İnceleme CARPRO EliXir High-Gloss quick detailer

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ürün güzel gibi de, araç 1 haftada ekstra bir şeye maruz kalmadıysa su itiş olarak benim beklentimi karşılamadı.

Elinize sağlık inceleme güzel .

Son düzenleme:

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Elixir ile hydro2 lite i karsilastiran oldu mu? Hydro2 uygulamasi daha kolay bir urun?
Hydor2lite'nin hem uygulaması zahmetsiz ve hem de hidrofobi olarak da dayanımı daya iyi.. Bence Elixir yaz aylarında göz zevki ve toz tutmaması için kullanılabilecek bir ürün..

volkanman

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Adana
Parlaklık ve toz tutmama konusunda çok beğeniyorum. Özellikle yaz aylarında uyguladığım için toz tutmaması en büyük avantajı. Bittiğinde tekrar alacağım ürünler arasında kesinlikle.
Maşallah Gri renkte ne güzel parlamış :cool: Toz tutmama olayı çok iyi her zaman bagajda olması gereken bir ürün :cool:

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elixir ile hydro2 lite i karsilastiran oldu mu? Hydro2 uygulamasi daha kolay bir urun?
Iki ürünü de kullanıyorum fakat hydro2lite daha iyi hidrofobi sağlıyor aynı şekilde dayanım da daha uzun süreli. Elixir ise parlak ve yıkama sonrası uygulayinca derinlik katıyor. Hydro2lite ıslak araca uygulayip su ile yıkanıyor tekrar fakat aynı şekilde ıslak araca sıkıp bezle de silince uzun süre etkili oluyor