Cam Filmi Artık Muayenede Ağır Kusur!

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Cam filmleri artık hafif kusurdan ağır kusura geçirildi. Cam filmi olan araçlar 1 Kasım 2017 tarihinden itibaren Ağır Kusurlu olarak değerlendirecek.
Siz Bu konuda neler düşünüyorsunuz..?

Tüvtürk'den yapılan duyuru;

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Kime sövsem onu düşünüyorum.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@mahapurusha bulursan banada haber ver abi :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Cam filminin (kömür karası olmadığı sürece) gereklilik olduğunu kabul etmeyen bir düzenleme.

2ceahmet

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Söyliyecek çok söz var ama, siyasete girecek. Gerçi konuşmuyoruz diye hep susuyoruz diye bu hallerdeyiz ya allah sonumuzu hayretsin.

oskay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
ulaştırma bakanlığına twitt attım resmi araçlarda da yasak uygulanacak mı diye . Ön camlar hariç bende orijinal koyu cam var öndeki filmleri söktürdüm yolda kendimi perdesiz evde hissediyorum :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Filmsin arabada kendimi çıplak hissediyorum. Bir de Antalya sıcağında nasıl olacak bilmiyorum. Daha söktürmedim. Gittiği yere kadar bakalım.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
onurçiko' Alıntı:
Filmsin arabada kendimi çıplak hissediyorum. Bir de Antalya sıcağında nasıl olacak bilmiyorum. Daha söktürmedim. Gittiği yere kadar bakalım.
Yılbaşından yeni bir düzenleme yapılacağı haberleri dolaşıyor ortalarda. Söylenti mi gerçek mi yakında anlarız.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
_CaN_' Alıntı:
onurçiko' Alıntı:
Yılbaşından yeni bir düzenleme yapılacağı haberleri dolaşıyor ortalarda. Söylenti mi gerçek mi yakında anlarız.
Bencede ayrı bir düzenleme getirsinler bi standart koysunlar bazı hafif koyuluktaki filmlere karışmasınlar..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Biraz önce film cezamızı yedik, 206 TL. 7gün içinde filmleri söküp gidip göstermem gerekiyormuş. Aksi halde arabayı trafikten men edip baglıyorlarmış.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Cam filmi serbestisi için aşağıdaki kampanyayı imzalayabilirsiniz.

https://www.change.org/p/cam-filmi-l%C3%BCks-de%C4%9Fil-bir-ihtiya%C3%A7t%C4%B1r/psf/promote_or_share?share=false

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
onurçiko' Alıntı:
Biraz önce film cezamızı yedik, 206 TL. 7gün içinde filmleri söküp gidip göstermem gerekiyormuş. Aksi halde arabayı trafikten men edip baglıyorlarmış.
Abi geçmiş olsun. Durduk yere bir sürü iş.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
_CaN_' Alıntı:
onurçiko' Alıntı:
Abi geçmiş olsun. Durduk yere bir sürü iş.
Hiç sorma, ceza yemekten çok filmleri sökmek daha zoruma gidiyor.

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Bir şey önce serbest bırakılıp sonra yasaklanmaz bu yanlış ya serbest bırakmadan önce araç cam koyulukları için polislere test cihazı gönderirsin sonra serbest bırakırsın eğer kötülükte problem varsa ölçüm yapar cezayı kesersin bu kadar basit insanlar ölümüne koyu yaptırınca biz gerçek düzgün kullanıcılar mağdur olduk

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
technologyst' Alıntı:
Bir şey önce serbest bırakılıp sonra yasaklanmaz bu yanlış ya serbest bırakmadan önce araç cam koyulukları için polislere test cihazı gönderirsin sonra serbest bırakırsın eğer kötülükte problem varsa ölçüm yapar cezayı kesersin bu kadar basit insanlar ölümüne koyu yaptırınca biz gerçek düzgün kullanıcılar mağdur olduk
Altına imzamı atarım..

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Araçlarda cam filmine %70 şartı getiriliyor. İlgili haber:

http://www.haberturk.com/araclarda-cam-filmine-70-sarti-getiriliyor-1760379-ekonomi

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
_CaN_' Alıntı:
Araçlarda cam filmine %70 şartı getiriliyor. İlgili haber:

http://www.haberturk.com/araclarda-cam-filmine-70-sarti-getiriliyor-1760379-ekonomi
“Araçların ön camına hiçbir şekilde cam filmi uygulaması yapılamaz. Sürücünün 180 derece ön görüş alanı içerisinde sağ ve solunda kalan yan camlara cam filmi ile birlikte camın toplam ışık geçirgenliğinin en az yüzde 70 olması şartıyla cam film uygulanabilir” denildi.

Peki trafik polisi %70 ışık gecirgenligini nasil tespit edecek?

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Onu bunu bilmiyorum da cumartesi arabayı muayeneye götüreceğim. Filmler patlamadan 2 sene daha idare ederim en kötü.