Boya Düzeltmede Kullanılabilecek Aydınlatmalar

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Boya düzeltmede kullandığımız ayaklı aydınlatmalar, kafa feneri veya el feneri şeklindeki aydınlatmaları bu başlık altında toplayalım lütfen.
El feneri olarak benim tavsiyem Led Lenser T7.2. Türkiye piyasasında rahatlıkla bulunabilir olması bir avantaj.
Bunun yanı sıra Anker ve Lighting Ever ürünleri de kullanılabilir.

someone

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar,
Scangrip sensörlü kafa lambası hakkında fikri olan var mı? Alıp almamak konusunda kararsızım.
Şuan pilli model 250 lira, şarjlı model 400 liradan satılıyor.
Bir de detaymarketimde ilk satışa çıktığında 150 liraya satılan pilli versiyon muydu, hatırlayaniniz var mi?

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Merhabalar,
Scangrip sensörlü kafa lambası hakkında fikri olan var mı? Alıp almamak konusunda kararsızım.
Şuan pilli model 250 lira, şarjlı model 400 liradan satılıyor.
Bir de detaymarketimde ilk satışa çıktığında 150 liraya satılan pilli versiyon muydu, hatırlayaniniz var mi?

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pilli versiyon garajımızda vardı iç detayda kullanılabilir ama Polisajda mümkün olmuyordu

yusufasinmaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bolu
Arkadaşlar bu konu da bende yardım istiyorum. Yeni mekana geçtik, eski yerimizde ışık tüneli vardı ancak yinede sıkıntılar yaşıyorduk. Ayaklı bir aydınlatma yapsak nasıl lambalar kullanmalıyız.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Yüksek lümenli gün ışığı projektör tavsiye ederim. Aslında en iyisi scangrip tavsiye ederim, üstüne yoktur.