Carix Tyre Shine / Lastik Parlatıcı İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Carix markasını Kemetyl adında bir firma üretiyor ve bu firma aynı zamanda Shell markasının da ürün tedarikçisiymiş. Shell'in marketlerinde sattığı otomobil bakım ürünlerinin arkasında zaten Kemetyl yazar sebebi de buymuş :)

AdBlue alayım ne alayım hangisi uygun diye bakınırken bir baktım oldukça uyguna Carix marka adblue'lar var. Sayfalarına girip bakınca set halinde bakım ürünleri de sattıklarını görünce sepete adblue ve bakım seti eklemiş bulunmuştum. Gerçi şimdi aldığım setin fiyatı iki katına çıkmış ama set olarak alındığında yine uygun gözüküyor o da ayrı konu. (ben seti 40 TL'ye almıştım, şimdi 80 TL olmuş)

Setin içinde lastik parlatıcı da vardı bende geçen hafta onu denedim. İçeriği, pH değeri, ne yapabiliyor, ne yapamıyor hepsi aşağıdaki videoda yer alıyor :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Sabah toptancı markette gördüm markayı. Dedim "Carpex çakması galiba, neler görüyoruz" :D

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Elinize sağlık, sayenizde işe yaramaz bir ürüne daha boşa para vermekten kurtulduk.
Videonuzu sonuna kadar izledim ama izlenme sayıları çok düşük bu da bizi üzüyor.

tolu_en

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güzel inceleme,
Eline sağlık,
Kesene bereket,
Eğer lastik parlatıcısı alacaksam,
1-Mequiars tire shine,
2-Good Stuff tire dressing
Olur,
Meg kullanırken dikkat edilmesi gereken fazla sürülmemesi,yoksa marşpiyerlere falan sıçrıyor ve zift gibi yapışıp kalıyor.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi eline sağlık tekrardan :) Bir ürün konusunda bilinçlendirdiğin için teşekkürler :)
Rica ederim :) Böylelikle merak edenlerin parası cebinde kalmış olacak. Firma da beni ilk bulduğu yerde pataklar artık :)
Formülü elden geçirmeleri lazım :(

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Güzel inceleme,
Eline sağlık,
Kesene bereket,
Eğer lastik parlatıcısı alacaksam,
1-Mequiars tire shine,
2-Good Stuff tire dressing
Olur,
Meg kullanırken dikkat edilmesi gereken fazla sürülmemesi,yoksa marşpiyerlere falan sıçrıyor ve zift gibi yapışıp kalıyor.
Desteğin için teşekkür ederim :) Goodstuff'a yeşil ışık yaktım :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinize sağlık, sayenizde işe yaramaz bir ürüne daha boşa para vermekten kurtulduk.
Videonuzu sonuna kadar izledim ama izlenme sayıları çok düşük bu da bizi üzüyor.
Desteğin için teşekkür ederim :) Zamanla izlenme de artar herhalde :)
Şimdilik fotoğraf üzerine yazı karalama için vakit zor buluyorum. Belki foto üzerinde yazı olursa da dikkat çeker ve izlenir :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Abi inceleme için teşekkürler. Kesene bereket. Sayende bilmediğim duymadığım veya bunu da almaya gerek yok dediğim ürünlerin incelemesini görüyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam Eline saglik izlenme begeni tamamdir bu tur urunlerle sabahtan ikindiye kadar gunu kurtarriz.:)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi inceleme için teşekkürler. Kesene bereket. Sayende bilmediğim duymadığım veya bunu da almaya gerek yok dediğim ürünlerin incelemesini görüyorum.
SAğolasın Can.
Gönül ister ki, her kullandığım iyi çıksın ama öyle olmuyor. Yani, bu benim beklentimi karşılamadı malesef. Ama en azından shell'in tedarikçisi kim onu öğrendik. Ürün içeriğini, özelliklerini öğrendik. :)
Objektif, tarafsız şekilde ürünleri anlatmaya çalışıyorum. Bazen hesapsız ve hazırlıksız şekilde olaylar gelişiyor. Ama genel anlamda ders çalışır gibi ürün içeriğini bulmaya çalışıyorum. Eksik ve yanlış birşey yapmamaya çalışıyorum.
Ürünü iki farklı şekilde kullandım ama olmayınca olmuyor. Aldığım diğer carix ürünlerini de paylaşacağım :) (ya kardeşim sen carix'ten kaç tane ürün aldın ? Sus sus sorma, aldım işte :D :D )