Bmw 640 Xdrive Deep Sea Blue Metallic- CNR Detailing

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba arayı fazla açmış olmalıyız yönetimden fırça yedik :) Düğün sonrası birikmiş uygulama görsellerini biraz toparlamak istedim umarım beğenirsiniz.

Aracımız 6.40 Xdrive GrandCoupe özel rengi ve muhteşem opsiyonları ile bizi mest etti umarım sizleride eder. Klasik olacak ama daha önceden kasap vari Tpu ön 3 parça film uygulanmış, sökme işlemleri yapıldı. Daha önce yapılan hatalı ve hasarlara yol açan boya tahribatlarını düzelttik ve muhteşem kondisyonda teslim ettik.

Neler uyguladık neler kullandık.?

Ön yıkama: Combo x2
Demirtozu : Janta Tuga Yeşil
Kil: Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Coarse
Polish: Sonax Perfect Finish
Koruma : Tac System Uhs

Sizlerde daha hızlı içerik görseli için takipte kalınız.
https://www.instagram.com/cnr.detailing/?hl=tr

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
240 mikron olan bu canavarın boyasıydı demek :yıldızlı: Yansımalara bayıldım. Wallpaper yapabilirmiyiz Sayın Cnr :smilex: Ellerine sağlık şahane olmuş..

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Arac hak ettiği ilgiyi gormus, hakkını vermişsiniz. Elinize sağlık.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

qonrul

Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
ankara yakınlarına gelmişken sizin uygulamalarınıza denk gelmem, tabi bir de forumun önermesi güzel bir tesadüf oldu. inşallah salı günü oradayım hocam. bu güzellikleri canlı canlı görecek olmak daha da heyecanlandırıyor:yıldızlı: inşallah güzel olur memnun kalırım. bu vesileyle ilk defa bir aracıma uygulama yaptırmış olacam bakalım:)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
240 mikron olan bu canavarın boyasıydı demek :yıldızlı: Yansımalara bayıldım. Wallpaper yapabilirmiyiz Sayın Cnr :smilex: Ellerine sağlık şahane olmuş..
Kardeşim mikron canavarı vallahi şaşırtıcı derece de. Wallpaper köpeğin olsun yavrum.
Müthiş bir araç, aracın hakkını veren bir uygulama. Fotoğraflarda çok tatmin edici. :D Ellerinize sağlık :nazar:
Ne mutlu beğenmenize sevindim.
Elinize sağlık güzel uygulama
Çok teşekkür ederim.
Ellerine sağlık Muammer hocam, sen ne kadar benimkilere yorum yapmasan da olsun, çok güzel olmuş :)
Berkaycım ben kendime atmaya üşeniyorum kişisel algılama lütfen gönüller bir ilk fırsatta konularını inceleyeceğim.
Arac hak ettiği ilgiyi gormus, hakkını vermişsiniz. Elinize sağlık.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim.
ankara yakınlarına gelmişken sizin uygulamalarınıza denk gelmem, tabi bir de forumun önermesi güzel bir tesadüf oldu. inşallah salı günü oradayım hocam. bu güzellikleri canlı canlı görecek olmak daha da heyecanlandırıyor:yıldızlı: inşallah güzel olur memnun kalırım. bu vesileyle ilk defa bir aracıma uygulama yaptırmış olacam bakalım:)
Heyecanlanmanızı anlıyorum. İnş memnun kalırım kısmı biraz beni üzse de umarım teslim aşamasında ki mutluluğunuz bu olayı tekrar toparlar:D

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eline sağlık hocam, emeğine sağlık. Finaller her zamanki gibi ateş :alevv::alevv::alevv::nazar: Tebrikler

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık Muammer abi, yönetim ekibi vallahi haklı. Bu kadar ara açılır mı ya :D Araçdan bahsetmiyorum bile ateş ediyor resmen. :) Simlerin ortaya çıkması bide koyu araç olunca tadın yenmez olmuş. :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık Muammer abi, yönetim ekibi vallahi haklı. Bu kadar ara açılır mı ya :D Araçdan bahsetmiyorum bile ateş ediyor resmen. :) Simlerin ortaya çıkması bide koyu araç olunca tadın yenmez olmuş. :)
Teşekkürler kardeşim. Beğenmene sevindim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık üstat. Bu araca senden başkası uygulama yapsaydı içim acırdı açıkçası :utan: