiz. Hemen :)
Detaylı süpürülerek serbest tozlardan arındırıldı. Ardından sunroof ve tavan temizliği ile devam ettim. Ön konsol, deriler, kapı döşemeleri köpük halde soft temizleyici ile temizlendi. Koltuk kızakları, pedallar temizlendikten sonra kumaşlar ve halılar vakumlandı. Emniyet kemerlerine buharlı temizlik yapıldı ve iyice kurutulduktan sonra geri yerine salındı. Cam fitili içleri ve kapı fitilleri, kapı araları temizlendi. Bagaj havuzu ve bagaj bölümü temizlendi. Koku giderici uygulandı. Camlardaki yapışkan artıkları temizlendi. Kapı kolu ve koltuklardaki aşınmalara lokal boyama işlemi yapıldı. Dış yıkaması yapıldı ve son kontroller sonrası sahibine teslim edildi.

ranilulger

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bolu
Keşke sunroof temizliği de videoda olsaydı merak ettiğim ve sağlıklı bir video pek göremediğim bi konu

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
elinize sağlık. güzel temizlik olmuş insanlar nasıl bu kadar bakımsız bırakabiliyor araçlarını bazen anlayamıyorum. Ya da onlar normal biz normal değiliz.