Merhaba arkadaşlar
temin etmem çok zor biliyorum ama şansımı denemek istiyorum, elinde just the tonic olan var mı acaba? 250 veya 500 ml yeterli olacaktır. Ücreti mukabilinde ürününü paylaşmak isteyenler dm lütfen
İyi forumlar
Evet hocam zift sökmek için istiyorum. Çok tavsiye edilen bir ürün olduğundan dikkatimi çekmişti. İpadan emin değilim fakat m700 aynı işi görüyor sanırım(uygulamasına denk gelmedim, favori ürünler başlığında görmüştüm). Rüştünü ispatlamış olduğundan just the tonic arayışına girdim
Zannetmem, ceviz waxa bile zarar vermiyor bildiğim kadarıyla m700 araştırdım fakat 5 lt halinde satılıyo ne yazık ki. Olmazsa af oblitarate alırım diyordum
Nasıl uygun görürseniz üstad.Bence bulamazsanız başlığı elinde 250-500 ml m700 verebilecek olan var mı diye düzeltseniz belki aranan ürüne saha çabuk ulaşılabilir.
Nasıl uygun görürseniz üstad.Bence bulamazsanız başlığı elinde 250-500 ml m700 verebilecek olan var mı diye düzeltseniz belki aranan ürüne saha çabuk ulaşılabilir.
@zizoum, jtt çok doğru bir ürün, m600-700 falan kıyaslamayın, farklı şeyler, az miktar edinirseniz size bir tiyo vereyim, gazyağıyla bire bir karıştırın, böylece miktarı yükseltirsiniz.
@zizoum, jtt çok doğru bir ürün, m600-700 falan kıyaslamayın, farklı şeyler, az miktar edinirseniz size bir tiyo vereyim, gazyağıyla bire bir karıştırın, böylece miktarı yükseltirsiniz.