Bugün ögleden sonra hava kapalıydı yagacaktı derken biraz bişeyler yaptım.
Önce jantları sonax felgenstar güçlü jant temizliyici ile temizledim. Ürünü bitsin diye kullanıyorum kir sökme performansı demir toZu temizleyici kadar iyi degil birde asitik formülü var onun için bitince almam.
Jantlara Basınçlı su geçtikten sonra obsession wax blizzard snow foam ile köpük yaptım ürün ultra konsantre 30 ml ürün bu kıvam köpük yapıyor.
Araçta sadece toz kiri oldugu için çift kova ile yıkama yapmadım sadece basınçlı su geçtim.
Kurulamada ıslak yüzeye koch chemie allround quick shine sıkıp kuruladım. Ürünün ıslak kullanımı ve parlaklıgından çok memnunum kaldım.
Kurulama işlemi bittikten sonra geçen arabanın tamponunu duba ya sürmüştüm tırnak takılan küçük çizik oluştu onu 3000 zımpara ve cutmax ile daha az görünür yaptım şuan görünmüyor gibi.
Taşa yaşa oturmamak gerek minik tekerlekli oturagımız
Zımpara sonrası cutmax devreye giriyor.
Sonuç
Sonrasında tüm tamponu m600 ile silip sonax pns uyguladım.
Geçen kapı lastiklerine koch chemie magicplast uygulamıştım cama bir damla damlamış 2-3 yıkamadır çıkmadı yine aynı cutmax ve lake sarı cut pedle camı temizledim.
Sonrasında aynı cama nanolex urban glass yagmur kaydırıcı uyguladım uygulaması silmesi oldukça kolay ve alt hızlarda iyi su iten bir ürün.
Hava kararmak üzere birkaç final resmi
Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ