Bmw e46 kasa aracıma detaylı temizlik yapmaya çalıştım eksiklerim varsa söylemekten çekinmeyin bende bileyim birdahakine daha dikkatlı olayım baştan başlayarak anlatıyorum hazır olun
İlk önce bir sabah kalktım ve kapı airbaglerinin yapışkanlarından dolayı sarktıgını fark ettim kendi kendime sen bu işi yaparsın burak dedim ve giriştim ilk önce yaptırcaktım döşemeciye bana o deriler kullanılmaz dedigi için kendim birşeyler yaptım
başardıgımı düşünüyorum arkalrındaki yapışkanları temizleyip solusyon ile yapıştırdım bir güzel sonra dedim arabam çok pislendi ben en iyisi birde içine gireyim
hem fırça hem makina kullandım
sizi güldürecek bir fotograf atıyorum şimdi paspasları ıslak koymayayım diye bezimi paspas yerine serdim ve arabayı yerine çektim
benzinlige gittim iron out uygulamak istedim ve tazıge ihtiyacım olacagı için kapıda ugraşmayayım dedim bastım benzinlige gittim
iron out dan sonra kapımda kil uygulamasına başldım ve onuda bitirdim artık farlara girebilirdim ve zaman kaybetmeden başladım bu gün kocaeli hava durumunda her saat yagmurlu gösteriyordu yagarsa yagmur yagsın erimem dedim başladım farlara
sulu 1500 zımpara ve 3000 zımpara kullandım farlarla işim bitti hala yagmur bekliyorum herneyse dedim bir motorada el atıyım
Hala yagmur bekliyorum ama hava açar gibi oldu fırsattan istifade şu 3m 50417 yı denemek istedim tekrar yıkadım ve maskeledim başladım pastaya zaman kaybetmedim .
wax atıyorum ama hala yagmur yagacak bekliyorum ne olursa olsun dedim artık .
Evet abilerim kardeşlerim bir günümü de böyle bitirdim olumlu olumsuz tüm yorumlara açıgım ve bekliyorum umarım begenmişsinizdir ve. Son olarak birşey eklemek istiyorum hala yagmur yagmadı ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk önce bir sabah kalktım ve kapı airbaglerinin yapışkanlarından dolayı sarktıgını fark ettim kendi kendime sen bu işi yaparsın burak dedim ve giriştim ilk önce yaptırcaktım döşemeciye bana o deriler kullanılmaz dedigi için kendim birşeyler yaptım

Hala yagmur bekliyorum ama hava açar gibi oldu fırsattan istifade şu 3m 50417 yı denemek istedim tekrar yıkadım ve maskeledim başladım pastaya zaman kaybetmedim .

wax atıyorum ama hala yagmur yagacak bekliyorum ne olursa olsun dedim artık .

Evet abilerim kardeşlerim bir günümü de böyle bitirdim olumlu olumsuz tüm yorumlara açıgım ve bekliyorum umarım begenmişsinizdir ve. Son olarak birşey eklemek istiyorum hala yagmur yagmadı ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Moderatör tarafında düzenlendi: