Brillantcare Reifen Glanz&Pflege Lastik Parlatıcı İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu ürünü, Bauhaus'da 2-3 sene önce görüp almıştım ve beğenerek kullanmıştım. Her nedense 1 kere video çekmişim o da oldukça kısa olmuş ve ortamın ışığından da malesef lastiğin parlaklığı karanlıkta kalmış.
Sonra yine alayım dedim ama bulamadım. Geçenlerde nette baktım fiyatı oldukça uygundu (20 TL civarındaydı) bende bulmuşken alayım bu sefer anlaşılır ve uzun bir video hazırlayayım dedim ve aşağıdaki videoyu hazırladım.

Artı yönler
-Lastik yanağı özellikle yağmur görmez ise ürün koruma anlamında vaad edilen süreyi rahatlıkla karşılıyor.
-Aşırı parlaklık hemen kaybolmuyor. Aşırı parlak görüntü yavaş yavaş kayboluyor ancak lastik yanağı mat ile parlak arasında bir görüntüde kalıyor.
-Uygulaması kolay
-Araç hareket ettikçe lastik yanağında fazla kalan ürün varsa bile sağa sola sıçramıyor.

Eksi Yönler
-Sarfiyat çok fazla (ben 3 defa uygulama yapabildim.)
-Gaz çıkışı çok fazla
-Geç kuruyor.
-Köpük tipi olmadığı için bazen uygulamayı eşit şekilde yapamıyorsunuz.

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben lastik parlatıcıyı son işlem olarak yapıp yola çıkıyorum. Bazen ufak molalarda aklıma gelirse sürüp devam ediyorum. Bana gelmez geç kurumasıyla. Artık lastiğe bari para harcama :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
gecceanduana' Alıntı:
Ben lastik parlatıcıyı son işlem olarak yapıp yola çıkıyorum. Bazen ufak molalarda aklıma gelirse sürüp devam ediyorum. Bana gelmez geç kurumasıyla. Artık lastiğe bari para harcama :)
15dk'da anca kuruyor :( 
Bu ürün zaten çok aşırı fiyatlanmış, 20-25 TL bandına geri gelene kadar bir daha almam :(

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler abi.

Zamanı bol olanlar için jel ya da fırça ile sürülen sıvı lastik parlatıcıları tavsiye ederim.

Ancak vaktiniz olmaz, aracı oto pazarına götürürsünüz güzel gözüksün diye iki dakika da fısfıslanabilir ya da köpük olanlar tercih edilebilir.

Benim görüşüm bu şekilde :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
_CaN_' Alıntı:
İnceleme için teşekkürler abi.

Zamanı bol olanlar için jel ya da fırça ile sürülen sıvı lastik parlatıcıları tavsiye ederim.

Ancak vaktiniz olmaz, aracı oto pazarına götürürsünüz güzel gözüksün diye iki dakika da fısfıslanabilir ya da köpük olanlar tercih edilebilir.

Benim görüşüm bu şekilde :)
Bende aşağı yukarı her çeşit var ama hep en kolayıma bu tip sprey ürünler geliyor :)

2ceahmet

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler. Jel olmayan fıs fıs şeklinde uygulanan basit bir şekilde yayabildiğimiz fiyat performans ürünü tavsiyeniz varmıdır arkadaşlar_? :) Bu zamana kadar sadece endurance ve sarp kullandım.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
2ceahmet' Alıntı:
İnceleme için teşekkürler. Jel olmayan fıs fıs şeklinde uygulanan basit bir şekilde yayabildiğimiz fiyat performans ürünü tavsiyeniz varmıdır arkadaşlar_? :) Bu zamana kadar sadece endurance ve sarp kullandım.
Sen en iyileri kullanmışsın zaten, şampiyonlar liği gibi, bundan sonrası yerel liğ gibi olur sana:)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Been de bu markanın iki ürününü kullanıyorum fakat bir daha bu marka birşey almam.Performansı fiyatının çok gerisinde..Zift katran temizleyici ile AD Tonic karşılaştırması var bi uygulama konumda.Arada dünyalar kadar fark var.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler hakan. 3 kez kullanım çok azmış

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

serdar8424

Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Teşekkürler inceleme için Hakan, fiyatı düştüğünde değerlendirilebilir bir ürün. İlk sıkıldığındaki aynamsı etkisi baya iyiymiş

Huawei Mate 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi: