Bmw F10 Güzelleştirme Operasyonu

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Herkese selamlar değerli forum ailesi,
Biraz bakımsız kalmış bir F10 Kasa Bmw beyi birazcık güzelleştirmeye çalıştım. :)

Kirli halimiz ve çiziklerimiz :

Flowey B33 ile yıkıyoruz.. Kirlerinden güzelce arındırıyoruz..:taraa:

Köpüğümüz işini yerine getirirken detayları unutmuyoruz Ceviz prewash ve b33 karışımı ile detaylara girişiyoruz..:heyecan:

Çift kova yıkamasında Zymöl Autowash kullandım bu kısımda foto yok malesef :) Yıkama işlemleri sonrasında aracı kurulamadan Nigrin ile demirtozlarından kurtuluyoruz..
Kaporta aksamında pek demirtozu çıkmadı fakat jantlar :noo::noo: 3 kez demirtozu temizleyici geçmeme rağmen 3. seferde hala demirtozu çıkıyordu :saskinn:

Demirtozu temizliği sonrasında kil eldiven faslınıda halledip aracı maskeleyip pasta olarak Flowey Hard , Medium ve en son Pb White Diamond uyguladım.

Jantlarda ise meşhur seramiğimiz görevi üstleniyor...:komik:

İç kısımda ise kirli olan kısımlara AutoBrite x101 apc ile girişiyoruz , sonrasıda Mothers Protectant ile korumaya alıyoruz..

Lastiklere Sarp uygulayıp Finallere geçiyoruz ...:utan::utan:

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Biraz bakımsız kalmış bir F10 Kasa Bmw beyi birazcık güzelleştirmeye çalıştım. :)

Köpüğümüz işini yerine getirirken detayları unutmuyoruz Ceviz prewash ve b33 karışımı ile detaylara girişiyoruz..:heyecan:

Çift kova yıkamasında Zymöl Autowash kullandım bu kısımda foto yok malesef :) Yıkama işlemleri sonrasında aracı kurulamadan Nigrin ile demirtozlarından kurtuluyoruz..
Kaporta aksamında pek demirtozu çıkmadı fakat jantlar :noo::noo: 3 kez demirtozu temizleyici geçmeme rağmen 3. seferde hala demirtozu çıkıyordu :saskinn:

Demirtozu temizliği sonrasında kil eldiven faslınıda halledip aracı maskeleyip pasta olarak Flowey Hard , Medium ve en son Pb White Diamond uyguladım.

İç kısımda ise kirli olan kısımlara AutoBrite x101 apc ile girişiyoruz , sonrasıda Mothers Protectant ile korumaya alıyoruz..

Eline sağlık ahmet hocam. Maşallah araç çok güzel olmuş ve parlamış.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
@Pro eline sağlık üstad, makine kendine gelmiş :) bu arada x101 kullanmanın özel bir sebebi var mı ? Daha mı hassas bir apc ?

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık toprak, bmw değil biemdabılyu diyeceksiniz kıvamında bir uygulama olmuş:mutlu:
Geçen farkettim profil resminde emektar toyota vardı şimdi civic gelmiş hayırlı olsun mu diyelim ne yapalım:atess:

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
ellerinize sağlık. Beyaz renk için güzel parlaklık yakalamışsınız.
Fotoğrafları dikey değil de yatay çekseniz daha iyi olurdu bence.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eline sağlık ahmet hocam. Maşallah araç çok güzel olmuş ve parlamış.
Teşekkürler Turgay abi.. :)

Ellerinize sağlık, yansımalar çok hoş
Teşekkür ederim , begenmenize sevindim.. :)

@Pro eline sağlık üstad, makine kendine gelmiş :) bu arada x101 kullanmanın özel bir sebebi var mı ? Daha mı hassas bir apc ?
Teşekkürler, x101 kullanmamda özel bir sebep yok :)

ben beyaza beyaz demem beyaz yansıma yapmadıktan sonra :) eline saglık @Pro araç kendine gelmiş
Beyazı severiz biliyorsun Recep abi , beğenmene sevindim abi <3

Eline sağlık kardeşim, 10 nunara olmuş.

Teşekkür ederim Abi, senden öğrendiklerimizi uyguluyoruz :arkadass:<3

Ellerine sağlık toprak, bmw değil biemdabılyu diyeceksiniz kıvamında bir uygulama olmuş:mutlu:
Geçen farkettim profil resminde emektar toyota vardı şimdi civic gelmiş hayırlı olsun mu diyelim ne yapalım:atess:
Teşekkürler abi , emektar yine buralarda bakımsız kaldı , küsmese bari :yazik:

Sağolasın abi..:utan:

ellerinize sağlık. Beyaz renk için güzel parlaklık yakalamışsınız.
Fotoğrafları dikey değil de yatay çekseniz daha iyi olurdu bence.
Teşekkürler hocam, Fotoğraf önerinizi dikkate alacağım bir sonraki operasyonda :)

@Pro eline sağlık :) Yeni makina da hayırlı olsun :)

Teşekkürler Hakan abi. <3

Yansımalar on numara gözüküyor. Ellerinize emeğinize sağlık.

Teşekkürler, beğenmenize sevindim.. :)

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye

Elinize saglik abi güzel olmus:)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık adminim
Maaşallah az ama öz çıkıyorsun piyasaya
Sonuç muazzam

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık ahmet araca hak ettiği özeni göstermişsin güzel uygulama olmuş..

DENİZLİ

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Elinize sağlık gayet güzel uygulama olmuş. Çinli seramik jantlarda ne kadar dayanıyor bende kış için jantlara uygulamayı düşünüyorum.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Teşekkürler kardeşim :)

Ellerine sağlık adminim
Maaşallah az ama öz çıkıyorsun piyasaya
Sonuç muazzam

Teşekkürler abi, beğenmene sevindim.. :)

Ellerine sağlık ahmet araca hak ettiği özeni göstermişsin güzel uygulama olmuş..

DENİZLİ

Teşekkür ediyorum abii <3 Senin kadar olmasak da elimizden geleni yapmaya çalıştık :)

Elinize sağlık gayet güzel uygulama olmuş. Çinli seramik jantlarda ne kadar dayanıyor bende kış için jantlara uygulamayı düşünüyorum.

Teşekkür ediyorum, 2 - 3 ay kadar dayanım gösteriyor..Jantların ne oranda kirlendiği ve kirin jant üzerinde ne kadar beklediği de bu süreyi ciddi oranda etkiliyor.:)