Bosch Aquatak 130 Kısa Tetik ve Foam Lance

yavuzulu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Herkese hayırlı forumlar, bosch aquatak 130 sipariş verdim buna uyumlu kaliteli f/p kısa tetik ve foam lance aparatı arıyorum tecrübelerinize dayanarak kullandığınız ürünlerin linklerini paylaşır mısınız?

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese hayırlı forumlar, bosch aquatak 130 sipariş verdim buna uyumlu kaliteli f/p kısa tetik ve foam lance aparatı arıyorum tecrübelerinize dayanarak kullandığınız ürünlerin linklerini paylaşır mısınız?

Makinayı aldıktan sonra bende bu aparattan almayı düşünüyorum hocam iyi gibi duruyor

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

yavuzulu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Hocam parlatanadamlarda var ama bu ürünler kullanmadığım için bilemem. Satıcıyla konuşun. Ben mjjc markasıyla kullanıyorum ama oda yurtdışı getirme maliyet daha yüksektir o yüzden yurtiçinde bulunan satıcının ürünlerin link ekledim.

Bosch New - Black Decker - Michelin - Makita Uyumlu Aparat + 5 Yıkama Nozulları + Foam Lance Köpük Tabancası ( 7 Parça Ürün )
BOCSH Serisi Hortum Jakı uyumlu Kısa Basınçlı Yıkama Tabancası
hocam bu ürünler profesyonel makinalar için demişti birisi ama

ecy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Turkey
Aliexpressden bear force satın aldım hocam ben. Gelmesini bekliyorum bakalım

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayır hocam verdiğim linki senin makine içindir. Profesyonel dediğin farklı bağlantılı tabanca olanıdır yinede sen bilirsin
Arkadaş haklı Fatih hocam, zamanında siz bana da aynı linki attığınızda parlatan adamlarla görüştüm, onlar bu ürünlerin pro makineler için olduğunu yazdılar. Ancak Mart ayında Bosch Aquatak serisi uyumlu ürünler geleceğini de yazmışlardı. En son durum ne oldu bilmiyorum.