Herkese Selamlar Test ettiğim ürünleri video çekip sunacağım
CarPro EliXir denedim sonuç videoda
Parlaklık ve temizleme konusunda çok iyi
Hidrofobik olarak fısfısla denedim iyi ama basınçlı ile deneyemedim.
Denemek daha nasip olmadı merak ettiğim bir üründür elixir.seramik veya si02 ,carnauba vs wax uygulandımı öncesinde bu araçta ?bu parlaklık sadece elixir ile yakalandıysa şaşırtıcı gerçekten.
Denemek daha nasip olmadı merak ettiğim bir üründür elixir.seramik veya si02 ,carnauba vs wax uygulandımı öncesinde bu araçta ?bu parlaklık sadece elixir ile yakalandıysa şaşırtıcı gerçekten.
Sonax'a göre
Temizleme özelliği daha yüksek
Daha fazla parlaklık
Daha iyi hidrofobik özellik tabi aralarında fiyat farkına bakacak olursak sonaxta iyi bir cila parasına göre Ben bu ürünü parlaklığından dolayı tercih ettim koyu renkli aracım olduğu için.
hidrofobi zayıf kalmış eğer altta tutunmasını engelleyen bir ürün yoksa. tac system shinee wax ve vonixx blend ceramic carnauba sprey wax daha başarılı bu konuda.
Elinize saglik hocam Hidrofobiyi basarisiz buldum malesef,K2 Pro nun Maxima İslak Hizli Cilasi bundan daha başarili en azindan uygulamasi basit fiyat olarak bayagi uygun ona gore
Elinize saglik hocam Hidrofobiyi basarisiz buldum malesef,K2 Pro nun Maxima İslak Hizli Cilasi bundan daha başarili en azindan uygulamasi basit fiyat olarak bayagi uygun ona gore
Sağolasın hocam aynen çok zayıf hidrofobi açısında daha iyileri var ben Elixiri parlaklık açısından tercih etmiştim memnun kaldım. Şuan K2 Pro da ürünlerini biriktirdim almayı düşünüyorum Maximayı kanalınızda izlemiştim başarılı buldum onuda Konsantre ürün diye hatırlıyorum
hidrofobi zayıf kalmış eğer altta tutunmasını engelleyen bir ürün yoksa. tac system shinee wax ve vonixx blend ceramic carnauba sprey wax daha başarılı bu konuda.
Evet haklısınız Hidrofobi özelliği zayıf Carprodan başka bişe uyglanmamıştı Elixiri Parlaklığı çok iyi olduğu için tercih etmiştim o konuda memnun kaldım.Önerilerinizi dikkate alıp inceleyeceğim teşekkürler.
Parlaklık ve toz tutmama konusunda çok beğeniyorum. Özellikle yaz aylarında uyguladığım için toz tutmaması en büyük avantajı. Bittiğinde tekrar alacağım ürünler arasında kesinlikle.