Bmw e39 520i yıkama ve uygulama.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba.

Yeni bir mavi boncuk uygulamasıyla karşınızdayım.

Aracımızın kirli halleri.

Önce iç kısımları süpürdüm iç taraflar biraz kirlenmiş tornador temizliği vakti gelmiş. Bir daha ki uygulamaya detaylı iç ve halı temizliği var.

Dış kısımlara geçiyoruz önce jantlardan başlıyoruz.jantlara nigrin ile devam.

Jantlara bi perde basınçlı su arkasından ön yıkamaya geçiyoruz. Ön yıkamada flowey b33 ve ceviz karışımı.

Jant içleri ve davlumbaza fırça operasyonu

Çift kova yıkamaya geçiyoruz. Çift kovada uzun tüylü koyun yünü eldiven ve zymöl şampuan kullandım.

Çift kova yıkama bittikten sonra tekrar temiz bir kova şampuan lı su hazırladım ve kil eldiven geçtim.

Kurulamaya geçiyoruz kurulamada klin duo kullandım.

Kurulamadan sonra camlara flowey cam temizleyici geçtim

Ön camı m600 ile sildim üstünden soft99 hızlı tip sprey yağmur kaydırıcı uyguladım ama resim çekmeyi unutmuşum.

Kapı lastiklerine sonax lastik temizleyici e koruyucu uyguladım

Temizlik polisaj zamanı gelmişti polisajda meguiars D300ve mikrofiber ped kullandım.

Öncesi

Sonrası

Polisaj işlemi bittikten sonra tüm yüzeyi m600 ile sildim ve koruma olarak dodo purple uyguladım.

Lastiklere gyeon tire uyguladım. Davlumbazlara meg hd uyguladım ve bitirdim.

Final resimleri

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Maşallah şahane bir uygulama pîrim. Malı ateşleyip sokağa koymuşsun Allah esirgesin:alkis:
D300 şahane iş çıkarıyor hakkaten dodolarla tamamlamışsın operasyonu:atess:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese merhaba.

Yeni bir mavi boncuk uygulamasıyla karşınızdayım.

Aracımızın kirli halleri.

Önce iç kısımları süpürdüm iç taraflar biraz kirlenmiş tornador temizliği vakti gelmiş. Bir daha ki uygulamaya detaylı iç ve halı temizliği var.

Dış kısımlara geçiyoruz önce jantlardan başlıyoruz.jantlara nigrin ile devam.

Jantlara bi perde basınçlı su arkasından ön yıkamaya geçiyoruz. Ön yıkamada flowey b33 ve ceviz karışımı.

Jant içleri ve davlumbaza fırça operasyonu

Çift kova yıkamaya geçiyoruz. Çift kovada uzun tüylü koyun yünü eldiven ve zymöl şampuan kullandım.

Çift kova yıkama bittikten sonra tekrar temiz bir kova şampuan lı su hazırladım ve kil eldiven geçtim.

Kurulamaya geçiyoruz kurulamada klin duo kullandım.

Kurulamadan sonra camlara flowey cam temizleyici geçtim

Ön camı m600 ile sildim üstünden soft99 hızlı tip sprey yağmur kaydırıcı uyguladım ama resim çekmeyi unutmuşum.

Kapı lastiklerine sonax lastik temizleyici e koruyucu uyguladım

Temizlik polisaj zamanı gelmişti polisajda meguiars D300ve mikrofiber ped kullandım.

Öncesi

Sonrası

Polisaj işlemi bittikten sonra tüm yüzeyi m600 ile sildim ve koruma olarak dodo purple uyguladım.

Lastiklere gyeon tire uyguladım. Davlumbazlara meg hd uyguladım ve bitirdim.

Final resimleri

Yine yanıyor maşallah, elinize kolunuza sağlık abi.

2 sorum olacak, 1 camı sildiğiniz mf bezin marka modeli nedir?
İkincisi jant fırçanızın marka modeli nedir? :)

Teşekkürler.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Sensei eline sağlık, maaşallah ımızı hemem koyalım. D300 u bende çok seviyorum. Cutmax ile parlaklık olarak yarışır hatta burun farkıyla geçer. Harika ürünler ve senin usta ellerin, sonuç olarak muhteşem sonuç.
Herkes bitirdi bi sen bitiremedin bu nigrini:)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Sayın üstad @Dragstar, ellerine saglık bir alışılmış kaliteli stabil dragstar uygulamadı daha. Sonuçlar yine muazzam iyi ve güzel .

İyi detaylar.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu uygulamalar ile bu otomobil hiç yaşlanmaz, eline sağlık :) @Dragstar
Sensei eline sağlık, maaşallah ımızı hemem koyalım. D300 u bende çok seviyorum. Cutmax ile parlaklık olarak yarışır hatta burun farkıyla geçer. Harika ürünler ve senin usta ellerin, sonuç olarak muhteşem sonuç.
Bende de daha orijinal şişede Nigrin'ler var :) Bende bitiremedim :) Ama bu sene kesin bitiririm. Depoda yeni ürünler için hızlı bir şekilde yer açma niyetindeyim. Bir dolu ürünü sıraya koydum. Dün mesela 2 ürünü bitirdim; nasıl rahatlama geldi anlatamam, kendi kendime terapi yaptım :)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Yine yanıyor maşallah, elinize kolunuza sağlık abi.

2 sorum olacak, 1 camı sildiğiniz mf bezin marka modeli nedir?
İkincisi jant fırçanızın marka modeli nedir? :)

Teşekkürler.
Camı sildiğim bez purestar marka bu twist havlular ilk çıktığında satıcı bana yanlışlıkla twist duo göndereceğine 6 ad bu bezden göndermiş. O zaman kullan demişti.

Jant fırçasını AliExpress den almıştım. Benim aldığım satıcıda şuan yok ama linkdeki ürün.

TRY 24.18 50% Off | Wheel Rim Cleaning Brush Long Soft Bristle Car Wheel Brush,Rim Tire Detail Brush,Multipurpose use Car Wheel Brush
TRY 24.18 50% Off | Wheel Rim Cleaning Brush Long Soft Bristle Car Wheel Brush,Rim Tire Detail Brush,Multipurpose use Car Wheel Brush

DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Teşekkürler kardeşim nigrin bu istanbuldaki petrolün stoğu patlattığımızda 15 lt almıştım şuan 7 lt kadar var.
Bu uygulamayı yaparken arkadaş eşiyle bizim eve gelmişlerdi garaj kapısından girelim dediler kadın garaja girip kokuyu duyunca nereye kaçacağını şaşırdı kimyasal saldırı var kaçın dedim
garaj kapısı açık kapının yanında uygulamama yapmama rağmen kokusu çok fena yayılıyor ama işini çok iyi yapıyor.

DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bu uygulamalar ile bu otomobil hiç yaşlanmaz, eline sağlık :) @Dragstar

Bende de daha orijinal şişede Nigrin'ler var :) Bende bitiremedim :) Ama bu sene kesin bitiririm. Depoda yeni ürünler için hızlı bir şekilde yer açma niyetindeyim. Bir dolu ürünü sıraya koydum. Dün mesela 2 ürünü bitirdim; nasıl rahatlama geldi anlatamam, kendi kendime terapi yaptım :)
@Dragstar Hazır link paylaşınca duvardaki metalik zımbırtıların linklerini verecektin yeni yıla girdik unuttun :D :D
Teşekkürler detail man unuttum hemen whatsapp dan yazıyorum.

DENİZLİ

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Hocam ellerine emeğine sağlık mükemmel bir uygulama olmuş. Kil eldiveni nereden temin etmiştiniz ?

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi eline sağlık aslan yine piyasaya çıkmış eline koluna sağlık :nazar: kocaman bir MaşaAllah

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Abi çok güzel eline emeğine sağlık, izninle aracın garaj giriş rampasında durduğu fotoğrafların bir kaçını telefonuma kaydettim. Zira bende garajın giriş rampasına bu tarz bir şey arıyordum, fikir olur. Duvarları da senin ki gibi çingene tuğlası görünümünde hoş bir kombinasyon olabilir.

abi birde garaj içinde yerdekiler ne ? parke gibi görünüyor ama anlamadım