Herkese merhaba.
Yeni bir mavi boncuk uygulamasıyla karşınızdayım.
Aracımızın kirli halleri.
Önce iç kısımları süpürdüm iç taraflar biraz kirlenmiş tornador temizliği vakti gelmiş. Bir daha ki uygulamaya detaylı iç ve halı temizliği var.
Dış kısımlara geçiyoruz önce jantlardan başlıyoruz.jantlara nigrin ile devam.
Jantlara bi perde basınçlı su arkasından ön yıkamaya geçiyoruz. Ön yıkamada flowey b33 ve ceviz karışımı.
Jant içleri ve davlumbaza fırça operasyonu
Çift kova yıkamaya geçiyoruz. Çift kovada uzun tüylü koyun yünü eldiven ve zymöl şampuan kullandım.
Çift kova yıkama bittikten sonra tekrar temiz bir kova şampuan lı su hazırladım ve kil eldiven geçtim.
Kurulamaya geçiyoruz kurulamada klin duo kullandım.
Kurulamadan sonra camlara flowey cam temizleyici geçtim
Ön camı m600 ile sildim üstünden soft99 hızlı tip sprey yağmur kaydırıcı uyguladım ama resim çekmeyi unutmuşum.
Kapı lastiklerine sonax lastik temizleyici e koruyucu uyguladım
Temizlik polisaj zamanı gelmişti polisajda meguiars D300ve mikrofiber ped kullandım.
Öncesi
Sonrası
Polisaj işlemi bittikten sonra tüm yüzeyi m600 ile sildim ve koruma olarak dodo purple uyguladım.
Lastiklere gyeon tire uyguladım. Davlumbazlara meg hd uyguladım ve bitirdim.
Final resimleri
Yeni bir mavi boncuk uygulamasıyla karşınızdayım.
Aracımızın kirli halleri.
Önce iç kısımları süpürdüm iç taraflar biraz kirlenmiş tornador temizliği vakti gelmiş. Bir daha ki uygulamaya detaylı iç ve halı temizliği var.
Dış kısımlara geçiyoruz önce jantlardan başlıyoruz.jantlara nigrin ile devam.
Jantlara bi perde basınçlı su arkasından ön yıkamaya geçiyoruz. Ön yıkamada flowey b33 ve ceviz karışımı.
Jant içleri ve davlumbaza fırça operasyonu
Çift kova yıkamaya geçiyoruz. Çift kovada uzun tüylü koyun yünü eldiven ve zymöl şampuan kullandım.
Çift kova yıkama bittikten sonra tekrar temiz bir kova şampuan lı su hazırladım ve kil eldiven geçtim.
Kurulamaya geçiyoruz kurulamada klin duo kullandım.
Kurulamadan sonra camlara flowey cam temizleyici geçtim
Ön camı m600 ile sildim üstünden soft99 hızlı tip sprey yağmur kaydırıcı uyguladım ama resim çekmeyi unutmuşum.
Kapı lastiklerine sonax lastik temizleyici e koruyucu uyguladım
Temizlik polisaj zamanı gelmişti polisajda meguiars D300ve mikrofiber ped kullandım.
Öncesi
Sonrası
Polisaj işlemi bittikten sonra tüm yüzeyi m600 ile sildim ve koruma olarak dodo purple uyguladım.
Lastiklere gyeon tire uyguladım. Davlumbazlara meg hd uyguladım ve bitirdim.
Final resimleri
Son düzenleme:

nigrin bu istanbuldaki petrolün stoğu patlattığımızda 15 lt almıştım şuan 7 lt kadar var.