Alış Bosch Aquatak 135 Uyumlu Kısa Tetik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bosch Aquatak 135 uyumlu kısa tetik arıyorum. Sıfır ya da az kullanılmış olabilir. Aliexpress'ten almak yerine varsa forumdaki bir arkadaştan alayım dedim.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bosch Aquatak 135 uyumlu kısa tetik arıyorum. Sıfır ya da az kullanılmış olabilir. Aliexpress'ten almak yerine varsa forumdaki bir arkadaştan alayım dedim.
Hocam öncelikle yeni makinenize hayırlı olsun.
Parlatadamlarda kısa tetik tabancalar mevcut sadece karcher serisi dahilli tabanca var ama bosch için göremedim gelir mi bilmiyorum ona iletişime geçin istersen hocam

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam öncelikle yeni makinenize hayırlı olsun.
Parlatadamlarda kısa tetik tabancalar mevcut sadece karcher serisi dahilli tabanca var ama bosch için göremedim gelir mi bilmiyorum ona iletişime geçin istersen hocam
Teşekkürler hocam sağ olun. Onlara bir soracağım.

Son düzenleme:

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herhalde Tr’de pek bulunan bir ürün değil. Parlatan adamlardaki ürün profesyonel makineler içinmiş.

Bu yüzden ali express gibi yabancı sitelerden marka ve ürün tavsiyesi alabilirim. Benim gözüme bear force’nin şu ürünü çarptı:

769.09TRY 20% OFF|Basınçlı yıkama su tabancası araba temizleme için boru bağlantıları Karcher için Nilfisk Parkside Bosch hızlı bağlantı memeleri| | - AliExpress

Type B, Bosch Aquatak uyumlu gözüküyor..

Bu arada aynı sitede daha ucuz kısa tetikler var ancak onların bağlantı aparatları yok, onları ekleyince üç aşağı beş yukarı aynı maliyete çıkıyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...