Bmw 520i yıkama ve infinity wax glass canopy testi

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
eline saglık süleyman usta magifoam efsane bu işte infinty wax benim gözümdede geçer not aldı sende yeni akıma kapılmışsın meguiars seramik wax :) yorumlarını bekliyoruz artık
Teşekkürler usta. İnfinity wax wax uygulaması spreyden kolay sprey biraz zorluyor. Aslında Şuanda Meguiarsa rakip ürünlerim var onlarla daha detaylı bir test konusu açmayı planlıyorum.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Sensei eline sağlık, öncelikle garajın bu açılardan çekilmiş resimleri mekana bşr kez daha aşık etti beni. O duvara aşılı şişeler falan. Allahııımmm. Beni benden aldı.
İkincisi infinity silinmesi nalet birşey ama zahmetinin karşılığını veriyor gerçekten, parlaklık ve hidrofobisini beğendim gerçekten.
Üçüncüsü meg ile ilgili yorumların nedir. İlk uygulama prosesine uydun mu yosa sadece sıkıp su mu tuttun. Parlaklık boncuk falan hoşuna gitti mi?
Çok konunuştum ama bu konuya az bile. Tekrar ellerine sağlık.
Teşekkürler kardeşim uygulama prosesine uymadım o an esti tavanda korumada az zayıflamış ıslak sıktım sildim ama ona ragmen kaygan parlak bir yüzey bıraktı. Bu ürünün tam olarak başka ürünlerle kıyas testi hazırlama planım var.

mekan araç yıkama mükemmel
sanırım her yıkamada jantlara demir tozu sökücü kullanıyorsun kaliper bijon ve jantların iç kısımlarında matlık yada paslanma gözlemledin mi
Teşekkürler ben yıllardır demir tozu sökücü kullanıyorum jantlarda hiçbir olumsuz durum yok.

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Nazarım değecek diye korkarak bakıyorum konuya :komik: Köpük efsane olmuş. bizde pompa modifiye edip köpük yapmaya çalışıyoruz hevesim kırıldı senin köpüğü görünce :rolleyes:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Elinize saglık sayın @Dragstar üstad temizlik kısa sürmüş ürünlerin başarısının yansıması gibi bu.
Anladıgım kadarıyla Meg HCW uygulamanız biraz ilk gözlem gibi, uzun soluklu karşılaştırmalı testini bekliyoruz sizin yorumlarınız çok degerli olacaktır. Alım yapmakta kararsızlar için bir kılavuz niteliğinde (şahsımda buna dahil)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Nazarım değecek diye korkarak bakıyorum konuya :komik: Köpük efsane olmuş. bizde pompa modifiye edip köpük yapmaya çalışıyoruz hevesim kırıldı senin köpüğü görünce :rolleyes:
Teşekkürler köpük performansını bende çok beğeniyorum yeni makina resmen foamı eziyor.

Detaycı tapınağı burası. :dangeer:

Abi eline koluna sağlık. Meg ceramic ilk uygulayan oldun tam bir sensei işi:deli:
Teşekkürler

Elinize saglık sayın @Dragstar üstad temizlik kısa sürmüş ürünlerin başarısının yansıması gibi bu.
Anladıgım kadarıyla Meg HCW uygulamanız biraz ilk gözlem gibi, uzun soluklu karşılaştırmalı testini bekliyoruz sizin yorumlarınız çok degerli olacaktır. Alım yapmakta kararsızlar için bir kılavuz niteliğinde (şahsımda buna dahil)
Teşekkürler üstad meg ilk gözlemimi yaptım detaylı test konusu gelecek.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Konuya güncel atalım dün gece yıkama yaptım uygulama yaplı 15 gün gibi bir süre oldu. araç iki kez tozlu olduğu için yıkandı.

Kirli halimiz

Jantlara vp dragons kullandım

Ön yıkamada bu aralar autobrite magic foam blue kullandım tahminim arıtma suyu ve makina ile ilgili çılgın köpük alıyorum. 900 ml su 100 ml ürün köpük durumu.

Köpük ve basınçlı sudan sonra çift kovaya gerek kalmadı. Kurulamada yaprak üfleme makinası ve klin duo kullandım.

Sadece Tavana ıslak yüzeye meguiars hybid ceramic wax uygulayıp kuruladım.

Lastiklere flowey R4 brillo gomme uyguladım uygulama çok kolay kalıcılık olarak ilerleyen günlerde takip ederim.

Şimdi gelelim 2 hafta sonraki infinity wax glass canopy boncuklarına ürün gayet güzel su itiyor ve boncuklanma gayet güzel.

Birkaç yansıma resmi gelsin

Temizlik polisajı vaktimiz gelmiş Son testler bittikten sonra temizlik polisajı yapıp yeni testlere devam.

Abi ellerine sağlık test için teşekkürler. Flowey'in lastik parlatıcısı takibimde. Bu arada garaja diyecek kelime bulamıyorum. Maşallah :nazar:

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bu arada daha önce yapıldı baska bir arkaş tarafından onunda emeğine sağlık ama senin meguiars hybrid ceramic testini merakla bekliyorum üstad.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Abi ellerine sağlık, diğer partilerden sonra yıkama partisine sıra gelmiş :mutlu::fisilti: Meg. testinin takipcisiyim bakalım tr şartlarında ne performans verecek.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Eline sağlık abi. Bende konuyu takipteyim.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Abi ellerine sağlık, diğer partilerden sonra yıkama partisine sıra gelmiş :mutlu::fisilti: Meg. testinin takipcisiyim bakalım tr şartlarında ne performans verecek.
Teşekkürler ahmet Siyaset hariç partiler sevilir tam gaz katılım sağlanır :alkis::mutlu:

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Abi eline saglik yine hem araci hem uygulamayi gordum, mest oldum gercekten sahane. Meg’s in kiyasini merakla bekliyorum. Bu arada yansimalar cok iyi gozumuzu alamiyoruz. Insani detaya tesvik ediyorsunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık usta
Sırf foam ve suyla işi bitirebilmenden aracın durumunun ne kadar iyi olduğu anlaşılıyor bence
Maaşallah demeden geçmiyim :nazar:

mtekin

Amatör Detaycı
Üye
Konuya güncel atalım
dün gece yıkama yaptım uygulama yaplı 15 gün gibi bir süre oldu. araç iki kez tozlu olduğu için yıkandı.

Kirli halimiz

Jantlara vp dragons kullandım

Ön yıkamada bu aralar autobrite magic foam blue kullandım tahminim arıtma suyu ve makina ile ilgili çılgın köpük alıyorum. 900 ml su 100 ml ürün köpük durumu.

Köpük ve basınçlı sudan sonra çift kovaya gerek kalmadı. Kurulamada yaprak üfleme makinası ve klin duo kullandım.

Sadece Tavana ıslak yüzeye meguiars hybid ceramic wax uygulayıp kuruladım.

Lastiklere flowey R4 brillo gomme uyguladım uygulama çok kolay kalıcılık olarak ilerleyen günlerde takip ederim.

Şimdi gelelim 2 hafta sonraki infinity wax glass canopy boncuklarına ürün gayet güzel su itiyor ve boncuklanma gayet güzel.

Birkaç yansıma resmi gelsin

Temizlik polisajı vaktimiz gelmiş Son testler bittikten sonra temizlik polisajı yapıp yeni testlere devam.

Uygulamaya da araca da garaja da maşallah.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Konuya flowey R4 brillo gomme ürünü ile ilgili bir güncel daha atalım. Ürünü en son yıkamamda uygulamıştım. Uygulamadan 2 gün sonrası

300 km yok yaptıktan sonraki durumu

Ürünün uygulaması kolay kalıcılık olarak daha önce kullanmış olduğum jel ürünlere göre zayıf her yıkamada uygulama için uygun bir ürün.

Son düzenleme:

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ellerine sağlık Süleyman gene güzel bir yıkama olmuş kısa da olsa üstüne yeni ürün denemesi olunca da kaymağı olmuş uygulamanın. Yeni gördüm konuyu anca yazdım meguiars için de takipte temizlik polisajı için heyecanla beklemedeyiz.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Dragstar ellerinize sağlık. Lastik üzerinde kullanılan ürünlerin jel kıvamında olması kalıcılık açısından önemli diye düşünüyorum. Sıvı kıvamda olanlar pek dayanmıyor maalesef...