Buhar Makinesiyle detailing

Loyd

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bu buhar makinesiyle detailing yapmanın mantığı nedir acaba? Bana biraz gereksiz göz şöleni izlenimi yaratmak gibi geldi? 1 haftadır bi yerde kuaför departmanında işe başladım boya koruma bölümüne bakan arkadaş geldi abi senden önce kimse bu dükkanda eline fırça almadı, işçiliğin temiz diye yetkilelerden kimse sorgulamıyor demesi üzerine açıldı konu, elime aldım buharı deneyeyim dedim yok abi kırı yumuşatıyor amenna ama yine hava fırça vurman lazım yada başka mantığı mı var sizlere sormak istedim

Godzila

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
profesyonel olmasa da karcher sc3 steamera sahibim, paspaslar kapı eşiği ve fitil araları, ulaşılması fırçayla zor olan yerlerde etkili basınçla beraber aralardaki kir pisliği akıtıyor. Kimisi sprey sonrası buhar vurup mikrofiberle üstünden geçip gidiyor ben sürekli indir çıkar uğraşmak istemediğimden arada kullanıyorum. %99a kadar bakterileri de öldürdüğü söyleniyor piskolojik olarak daha steril hissediyorsun. Yabancı kanallarda aşırı kirli araçlarda fırça\buhar-vakum adımı olarak kullanan bir hayli insan var, işi kolaylaştırdığı için bence güzel bir yan ekipman.

Son düzenleme: